- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.081
bgun buranin harbiden hic tadi yok
uzun zamandir giremedgim icin cok sey kacirdgmi dusunuyodum
ama goruyorum ki yanilmisim btun gun burdaydim
tum zamanimi size feda etmeye hazirdim ama ortalik fena tenhaydi ya((((
nyse yarin buralarda olursunuz insallah kizlar opuyorum hepnizi cikiyorum ben
hoscakalin simdilik.....
Kızlar hamişlerimiz bişe soracam yaa bu hamilelik belirtileri arasında idrarda koku yada renk değişikliği oluyomu yanı sizde oldumu
hala devam edıyor bende ve o belırtıdır hamıle oldugumu ogrenmeden oncede fark etmıstım koyu sarı ve kokulu resmen
Kızlar hamişlerimiz bişe soracam yaa bu hamilelik belirtileri arasında idrarda koku yada renk değişikliği oluyomu yanı sizde oldumu
bütün hamişler cvplamış smy bndede var hala devam ediyo cnm.
hastayımmm kızzlar... bide üstüne toplantı günüydü bugün kafam şişti iyice.
zaman geçmedi. şimdi masamı falan toparladım çıkcam inş. öpüldünz yarın dopdolu olsun burası....
günaydınnn kmse yokmu daha...
naber nasılsınızz bi kaç gündür giremedim yeni haberler vamı?
Insan cevap yazar nie kimse yok bakim ne buraların halii çabuk çeki düzen verin kendinize hamiş olan kaçıomu ne bu ?
gunaydın canım. Geçmiş olsun. Sağlığında bı problem yokmuş ya ne guzle. Valla bız kadınların ne zor işi hep böle ufak tefek de olsa sorunlarla biz karışılaşıyoruz. Aman yıneden çok şükür halımıze sağlığımız yerınde. Allah rahatsız olanlşara şifa versın
Haticeeeeeee niye ses vermiyosun, ne oldu canım amcan iyimi?
Merak ettim dün seni hiç gelmedin ?
kaybettik canım bursadaydım salı günü sizinle konuşurken haber geldi çıktım hemen gece döndük bugünde işteyim
ahh canım ya, çok üzüldüm
başınız sağolsun, allah sabır versin.......
O moralle ne çalışılır ya şimdi...
Seni göremeyince kötü bişeymi oldu diye aklıma gelmedi değil ama yormak istemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?