Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kıyamam canım yaaa...
zaman ilerledikce çalışmak daha zor geliyo insana. yorulmasanda vucüdun yatmak istiyo. bide benm bu aralar sandelyede oturdukca kasıklarım batiyo rahat edemiyo pıtırcığım. ...

kıyamam canım yaaa...
zaman ilerledikce çalışmak daha zor geliyo insana. yorulmasanda vucüdun yatmak istiyo. bide benm bu aralar sandelyede oturdukca kasıklarım batiyo rahat edemiyo pıtırcığım. ...

ben şimdiden rahatsızım ilerde ne olurum bilemiyorum
deli gibi gaz sancım var yaaa off

bende çok sılıldım bilgisyar başında birde uykum geldıkı sormayın. Siz nerde çalışıyosunuz

bn tekstildeyim üretim planlama yapıyorum tasarım yapıyorum falan ne heveslerle öğrtmenlik okudum gel gör halimiişte

ben şimdiden rahatsızım ilerde ne olurum bilemiyorum
deli gibi gaz sancım var yaaa off

cnm gaz sancısına bi çözüm bulamadım daha. bnde çok çekiyorum bahsediyorum burdada geçenlerde serum yedm bu yüzden. kayısı falan ye bana iyi gelmedi belki seni rahatlatır. çok sıkıştırırsa mutlaka doktora git ihmal etme. çok aşırı gaz sancısı erken doğuma düşüğe neden olabiliyomuş allah korusun. çok kötü hissedersen kendini lavma yap bu doktorumun önerisi. inşallah geçer cnm.

kızlar kesemızı gorduk cok sukur dr um cok guzel bısekılde yerıne yerlesmıs dedı
haftana gore kesen cok guzel dedı
emrıyo daha gorunmuyor cunkı kesen 18mm ve kımsenın gorunmez dedı
15 gun sonraya randevu verdı hem bebegını hem kap atısını duyarız ıns dedı endıselı oldugumu soyledım ılk bebekten dolayı bunda endıselencek bısı gorunmuyor dedı 15 sonra hersey bellı olur dedı kan ıdrar tahlılı ıstedı bakalım sımdılk haberler boyle
nasıl geccek 15 gunnn

çok sevindim hayatım ben de merak ediyordum seni iyiki hemen yazdın

günaydın güzellerim...

çok kötüyüm bugün kırılıyor heryerim. zor nefes alıyorum ağlamak istiyorum yaaa

tansell çok sevndm cnm hayırlı olsun. inş sorunsuz alacaksın bebeğini kucağına. 15 gn zor geçecek ama gececek dikkat et kendne.

Canımmm hadi gözümüz aydın, şimdi 15 gün zor geçicek ama elbet geçicek vee bebişini göreceksin,
Sabır sabır bu iş sabır işi :)

Günaydın canım, hayırdır gripmi oluyorsun geçmiş olsun dikkat et kendine bebişine cnm,
Havada öyle berbatki insanın içinden hiçbişey gelmiyo

Bende bugün doktora gideyimdiyorum hem folic plusum bitti hemde durum nedir bi baksın

Son düzenleme:

benim de folic plus bitiyor ama ben yeniden almıcam arkadaş diyordu benim ki arttı onu vereyim diye ondan kullanıcam
zaten 22sinde kesecek büyük ihtimalle doktor

benim de folic plus bitiyor ama ben yeniden almıcam arkadaş diyordu benim ki arttı onu vereyim diye ondan kullanıcam
zaten 22sinde kesecek büyük ihtimalle doktor

Hımm, kesiyormuymuş gebelikte hep kullanılmıyormu

Benim biteli 1 hafta oldu aslında da gidemedim bi türlü
Doktoru aradım ayın 17sine kadar dolu ((
Off şu yumurtama bugün bakaydı iyiydi sanki sızlıyo gibi sol tarafım...

gunaydın kızlar acayıp uykucu bısı oldum resmen gozlerımı acamıyorum
mıgdem berbat elımde cubuk kırakerle gezıyorum buzdolabını acıyorum oguruyorum
bılasık makınasını acıyorum agoruyorum
wc gırıyorum oguruyorum acayıp kokuya hasas oldum ben yaaa

gunaydin kizlarr... cok yoruldum ben ya en son temizlik derdiyle kacmistim burdan biliyosunuz nihayet islerimi guclerimi bitirdim evimi derledim ohh miss oldu her yanim.... :)) nasilsiniz bakalim gorusmeyeli???? gecmisi okuyamadim ya bi suru sayfa ilerlemis usendim walla:/
tansell im sen buralardasin sanirim ozledim hepinizi neden kimsecikler yok burda (

hoşgeldin canım,

Baya baya ben burdayım diyor seninki artık şekerim, annesine naz yapıyor

Hoşgeldin canım, ohh mis giib otur ne güzel

Darısı başıma bnmde temizlik yapmam lazım ama nerdeeeeee :)

rose nasılsın cnm gule gule kırlen dıcem ama temızlık nankordur elleme bıyere haftaya gene les olur

hamilelikde 12 haftadan sonra kesiyolar cnm. ama eczaneden receteszde alınabiliyor folik asit. illa yazdırman gerkmiyor.
git doktoruna yumoşlarına bak bakalım ne alemdeler. bu ay güzel haberler için hazırlık yapmaları lazım.

acaba senn içinde byüyen küçük sevmli bişi olabilirmi???
cnm geçer inş. bunlar bebeğinin sağlıklı olduğunu gösteriyo ne güzel ne güzel. taz zamnda geçer inş. salatalıkda iyi geliyo cnm. bide aç karnına 1 kaşık bal at ağzına oda rahatlatıyor mide bulantılarını.

rose hoşgeldin... bnm evde temizlenmek istiyor ama kıcımı kaldırıpda bişi yapmak istemiyom:) salladım valla. eşim sağolsun süpürüyo silio ama erkeğin yaptığı temzlik ne kadar olursa okadr.

veee benn fenayım kızlar. gözlerim kayıyo, burnum akıyo, öksürüyorum, hapşırıyorum, nefes alamıyorum kırılıyor vucüdum resmen. korktuğum başıma geldi valla. okadarda c vitamini depoladım ama işe yaramadı sanırım. alerjik nezlem var o çoşmaş inş. bi tıkanırsam mahvolurum.

bide eşim dün geldi iskenderuna gtmişti onun gittiği gün hiç bebeğimi hissedemedim dün geldiğinde sevdi bizi bebeğim başladı pıt pıt atmaya. anlıyo ve tanıyo artık bizi sanrım. şimdiden babacı bizim pıtırcık.

oooo annesı bu bebek babasıyca kız mı gellıyor yoksa malum kız evlatları babaya duskun olur. amaan ıkıncıye oglusun olur oda sana duskun olur odesırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…