Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Hahahaha, fıkra iyimiş

Kızlar yaa topice hiç uğramayanlar var
Mesela evet Hülyayı çok merak ettim, en son çok endişeliydi kanama fln diyodu allah korusun kötü düşünmek istemiyorum..

Valla burası yazdan kalma bi gün, kaç gündür bizde çok üşümüştük ama güneş yüzünü gösterdi sağolsun :)

bendee şekerim oğlum çok seviyor die fırında tavuk yaptım fırın poşetinde yani :) bide fırın poşetinee mantar koydum onuda belki salata gibi yaparımm roka+marul+domates karışımı salata/ yoğurt
ailecekkkkkkk rejimdeyizzzz hamur işlerini çıkarttık pilav makarna falan haftada 1 veya 2 gün yapıorum :))

mantarı ayrı poşete mi koydun nasıl salata yapcan bak ilgimi çekti anlat bakalım

oğlum 36 kiloda 6 yaşında boyuda 130 bi 10 kilo verdirsem çok iyi olucakk :)) sağlığı için birşeyler yapmamız gerekiyordu okulda hem forklere verdim hemde baskete verdim hareket olsun pilav ve makarna, mantı hastası bi çocuk :)) onları kesince biraz vermeye başladı troid hastası olduğu için birden kilo aldı oğlum yaa((

yaşasın yemekk yemeekkk ay acıktım sanki.
bnde annemin yemeklerndn yicm bugn yemek derdm yok. süprizmiş menü sölemedi. çok yemek seçtiğim için öle herşeyi sölemio zorla yediriyo
cuma olsada akşam olsada eve gitsekkk cmarteside yatsak akşama kadr. çok ihtiyacım var dnlnmeye sanrım....

mantarı ayrı poşete mi koydun nasıl salata yapcan bak ilgimi çekti anlat bakalım
canım normalde haşlıorum yada teflon tavada ızgara gibi yapıorum bende fırın yanmışken torbaya atayım dedim şimdi çıkarıcam soğutucam arı bir kapta limon+zeytinyağı+çeşitli baharatlar hazırlıcam böle bi karışım yapıcam üzerine dökücem basit yani :))

geçmiş olsun canım yaaa sen ilgilenirsin onunla benim kuzenim de 10 yaşında 60 kilo filandı galiba şimdi 25 yaşında 60 kilo

yok canım daha benim 5.ayım tedaviye başladım inş. da gerek kalmaz ben hamiş kalmaktan korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…