Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hayırlısı olsun canım unuttuğun zaman gelir diyor herkes inşallah sende öyle olucak canım benim

canım allah razı olsun dikkat et kendine dr git herkes hasta bak öksürük için ayaklarının altına yatmadan önce her gece
vicks sür anca o kesiyor öksürüyor

canım allah razı olsun dikkat et kendine dr git herkes hasta bak öksürük için ayaklarının altına yatmadan önce her gece
vicks sür anca o kesiyor öksürüyor

Kızlar nerdesiniz bakayım dua noldu niye kimse yokkk

haticem tavsiyeni ugn akşam yapım iyi gelir inşallah banada. dua 582 tane kaldı okumaya çalışıom. bitmedi yaa ne kadr yavaş gitti valla. bide bu ara yoğundum. tembellik yaptım fazlaca. kndimi çok suçlu hissediyorum...

Kızlarr yemekten geldim, fazla kaçırdım sanırım uyumak üzereyim şuandaa:26:

selam kızlar naslısınız bakalm benim bu ayda olmadı sanırım hiç bi degişiklik yok bende ...atesimide ölçüyorum düşmeye başladıı bat.16ekim bakalım sonuç ne olacak ama hiç umudum yok..regli olursam klomene başlıcam

Günlerden beri bugün ilk kez güneş var burda, hava daha bi açık aydınlık...
Yaz gibisi yok be kızlar şimdi kocaaa bi bkış bekliyo bizi düündükçe sinir oluyorum
Yağmur kar çamur ohoohooooooo

günlerden beri bugün ilk kez güneş var burda, hava daha bi açık aydınlık...
Yaz gibisi yok be kızlar şimdi kocaaa bi bkış bekliyo bizi düündükçe sinir oluyorum
yağmur kar çamur ohoohooooooo

güneşmi nerde ooooo burası çok soğuk neredeyse soba yakıcam ayaklarımı hissetmiyorum çizme giycem artık olmuyor çok üşüdüm

çok sağol canım evet kist olmaması beni mutlu etti ama işte gerginliğini yaşıyorum :) amin cümlemize

sağol şekerim işte iki gündür kahve telvesi gibi

kaybettik canım bursadaydım salı günü sizinle konuşurken haber geldi çıktım hemen gece döndük bugünde işteyim
canım başınız sağolsun hastamıydı?

şekerim tedaviyemi başladın ?

canım bide hamile kalmayı kolaylaştıran jeller varmış onuda denesenize

canımm dediğim gibi kahve telvesi gibi :)))

aaa ne güzel canım çekti vallaaa, un helvası dimi
ayy bayılırım un helvasına:))

yok canım irmik helvası sabah sabah bir de un helvası yapamam yaa
nyseeee irmikte olurr şöleeee sıcak sıcak dondurmalııııı

Eee kızlar anlatın bakem niye kimse konuşmuyor
şekerimmm bu kızlar kesin başka topiclerede çene çalıolar beim gibi ondan laf yetiştiremiolarrr

Yaşları ilerlemiş iki mahalle arkadaşından Asım, kankardeşi Kemal'i ziyarete gider. Bir müddet sonra misafire ikram vakti gelir. Kemal eşine seslenir:
- Canım bitanem, bir sorar mısın, Asım kahvesini orta içerdi galiba?
Sonra yeniden seslenir:
- Hayatım, ben de bir su rica edebilir miyim ?
Ve sonra bir daha:
- Güzelim, bir bez getirebilir misin, kahvemi döktüm?
Asım şaşkın:
- Kemal valla hayran kaldım üstadım. Bu ne incelik bu ne sevgi, ağzından "hayatım", "canım" "cicim" eksik olmuyor.
- Asım'cığım, ah sorma, hanımın ismini bir hatırlayabilsem!

hoşgeldin canım sen nasılsın iyi hadi kötü bişey çıkmamış sevindim

amcam hastaydı canım allah razı olsun

bu topiği unuttularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…