Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inşallah dönmez totosunu yine de öğreniriz artık cinsiyetini doğuma kadar saklarmış bide
boşverelim yumurtaları elbet birgün olacak doktorum 1 sene olmadan telaş yok dedi:)

Akşam kocama sinir oldum kızlar,
Pekmezi 1 gün unuttu içmedi bende dün akşam götürdüm al dedim bi kaşık,
Ben istersem kendim yerim sen neden getiriyosun ağzıma çocuk gibi istemiyorum şuanda dedi,
Kızdım bende küstüm, konuşmadım,
Yalnız ben çabalıyorum sanki onun umrunda değil...

günaydın kızlaar nasılsınız
benim midem yine bulanıyo bugün ama neyse yaa çok da sroun değil çıkartmadıktan sonra

haticem geçmiş olsun canım amcan için üzüldüm sanıyorum kanserin son safhası rabbim uğraştırmasın acılarını dindirsin biran evvel

tanseeeel ay bugün doktor randevun var senin hemen güzel haberlerle gel tamam mı

lugesmaaa inşallah bu sefer öğrenirsin ben de 13. haftamda 22sinde gitcem inşallah ben de öğrenirim

greenmoon canım hadi bakalım 15 gün sonra iyi haberlerini bekliyoruz

yokh serfik kızlar günaydın nasılsınız

günaydın kızlaar nasılsınız
benim midem yine bulanıyo bugün ama neyse yaa çok da sroun değil çıkartmadıktan sonra

yokh serfik kızlar günaydın nasılsınız

Canım günaydın, hoşgeldin
Mide bulantıları sardı sizi bu ara kızlarr, darısı başımıza
Hayatta en korktuğum şey kusmaktır şuan bunun hayalini kurduğuma inanamıyorum

lugesmaa mfalkon ıns cnm ıns ıyı haberle gelıcez hayırlısı oluyorum heyecandan gercekten saatler gecmıyor bana kalsa saat 10 randevu alırdım aama adamcagızım malum ıste ızın alcak onun ıcın gec vakıt aldık ayyy kızlar dua edın :18::18:

Canım günaydın, hoşgeldin
Mide bulantıları sardı sizi bu ara kızlarr, darısı başımıza
Hayatta en korktuğum şey kusmaktır şuan bunun hayalini kurduğuma inanamıyorum

kız delırdım bende ogurupte mutlu olan varmı derdım ahanda ben ama onada karsı koymayı ogrenıyorsun kendını salarsa ogurursun bulandıgını anladıgın vakıt agzına bısıler atıyorsun derın derın nefes bugun ben daha ıyıyım

yokhhh kendimi görüyorum sende ve emin ol bir iki ay sonra sende benim gibi bu stresten vazgeçeceksin stres yok lütfen tecrübeli olarak seni uyarım canım benim benden sana arkadaş tavsiyesi, inş hemen hamiş kalırsın ama stres yapma lütfennnnnnnnn

iyidir tatlım sen nasılsın geçmedi bulantıların sanırım olsun çok şükür buna da bebeğin sağlıklı yaa gerisi önemli değil:)

Canım benim, çok sağol sizin desteğiniz olmasa zaten patlardım heralde..
Elimden geleni yapıyorum, bu ay daha rahatım gerçekten...
Sadece onun bu tavırlarına sinir oluyorum ,
Yok istemiyosa söylesin bende kafamdan bu fikri atıp eski yaşamıma geri dönerim,
Ama bi yola baş koyduysak bişeyler hızlansın diye uğraşıyosak böyle rahat umursamaz oluşuna katlanamıyorum sadece.
Bişeyde diyemiyorum kendi kendime içimde yaşıyorum işte,
İçimden kızıyorum söyleniyorum sonra geçiyo napiyim mecbur susuyorum :)

inşallah dönmez totosunu yine de öğreniriz artık cinsiyetini doğuma kadar saklarmış bide
boşverelim yumurtaları elbet birgün olacak doktorum 1 sene olmadan telaş yok dedi:)

inşallah öğrenirim cnm yaa. herşeyi beğeniyorum alamıyorum odasını hazırlamaya başlıcam ama net olmadığı için siparişi veremiyorum. ama sağlıklı olduğunu biliyorum ya oda yetiyo varsn göstermesin.

tansel ve mfalcon bebişleriniz size ben burdayım diyor ne güzel işte. artık bizim bulantılarımız bitti daha bi tedirgin oluyorum ara ara. bulantılar varken çok şükür diyordum. ağrılarım var diye mutluyum şimdide bel ağrısı ve ince ince kasık ağrısı yer beğenmiyo sanırım bnmki dönüp duruyo diyorum şimdide. her dönemde farklı şeyler istiyo insan oğlu artık deli gibi tekmelerini yumruklarını hissetmek istiyorum ben arada içimden bişilr kayıp gidiyo sanki acaba pıtırcığımmı diyorum. allahım sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsn yavrucuklarımızı.
isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsn tez zamanda inş....

kızllaaarr ben cıkıyorum canlarım dularınızı okuyup ufleyın arkamdan kalbım yerınden cıkıcak ıcım ıcıme sıgmıyor
namaz klıp evı supurcem gıyıncem derken hooppp vakıt gelı vercekkk
hemınızı

güzel haberlerle gel inş canım. bizi habersz bırakma....

allah hepimizn gömnlune göre verın ınşallah. dun ben burda bebeğiö olsun ıstyorum şeklınde msj atmışlardı eşimi ikna etmem gerekıyor diye. bizm bugun evlılık yıl dönumumuz. eşim işerınde tlfna bakamyacağı için msj attım ona bbek isteğimle ilgili :))
bakalım akşama bişey dicekmı

emel inşallah herşey istediğin gibi olur. bebeğinde çok bekletmez seni hemencik gelir.
bu topic uğurlu sanada sans getirecektir eminim bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…