- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.161
hoşgeldin canım nasılsınben geldim kizlarr...
Hepinize merhabaaaa....
Serfik, yokh, 35_oz, haticemavi,
ben geldim kizlarr...
hepinize merhabaaaa....
serfik, yokh, 35_oz, haticemavi,
hosbuldum cumleten kizlar..
iyiyim ya nolsun iste hava kapali ve skci onun disinda hersey guzel:)
yemegimi yapayim ole geceyim dedim pc nin basina..
siz naptiniz birer rapor verin bakalim keyfler nasil?????
Valla nolsun şekerim 6 olsun çıkayım diye saatin gözüne gözüne bakıyorum :)
Bide ovulasyon testimi yapıcam su içmek yok acaip susadım 4 saatlik idrarımı biriktirmeye çalışıyorum
Bende durum bu :)
az kaldi canim oleyse senin mesainin bitmesine ama susuzluk zor olur yaa
hakikaten ekim ayi bereketi yagmur gibi masallah bi suru hamisimiz var darisi bize olsun hayrlsyla canm dmi
valla nolsun şekerim 6 olsun çıkayım diye saatin gözüne gözüne bakıyorum :)
bide ovulasyon testimi yapıcam su içmek yok acaip susadım 4 saatlik idrarımı biriktirmeye çalışıyorum
bende durum bu :)
sağol canım görsen ilaç veriorum troid için oda metabolizmayı çalıştırdığı için sürekli acıkıyor..önceden 2 tabak mantı yerdi anne şiştim der masadan kalkardı...1 saat sonra anne ben çok acıktımmmm diip gelirdi:))) şimdi az veriorum daha sık veriorum inşallah bi 10 kilo verse yeter yada hiç almasa maşalah boyumuz var uzuoda hayırlısıgeçmiş olsun canım yaaa sen ilgilenirsin onunla benim kuzenim de 10 yaşında 60 kilo filandı galiba şimdi 25 yaşında 60 kilo
hayırlısı olsun canım inşallah olurrr en kısa zamanda yumurta takibimi yaptırıosunyok canım daha benim 5.ayım tedaviye başladım inş. da gerek kalmaz ben hamiş kalmaktan korkuyorum artık
inşallah o berekett sanada sıçrar kısss:)))Ay kızlar ekim ayı topiğinde ara ara takip ediyorum ne zaman açsam biri hamile :)
Dünden beri 5. hamile haberi gelldi nerdeyse, ekim çok bereketli vallaaa umutlanıyorum iyiceeeeee :)
valla ben sordum 20 tl dedii açıkcsı doğru tutturuomu falan die tereddüt ettim almadım zaten benim kilerde büyüme sorunu vsr ilaçla anca büyüyor:))Medismart canım 5'liymiş
canım hadi hayırlısıı inşallah hamiş hamiş gelirsin bize :)) 4 gözle beklicem haberiniiiiibenim ovulasyon oldu bir yumurta çatladı, ilişki zamanı da uygundu.... bakalım bi 10 gün sonra hcg baktırıcam hber veririm sizlere, çok ümitlenmek istemiyorum... hayırlısı olsun. öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?