- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.101
allah razı olsun canım.
Yapacak bişi yok mecbur çalışcaz. Haftasonu giderim yine bursaya
evet şimdi burda ailenle olmak sanada onlara da iyi gelir hem dua olur vs.
günaydın kızlar.....
haticem başın sağolsun, mekanı cennet olsun....
dün giremedim kızlar halen tam yerleşemedik ofise , bide işler sarktı yoğun bir çalışma içindeyim,
adet günümü hesaplayamıyorum yaaa benim yumurta geç çatlayacak sanırım ya da çatlamıştır ya da çatlamadı bilemiyorum sanırım
bu ayda adetim sarkacak :44:
günaydın kızlar.....
Haticem başın sağolsun, mekanı cennet olsun....
Dün giremedim kızlar halen tam yerleşemedik ofise , bide işler sarktı yoğun bir çalışma içindeyim,
adet günümü hesaplayamıyorum yaaa benim yumurta geç çatlayacak sanırım ya da çatlamıştır ya da çatlamadı bilemiyorum sanırım
Günaydın canım hoşgeldin,
Ya son aylarda iyice sapıttı bizim kırmızılar bende hesaplayamıyorum artık canım,
bü yüzden artık dün gittim ovulasyon testi aldım sürekli yumurtladım mı yumurtluyomuyum ay kaçtı mı batım ne zmn bilmem ne
deli tavuk gibi hergün adamın peşinde gezmekten de yoruldum, bakıp bilip ona göre önlemimi alıcam bugün başlıycam teste
bakalım hayırlısı inş tuttururuz...
allah razı olsun canım
allah kolaylık versin sanada yumoşunun çatlamış olması lazım canım eğer normal olarak çatlatabiliyor ise vücudun
günaydın kızlar serfik yokh lugesma emelsim
haticem başın sağolsun canım şöyle düşün çok acı çekmedi inşallahbenim dayım da son haftasını hastanede geçirdi artık çok zor duruma gelmiş gözlerini filan kapatmışlar onun acısını görmek duymak da insana acı veriyor, bir an evvel kurtulsun diye dua eder oluyorsun
kristal sen hala regl olmadın mı canım :44:?
haticem başın sağolsun canım şöyle düşün çok acı çekmedi inşallahbenim dayım da son haftasını hastanede geçirdi artık çok zor duruma gelmiş gözlerini filan kapatmışlar onun acısını görmek duymak da insana acı veriyor, bir an evvel kurtulsun diye dua eder oluyorsun
hoşbulduk canım, eğer doktora gitmeseydim 20 sinde adet olurum derdim ama yumurtam yeni büyümüştü cuma günü
bir hafta çalışın dedi doktor daha yeni çatladıysa 14 gün sonra adet olmam lazım diye düşünüyorum ama çatlamadı bence yumurtam
hiçbişey hissetmedim vaktinde de adet olabilir, zaten gebelik olma ihtimalini aklımdan çıkardım onu hiç düşünmüyorum bende ki bu heves bitti
sanırım artık hamile kalmaktan korkar oldum
Canım anlayamayabiliriz çatladığını falan herkeste belirti vermeski, biz şuanda dinlediğimiz için böyle oluyo
yoksa ben bu yaşıma kadar bilmem bişey çatlıyoda agrı yapıyo olsun yada hissedeyim :)
Rahat ol zaten en güzeli,
Bu ay bende rahatım vala şu ovulasyon günümü bulup o günler çalışıp sonra bakıcam keyfime :)
Ama öyle heves meves bitti deme cnm hep bi umudumuz olsun bi kenarda...
bence çatlamadı haticem bi belirtisi yoktu sanrıım bende çatlama sorunu var ama umursamıyorum elbet bir gün çatlar akıntılarım oluyor ama ne biliyim her ay aynı şeyler umursamıyorum takip etmiyorum bu ayda olmadı bence zaten hamile kalmaktan korkuyorum artık nedenini bilmiyorum
günaydın mfalcon nasılsın canım
günaydın canım hoşgeldin, iyiyim ne olsun sen nasılsın ne var ne yokk
yoh yaşadığım o karın ağrılarından sonra hamile kalmaktan korkar oldum aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor bulantılar karın ağrıları , kasık ağrıları, korkuyorum yani elimde değil zaten hiç kafamada takmıyorum olacağıa varsın ne zaman olacağı belli kafama taksamda kendimi hırpalasamda vakti gelince olacak zaten o nedenle sende boşver çalış gerisini Allah a bırak stres yok...
ben de iyiyim kızlar sabah sabah helva yaptım iş yerindeki arkadaşlar istemişlerdi deöyle işte
bence çatlamadı haticem bi belirtisi yoktu sanrıım bende çatlama sorunu var ama umursamıyorum elbet bir gün çatlar akıntılarım oluyor ama ne biliyim her ay aynı şeyler umursamıyorum takip etmiyorum bu ayda olmadı bence zaten hamile kalmaktan korkuyorum artık nedenini bilmiyorum
günaydın mfalcon nasılsın canım
çatlayıp çatlamadığını senin anlaman biraz zor canım.mesela ben yumurta oluşuyor fakat çatlamıyordu ondada göbişime iğne yapıp çatlatıyorduk.korkmakmı nasıl yani?
Bende umursamıyorum oda alahtan bizlerin yapıcak bişeyi yok malesef napalım
aaa ne güzel canım çekti vallaaa, un helvası dimi
Ben Geldimmmmmmmm,
Günaydın tatlım, daha iyimisin bugün ?
insan cevap yazar nie kimse yok bakim ne buraların halii çabuk çeki düzen verin kendinize hamiş olan kaçıomu ne bu ?
kaybettik canım bursadaydım salı günü sizinle konuşurken haber geldi çıktım hemen gece döndük bugünde işteyim
günaydın kızlar.....
haticem başın sağolsun, mekanı cennet olsun....
dün giremedim kızlar halen tam yerleşemedik ofise , bide işler sarktı yoğun bir çalışma içindeyim,
ben de iyiyim kızlar sabah sabah helva yaptım iş yerindeki arkadaşlar istemişlerdi deöyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?