- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.061
oooo annesı bu bebek babasıyca kız mı gellıyor yoksa malum kız evlatları babaya duskun olur. amaan ıkıncıye oglusun olur oda sana duskun olur odesırsınız
bu gun yine alarm vermeye basladi sanirim bizim baglanti ya acip kapamaktan deli oldum
saatler suruyo sayfanin guncellenmesi ne hassas teraziymis bu baglanti anlamadim yagmur yagsa
ruzgar esse etkileniyoo puufffsss((
bu arada bise sorcam kizlar ya benim msj yazma panomdaki smiley ifadeler kaybolmus ekran eskiye gore bi degisik cikiyo felan neden ole oldu ki anlamadim
siz de yasayan var mi bole bi durum yda bilen ne yapmam lazimm???
Evet yaaa renk paneli smileyler falan yok bugün , kendi yazdığımı tanıyamıyorum mor olmayınca :))
Rose'cum topic derin kış uykusuna girdi kimsecikler yok bende dertliyimmm bu yüzden..
Evet yaaa renk paneli smileyler falan yok bugün , kendi yazdığımı tanıyamıyorum mor olmayınca :))
Rose'cum topic derin kış uykusuna girdi kimsecikler yok bende dertliyimmm bu yüzden..
bende anlamadim kuzum bi tek ben yokum saniyodum ama meger kimse girmiyomus eskisi gibi onu fark ettimevet kızlar ya onceden yazmayı yetıstıremezdım oku oku bıtmezdı nıe boyle olduuu serfık zuhal hatıce bugun hıc bırı gırmedı
ayy desene tatlim ayni sorun sende de varmis demek ki beklicez smileylerimiz gelsin diye napalim:/
topic i sole bi evire cevire silkelemek lazim desene canim olmaz ki ama bolee dmii birbrmizi yari yolda birakmk...
nyse umarim bi an once cogalarak artar nufusumuz ole diyelimm..
senin burda olmana sevindim canim anlat bakalim...
ne var ne yok ne durumdasin calismalar felan var mi anatomik bi ozet gec bakalim:))
beraber dagitalim seninle su kasvetli havayi olmaz mi?!
evet kızlar ya onceden yazmayı yetıstıremezdım oku oku bıtmezdı nıe boyle olduuu serfık zuhal hatıce bugun hıc bırı gırmedı
bende anlamadim kuzum bi tek ben yokum saniyodum ama meger kimse girmiyomus eskisi gibi onu fark ettim
endiseleniyo insan sonucta aylardir paylasimlarimiz olunca..
girmeyen kuzucuklar insallah iyidir bu temenniyle bekleyelim biz bence
ee tanselim sen anlat bakalim cici annecik nasi gidiyo hamislik????
ama bu kadar umutsuz olma bak biz burdayiz eminim ben onlarin gecerli sebepleri vardirValla canım ne olsun 2-3 gün oldu kırmızılar gideli bugün başlıyoruz çalışmalara kısmetse,
Sabahtan beri ara ara sol kasığım ağrıyor hafif akıntıda var ama belki yumoşlar bugün büyüyordur iyice :)
Daha yolun çok başındayım beklemek zor gelicek bakalım nasıl olucak..
Sen ne durumdasın canım?
himm anladim canim dedgn gbi ovulasyon baslangicinda olabilirsin:)ALLAH tez zamanda nasip etsin canim ins. calismalrmz sonuclansin tez vakitte!!walla bu yolun basi da sonu da ayni be kuzum beklemek her sekilde ZOR ama imkansiz degil sonucta dermansiz dertler cekmiyoruz cok sukur.. bnde kirmizi karti ha gordum ha gorcem her zamanki gibi bekliyorum bakalim.. hayrlsi..
Bitti tanselim o günler eskisi gibi hiç muhbbet yok
aynen benim canim sklyo ya hava da bi aciliyo bi kapaniyo kimse de yazmiyoÇok canım sıkılıyo kızlar yaaa..
bide böyle nasıl bitkinim anlatamam, sanki böyle dövmüşler gibi heryerim ağrıyo
ayaklarım falan bi acayip yorgunluk var üstümde...
aynen benim canim sklyo ya hava da bi aciliyo bi kapaniyo kimse de yazmiyo(
hadi gel de sana bi fincan bitki cayi ismarlayim canim
eminim kirginligini alir
aynen benim canim sklyo ya hava da bi aciliyo bi kapaniyo kimse de yazmiyo(
hadi gel de sana bi fincan bitki cayi ismarlayim canim
eminim kirginligini alir
Kızlar bu ay durumlar çalışmalar nasıl sizde ben bu ay hiiiiç önemsemedım geçen ay gün aşırı ilişkiye girmiştik şimdi araya 4 5 gün girdiği oldu zaten misafirlerımde vardı kafaya takmadım yınede takmıyorum pko çıkmıştı bende bende kendımı başka şeylere kpss ye felan verdım bide yürüyüşe başladım vakit geçiyo işte ..[/QUOTE
hakkinda hayirlisi olsun canim..bu ay bnde herseyi akisina biraktim ole hesap kitap yapmadan yani..
simdi artik ovulasyon donemimi atlattgim icin kendi kendime bu konuyu dusunme izni veriyorum ve dusununce
ovulasyon gunlerimi degerlendiremedim gibime geliyo bilmiyorum (bilmek istemiyorum..)her tur surprize hazirim yani
ama bi yandan da Allah vercek olduktan sonra ovulasyon gunu hesabi felan bos bence..
simdi kirmizi kart gormeyi bekliyorum ha geldi ha gelicek yolda olmalilar muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?