- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.181
hoşgeldiniz naber canlarım
slmn alykm kızlar nasılsınız
sağol canım görsen ilaç veriorum troid için oda metabolizmayı çalıştırdığı için sürekli acıkıyor..önceden 2 tabak mantı yerdi anne şiştim der masadan kalkardı...1 saat sonra anne ben çok acıktımmmm diip gelirdi:))) şimdi az veriorum daha sık veriorum inşallah bi 10 kilo verse yeter yada hiç almasa maşalah boyumuz var uzuoda hayırlısı
bu arada yeğenin nasıl verdi kendiliğindenmi?
...
aleyküm slm canım iyidir sen nasılsn
iyidir yokh sen nasılsın yaptın mı testini ne alemde:)
yok hayatım yengem filan çok uğraştılar günlük yaz kış demeden yürüyüşe çıktılar özel olarak enerji harcayacağı aktivitelere dahil ettiler yemesini filan düzenlediler
daha çok sebze daha çok meyve yemesini sağladılar
zaten belli bir yaşa geldikten sonra kendisi de kilo almak değil vermek istedi o yüzden sorun olmaktan çıktı
sana düşen o bunun farkına varana kadar onunla ilgilenmek
kızlar günaydın bu arada melek serfik hatice yokh
bildgn gibi canım ya geçiyo allaha şükürOoh my god
Konu Bilgileri
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
yokh,
serfik,
melek63,
lugesma,
haticemavi
İnanamıyorum bu tabloya görmeyeline uzun zaman olmuştu
yok hayatım yengem filan çok uğraştılar günlük yaz kış demeden yürüyüşe çıktılar özel olarak enerji harcayacağı aktivitelere dahil ettiler yemesini filan düzenlediler
daha çok sebze daha çok meyve yemesini sağladılar
zaten belli bir yaşa geldikten sonra kendisi de kilo almak değil vermek istedi o yüzden sorun olmaktan çıktı
sana düşen o bunun farkına varana kadar onunla ilgilenmek
kızlar günaydın bu arada melek serfik hatice yokh
elhamdülillah bitanem sen
Yaptım yaptım :))
Silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm yaa o testte artık ölsemde gam yemem hırsım azaldı biraz
Şimdi sıra çizginin koyusunu bulmakta,
anam nedir bu çizgilerden çektiğimiz,
Kırmızı kart kırmızı çizgi yeminlen kırmızıdan tiksindim artıkkkkk
slm canım hoşgeldin iyilik senden naber?
Günaydın canım, günaydın haticem, günaydın topicikimin güzel insanları, hepinize, hepinize günaydın
allahın iznyle inş ogün hayırlı haberle çıkarsın canımgünaydın canım nasılsın?
çok şükür canım iyiyim gaz bazen sıkıştırıyor beni ama alıştım artık onunla yaşamaya::) adet olmayı bekliyorum bende günümü bilemiyorum çünkü denge bozuldu biraz
amannn bu ayda bu takibi yap sonra takip falan etme boşver oluruna bırak canım ben bu ay koyverdim gitti hiç aklıma gelmiyor adetim yaklaştı belirti falan var mı hiç bakmıyorum
Ooh my god
Konu Bilgileri
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
yokh,
serfik,
melek63,
lugesma,
haticemavi
İnanamıyorum bu tabloya görmeyeline uzun zaman olmuştu
iyidir haticem sen nasılsın :)
günaydınn güzellerimmm... keyifler iyi maşallahh bugün...
bn çok bi hastayım ama çok mutluyummm....
güzel haberler verim size.
dayanamadım ve çokkk özledim o yüzden dün akşam doktorumuza gittik. usgyi koyar koymaz tosuncuğum pipisini gösterdi bize. alın çok mrak ettniz der gibi. kesin artık erkekim geliyor. 136 gr olmuş maşşallah tosunuma. ayaklarını ölçtü doktorum tam 2 cm:) boyuda 14 cm olmuş. herşey çok güzldi. sabah kadar izleyebilirdim valla. elleri burnu ağzı gözleri okadr netti ki hayran kaldım. aşık oldum oğlumaa.... allahım sizlerede yaşatsın bu mutluluğu aklımdan hep sizler geçtiniz.
ADEN'İM TUĞRA'M hoşgeldii.....
bugün daha iyyim sadece sol kasığım batıyor bu akşam adamı yakalamam lazım
dayanamadım ve çokkk özledim o yüzden dün akşam doktorumuza gittik. usgyi koyar koymaz tosuncuğum pipisini gösterdi bize. alın çok mrak ettniz der gibi. kesin artık erkekim geliyor. 136 gr olmuş maşşallah tosunuma. ayaklarını ölçtü doktorum tam 2 cm:) boyuda 14 cm olmuş. herşey çok güzldi. sabah kadar izleyebilirdim valla. elleri burnu ağzı gözleri okadr netti ki hayran kaldım. aşık oldum oğlumaa.... allahım sizlerede yaşatsın bu mutluluğu aklımdan hep sizler geçtiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?