- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.121
korkuyorum haticem hamile kalmaktan , karnım ağrıdı yaa rahatsızdım ondan sonra bir korku aldı beni, yine anynı şeyler olacak diye karın ağrıları kasık ağrıları , bulantılar, bağırsaklarımda sorun olacakmış gibi geliyor o nedenle korkuyorum zaten bu yüzden bu ay pek istekli çalışmalar olmadı bende vaktinde çalıştık ama hep eşimin isteğiyle 6-8-10-12 de bakalım hayırlısı
yokh daha bi kötüyüm yaa sanki. Bugn boğazım çok fena öksüremiyomda göbeemm acıyo
hamişlerin hepsi burda tatlım deiğerleri yok ortada:d
hatice başın sağolsun cnm allah sabr versin.
Sen yine çatlama işlerine girmişsin serpilcim. Beklemiyosn korkuyosun ya gelir bebiş inş.
Helvaaaaaaaaaçok severim ben...
yokh daha bi kötüyüm yaa sanki. bugn boğazım çok fena öksüremiyomda göbeemm acıyo
hamişlerin hepsi burda tatlım deiğerleri yok ortada
hatice başın sağolsun cnm allah sabr versin.
sen yine çatlama işlerine girmişsin serpilcim. beklemiyosn korkuyosun ya gelir bebiş inş.
helvaaaaaaaaaçok severim ben...[/QUOT
hiç takmıyorum canım artık kafama, adetimi merak ediyorum ne zaman olacağım diye cuma günü büyümüştü yumurtam doktor öyle söyledi kistik yumurta dedi ağzında geveleyerek ama sanırım çatlamayacak neyse adetimi düzgün olayımda zaten hamile kalmaktan korkuyorum bu ara hazır değilim sanırım
hayırlısı olsun canım unuttuğun zaman gelir diyor herkes inşallah sende öyle olucak canım benim
öyle haticem hayırlısı, unutunca gelsin süpriz yapsın bize :)
canım allah razı olsun dikkat et kendine dr git herkes hasta bak öksürük için ayaklarının altına yatmadan önce her gece
vicks sür anca o kesiyor öksürüyor
Kızlar nerdesiniz bakayım dua noldu niye kimse yokkk
günlerden beri bugün ilk kez güneş var burda, hava daha bi açık aydınlık...
Yaz gibisi yok be kızlar şimdi kocaaa bi bkış bekliyo bizi düündükçe sinir oluyorum
yağmur kar çamur ohoohooooooo
çok sağol canım evet kist olmaması beni mutlu etti ama işte gerginliğini yaşıyorum :) amin cümlemizegunaydın canım. Geçmiş olsun. Sağlığında bı problem yokmuş ya ne guzle. Valla bız kadınların ne zor işi hep böle ufak tefek de olsa sorunlarla biz karışılaşıyoruz. Aman yıneden çok şükür halımıze sağlığımız yerınde. Allah rahatsız olanlşara şifa versın
sağol şekerim işte iki gündür kahve telvesi gibi
Canım hoşgeldin,
bizim bölge müdürü burda bugün de pek takılamıycam galiba bu gidişle :)
İyiyim sen nasılsın?
Hala olmadın mı yani baya gecikmiş ama kötü bişey çıkmamasına sevindim..
canım başınız sağolsun hastamıydı?kaybettik canım bursadaydım salı günü sizinle konuşurken haber geldi çıktım hemen gece döndük bugünde işteyim
şekerim tedaviyemi başladın ?günaydın kızlar.....
haticem başın sağolsun, mekanı cennet olsun....
dün giremedim kızlar halen tam yerleşemedik ofise , bide işler sarktı yoğun bir çalışma içindeyim,
adet günümü hesaplayamıyorum yaaa benim yumurta geç çatlayacak sanırım ya da çatlamıştır ya da çatlamadı bilemiyorum sanırım
bu ayda adetim sarkacak :44:
canım bide hamile kalmayı kolaylaştıran jeller varmış onuda denesenizeGünaydın canım hoşgeldin,
Ya son aylarda iyice sapıttı bizim kırmızılar bende hesaplayamıyorum artık canım,
bü yüzden artık dün gittim ovulasyon testi aldım sürekli yumurtladım mı yumurtluyomuyum ay kaçtı mı batım ne zmn bilmem ne
deli tavuk gibi hergün adamın peşinde gezmekten de yoruldum, bakıp bilip ona göre önlemimi alıcam bugün başlıycam teste
bakalım hayırlısı inş tuttururuz...
canımm dediğim gibi kahve telvesi gibi :)))günaydın kızlar serfik yokh lugesma emelsim
haticem başın sağolsun canım şöyle düşün çok acı çekmedi inşallahbenim dayım da son haftasını hastanede geçirdi artık çok zor duruma gelmiş gözlerini filan kapatmışlar onun acısını görmek duymak da insana acı veriyor, bir an evvel kurtulsun diye dua eder oluyorsun
kristal sen hala regl olmadın mı canım :44:?
ayy bayılırım un helvasına:))aaa ne güzel canım çekti vallaaa, un helvası dimi
nyseeee irmikte olurr şöleeee sıcak sıcak dondurmalıııııyok canım irmik helvası sabah sabah bir de un helvası yapamam yaa
şekerimmm bu kızlar kesin başka topiclerede çene çalıolar beim gibiEee kızlar anlatın bakem niye kimse konuşmuyor
çok sağol canım evet kist olmaması beni mutlu etti ama işte gerginliğini yaşıyorum :) amin cümlemize
sağol şekerim işte iki gündür kahve telvesi gibi
canım başınız sağolsun hastamıydı?
şekerim tedaviyemi başladın ?
Canım bide hamile kalmayı kolaylaştıran jeller varmış onuda denesenize
canımm dediğim gibi kahve telvesi gibi :)))
ayy bayılırım un helvasına:))
nyseeee irmikte olurr şöleeee sıcak sıcak dondurmalııııı
şekerimmm bu kızlar kesin başka topiclerede çene çalıolar beim gibiOndan laf yetiştiremiolarrr
hoşgeldin canım sen nasılsın iyi hadi kötü bişey çıkmamış sevindim
amcam hastaydı canım allah razı olsun
bu topiği unuttularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?