Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bgun buranin harbiden hic tadi yok
uzun zamandir giremedgim icin cok sey kacirdgmi dusunuyodum
ama goruyorum ki yanilmisim btun gun burdaydim
tum zamanimi size feda etmeye hazirdim ama ortalik fena tenhaydi ya((((
nyse yarin buralarda olursunuz insallah kizlar opuyorum hepnizi cikiyorum ben
hoscakalin simdilik.....

Zaten ben çoğu zaman bunu yaşıyorum kımse olmuyo yada olduğunda ben olmuyorum yada yazdıklarıma pek cvp verende olmuyo neyse bende çıktım zaten kımse yok hoşcakalın..

Kızlar hamişlerimiz bişe soracam yaa bu hamilelik belirtileri arasında idrarda koku yada renk değişikliği oluyomu yanı sizde oldumu

hala devam edıyor bende ve o belırtıdır hamıle oldugumu ogrenmeden oncede fark etmıstım koyu sarı ve kokulu resmen

kızlar bende cıkıyorum bırı bısı yazsında cevaplıyayım dıe resmen avanak avanak bekler oldum (((

Off ne uyuz bigün yaaaaaa
Ben girince kimse yok işim çıkıyo çıkıyorum herkes yazmış :)
Kızlarrrrr yrn burayı dopdolu görmek istiyorum inşallaaaaaah..

Kızlar hamişlerimiz bişe soracam yaa bu hamilelik belirtileri arasında idrarda koku yada renk değişikliği oluyomu yanı sizde oldumu

bütün hamişler cvplamış smy bndede var hala devam ediyo cnm.

hastayımmm kızzlar... bide üstüne toplantı günüydü bugün kafam şişti iyice.
zaman geçmedi. şimdi masamı falan toparladım çıkcam inş. öpüldünz yarın dopdolu olsun burası....

günaydınnn kmse yokmu daha...

Ben Geldimmmmmmmm,

Günaydın tatlım, daha iyimisin bugün ?

kızlar bu arada dün doktora gittim iki gün önce kahve telvesi gibi lekelenmeler başlamıştı... doktor muayene etti herşey tertemiz dedi ne kist oluşmuş ne yumoşlarda bişi var hiç bişey yok dedi bi sorun gözükmüyor dedi stres ve geriginlik etkilermiş sanırım sen çok stres yaptın bazı şeyler de dedi....bi söktürücü ilaç verdi bi dhaki ayı takip edicem yine aynı sorun olursa hormon testlerini tekrarlıyalım dedi...

insan cevap yazar nie kimse yok bakim ne buraların halii çabuk çeki düzen verin kendinize hamiş olan kaçıomu ne bu ?

naber nasılsınızz bi kaç gündür giremedim yeni haberler vamı?

Canım hoşgeldin,
bizim bölge müdürü burda bugün de pek takılamıycam galiba bu gidişle :)
İyiyim sen nasılsın?
Hala olmadın mı yani baya gecikmiş ama kötü bişey çıkmamasına sevindim..

Haticeeeeeee niye ses vermiyosun, ne oldu canım amcan iyimi?
Merak ettim dün seni hiç gelmedin ?

Insan cevap yazar nie kimse yok bakim ne buraların halii çabuk çeki düzen verin kendinize hamiş olan kaçıomu ne bu ?

gunaydın canım. Geçmiş olsun. Sağlığında bı problem yokmuş ya ne guzle. Valla bız kadınların ne zor işi hep böle ufak tefek de olsa sorunlarla biz karışılaşıyoruz. Aman yıneden çok şükür halımıze sağlığımız yerınde. Allah rahatsız olanlşara şifa versın

Aynen ya, Kadın olmak zor zanaat...

kaybettik canım bursadaydım salı günü sizinle konuşurken haber geldi çıktım hemen gece döndük bugünde işteyim

Ahh canım ya, çok üzüldüm

Başınız sağolsun, allah sabır versin.......

O moralle ne çalışılır ya şimdi...

Seni göremeyince kötü bişeymi oldu diye aklıma gelmedi değil ama yormak istemedim...

allah razı olsun canım.

Yapacak bişi yok mecbur çalışcaz. Haftasonu giderim yine bursaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…