Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ayyy öğlende nasıl yediysem hala tıka basayım nasıl acıkıcam akşama kdr bilmem...

hosbuldum cumleten kizlar..
iyiyim ya nolsun iste hava kapali ve skci onun disinda hersey guzel:)
yemegimi yapayim ole geceyim dedim pc nin basina..
siz naptiniz birer rapor verin bakalim keyfler nasil?????

Ay kızlar ekim ayı topiğinde ara ara takip ediyorum ne zaman açsam biri hamile :)

Dünden beri 5. hamile haberi gelldi nerdeyse, ekim çok bereketli vallaaa umutlanıyorum iyiceeeeee :)

hosbuldum cumleten kizlar..
iyiyim ya nolsun iste hava kapali ve skci onun disinda hersey guzel:)
yemegimi yapayim ole geceyim dedim pc nin basina..
siz naptiniz birer rapor verin bakalim keyfler nasil?????

Valla nolsun şekerim 6 olsun çıkayım diye saatin gözüne gözüne bakıyorum :)
Bide ovulasyon testimi yapıcam su içmek yok acaip susadım 4 saatlik idrarımı biriktirmeye çalışıyorum
Bende durum bu :)

az kaldi canim oleyse senin mesainin bitmesine ama susuzluk zor olur yaa
hakikaten ekim ayi bereketi yagmur gibi masallah bi suru hamisimiz var darisi bize olsun hayrlsyla canm dmi

az kaldi canim oleyse senin mesainin bitmesine ama susuzluk zor olur yaa
hakikaten ekim ayi bereketi yagmur gibi masallah bi suru hamisimiz var darisi bize olsun hayrlsyla canm dmi

Sorma bnm gibi su kurbağası için nasıl zor oruçlu gibi hissettim kendimi y a geçmiyoda saat :)
Valla Ekim bomba gibi geliyorr test yapan hamile maşallah darısı başımıza canım, duydukça umutlanıyorum bende
İnş bizde güzel haberler alırız bu ay

Kızlar canlarım ben kaçıyorum yarın görüşürzzzzz

Öpüyorum

benim ovulasyon oldu bir yumurta çatladı, ilişki zamanı da uygundu.... bakalım bi 10 gün sonra hcg baktırıcam hber veririm sizlere, çok ümitlenmek istemiyorum... hayırlısı olsun. öpüyorumm

geçmiş olsun canım yaaa sen ilgilenirsin onunla benim kuzenim de 10 yaşında 60 kilo filandı galiba şimdi 25 yaşında 60 kilo
sağol canım görsen ilaç veriorum troid için oda metabolizmayı çalıştırdığı için sürekli acıkıyor..önceden 2 tabak mantı yerdi anne şiştim der masadan kalkardı...1 saat sonra anne ben çok acıktımmmm diip gelirdi:))) şimdi az veriorum daha sık veriorum inşallah bi 10 kilo verse yeter yada hiç almasa maşalah boyumuz var uzuoda hayırlısı
bu arada yeğenin nasıl verdi kendiliğindenmi?

yok canım daha benim 5.ayım tedaviye başladım inş. da gerek kalmaz ben hamiş kalmaktan korkuyorum artık
hayırlısı olsun canım inşallah olurrr en kısa zamanda yumurta takibimi yaptırıosun

Ay kızlar ekim ayı topiğinde ara ara takip ediyorum ne zaman açsam biri hamile :)

Dünden beri 5. hamile haberi gelldi nerdeyse, ekim çok bereketli vallaaa umutlanıyorum iyiceeeeee :)
inşallah o berekett sanada sıçrar kısss:)))

Medismart canım 5'liymiş
valla ben sordum 20 tl dedii açıkcsı doğru tutturuomu falan die tereddüt ettim almadım zaten benim kilerde büyüme sorunu vsr ilaçla anca büyüyor:))

benim ovulasyon oldu bir yumurta çatladı, ilişki zamanı da uygundu.... bakalım bi 10 gün sonra hcg baktırıcam hber veririm sizlere, çok ümitlenmek istemiyorum... hayırlısı olsun. öpüyorumm
canım hadi hayırlısıı inşallah hamiş hamiş gelirsin bize :)) 4 gözle beklicem haberiniiiii

Güüüüüünaaaaaaayydddınnnlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…