- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.141
:)))) varyaaa seni şimdii bi döndürüüüzzzz :)) durmak bilmezsinnn kızzzz sen neler yapıosunn bakimmm cinsiyet belli deil dimi dhaay ben hep buralardayım da muhabbet dönmüyo napıyım
şişşşştttt kızlarr allah zıcırtınızı vermeyee gelin bakim burayaaa:)) bak hatce ablam üzülüyorrr:))
:)))) varyaaa seni şimdii bi döndürüüüzzzz :)) durmak bilmezsinnn kızzzz sen neler yapıosunn bakimmm cinsiyet belli deil dimi dha
ay ben hep buralardayım da muhabbet dönmüyo napıyım
Yaşları ilerlemiş iki mahalle arkadaşından Asım, kankardeşi Kemal'i ziyarete gider. Bir müddet sonra misafire ikram vakti gelir. Kemal eşine seslenir:
- Canım bitanem, bir sorar mısın, Asım kahvesini orta içerdi galiba?
Sonra yeniden seslenir:
- Hayatım, ben de bir su rica edebilir miyim ?
Ve sonra bir daha:
- Güzelim, bir bez getirebilir misin, kahvemi döktüm?
Asım şaşkın:
- Kemal valla hayran kaldım üstadım. Bu ne incelik bu ne sevgi, ağzından "hayatım", "canım" "cicim" eksik olmuyor.
- Asım'cığım, ah sorma, hanımın ismini bir hatırlayabilsem!
şekerimmm çıkamıorummmm :))) ama ben her yere yetiorumm :)))yakaladım senii çık gençlerin arasından :)
canım hadiii hayırlısııııkızlar yaaa hülya nerelerde :18:
hadii bakalımm akşama yemek ne yapıcaksınızz???
canım hadiii hayırlısıııı
evet bende merak ettim onu hiç girmio bayansu da az girio?
ohhhh tamm türkkkk mutfağıı :)) hemen geliorummmbarbunya taze fasulye pilav var gel akşama
vahhhh nalçakkkk vayyy bizi sattı demek heee:)))) hadi hayırlısıııı inşallah kız olurrrbayansu giriyo da buraya takılmıyo %80 kız demiş doktor nisan annelerine takılıyo
bendee şekerim oğlum çok seviyor die fırında tavuk yaptım fırın poşetinde yani :) bide fırın poşetinee mantar koydum onuda belki salata gibi yaparımm roka+marul+domates karışımı salata/ yoğurt
ailecekkkkkkk rejimdeyizzzz hamur işlerini çıkarttık pilav makarna falan haftada 1 veya 2 gün yapıorum :))
canım normalde haşlıorum yada teflon tavada ızgara gibi yapıorum bende fırın yanmışken torbaya atayım dedim şimdi çıkarıcam soğutucam arı bir kapta limon+zeytinyağı+çeşitli baharatlar hazırlıcam böle bi karışım yapıcam üzerine dökücem basit yani :))mantarı ayrı poşete mi koydun nasıl salata yapcan bak ilgimi çekti anlat bakalım
oğlum 36 kiloda 6 yaşında boyuda 130 bi 10 kilo verdirsem çok iyi olucakk :)) sağlığı için birşeyler yapmamız gerekiyordu okulda hem forklere verdim hemde baskete verdim hareket olsun pilav ve makarna, mantı hastası bi çocuk :)) onları kesince biraz vermeye başladı troid hastası olduğu için birden kilo aldı oğlum yaa((
çok sağol canım evet kist olmaması beni mutlu etti ama işte gerginliğini yaşıyorum :) amin cümlemize
sağol şekerim işte iki gündür kahve telvesi gibi
canım başınız sağolsun hastamıydı?
şekerim tedaviyemi başladın ?
canım bide hamile kalmayı kolaylaştıran jeller varmış onuda denesenize
canımm dediğim gibi kahve telvesi gibi :)))
ayy bayılırım un helvasına:))
nyseeee irmikte olurr şöleeee sıcak sıcak dondurmalııııı
şekerimmm bu kızlar kesin başka topiclerede çene çalıolar beim gibiondan laf yetiştiremiolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?