- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.021
haticemm çok geçmiş olsun cnm. rabbim şifa versin.
serpill hoşgeldin cnmm. bebeğimde bende çok iyiyiz şükürler olsun ki. ayın 20 bekliyorum sabırsızlıkla. cinsiyetimizde netleşecek inş.
tansell saat geçmez şimdi sana ya. bizi haberdar et mutlka meraklanırız. inş sonuna kadr güzel haberler verirsin bize.
yokh yumurtlama günü cart curt boşver cnm bunları sen çalışmaya bak.
günaydın kızlaar nasılsınız
benim midem yine bulanıyo bugün ama neyse yaa çok da sroun değil çıkartmadıktan sonra
yokh serfik kızlar günaydın nasılsınız
Canım günaydın, hoşgeldin
Mide bulantıları sardı sizi bu ara kızlarr, darısı başımıza
Hayatta en korktuğum şey kusmaktır şuan bunun hayalini kurduğuma inanamıyorum
Akşam kocama sinir oldum kızlar,
Pekmezi 1 gün unuttu içmedi bende dün akşam götürdüm al dedim bi kaşık,
Ben istersem kendim yerim sen neden getiriyosun ağzıma çocuk gibi istemiyorum şuanda dedi,
Kızdım bende küstüm, konuşmadım,
Yalnız ben çabalıyorum sanki onun umrunda değil...
günaydın kızlaar nasılsınız
benim midem yine bulanıyo bugün ama neyse yaa çok da sroun değil çıkartmadıktan sonra
haticem geçmiş olsun canım amcan için üzüldüm sanıyorum kanserin son safhası rabbim uğraştırmasın acılarını dindirsin biran evvel
tanseeeel ay bugün doktor randevun var seninhemen güzel haberlerle gel tamam mı
lugesmaaa inşallah bu sefer öğrenirsin ben de 13. haftamda 22sinde gitcem inşallah ben de öğrenirim
greenmoon canım hadi bakalım 15 gün sonra iyi haberlerini bekliyoruz
yokh serfik kızlar günaydın nasılsınız
yokhhh kendimi görüyorum sende ve emin ol bir iki ay sonra sende benim gibi bu stresten vazgeçeceksin stres yok lütfen tecrübeli olarak seni uyarım canım benim benden sana arkadaş tavsiyesi, inş hemen hamiş kalırsın ama stres yapma lütfennnnnnnnn
inşallah dönmez totosunu yine de öğreniriz artık cinsiyetini doğuma kadar saklarmış bide
boşverelim yumurtaları elbet birgün olacak doktorum 1 sene olmadan telaş yok dedi:)
kızllaaarr ben cıkıyorum canlarım dularınızı okuyup ufleyın arkamdan kalbım yerınden cıkıcak ıcım ıcıme sıgmıyor
namaz klıp evı supurcem gıyıncem derken hooppp vakıt gelı vercekkk
hemınızı
güzel haberlerle gel inş canım. bizi habersz bırakma....
Bende çok sıkıldımmmmm
allah hepimizn gömnlune göre verın ınşallah. dun ben burda bebeğiö olsun ıstyorum şeklınde msj atmışlardı eşimi ikna etmem gerekıyor diye. bizm bugun evlılık yıl dönumumuz. eşim işerınde tlfna bakamyacağı için msj attım ona bbek isteğimle ilgili :))
bakalım akşama bişey dicekmı
daralll geldii....
akşam olsada gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?