Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yok hayatım yengem filan çok uğraştılar günlük yaz kış demeden yürüyüşe çıktılar özel olarak enerji harcayacağı aktivitelere dahil ettiler yemesini filan düzenlediler
daha çok sebze daha çok meyve yemesini sağladılar
zaten belli bir yaşa geldikten sonra kendisi de kilo almak değil vermek istedi o yüzden sorun olmaktan çıktı
sana düşen o bunun farkına varana kadar onunla ilgilenmek

kızlar günaydın bu arada melek serfik hatice yokh

iyidir yokh sen nasılsın yaptın mı testini ne alemde:)

Yaptım yaptım :))
Silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm yaa o testte artık ölsemde gam yemem hırsım azaldı biraz
Şimdi sıra çizginin koyusunu bulmakta,
anam nedir bu çizgilerden çektiğimiz,
Kırmızı kart kırmızı çizgi yeminlen kırmızıdan tiksindim artıkkkkk

slmn alykm kızlar nasılsınız

slm canım hoşgeldin iyilik senden naber?

Günaydın canım, günaydın haticem, günaydın topicikimin güzel insanları, hepinize, hepinize günaydın

Son düzenleme:
Ooh my god

Konu Bilgileri

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
yokh,
serfik,
melek63,
lugesma,
haticemavi

İnanamıyorum bu tabloya görmeyeline uzun zaman olmuştu

günaydın canım nasılsın?

elhamdülillah bitanem sen

çok şükür canım iyiyim gaz bazen sıkıştırıyor beni ama alıştım artık onunla yaşamaya::) adet olmayı bekliyorum bende günümü bilemiyorum çünkü denge bozuldu biraz

amannn bu ayda bu takibi yap sonra takip falan etme boşver oluruna bırak canım ben bu ay koyverdim gitti hiç aklıma gelmiyor adetim yaklaştı belirti falan var mı hiç bakmıyorum

allahın iznyle inş ogün hayırlı haberle çıkarsın canım

günaydınn güzellerimmm... keyifler iyi maşallahh bugün...
bn çok bi hastayım ama çok mutluyummm....
güzel haberler verim size.
dayanamadım ve çokkk özledim o yüzden dün akşam doktorumuza gittik. usgyi koyar koymaz tosuncuğum pipisini gösterdi bize. alın çok mrak ettniz der gibi. kesin artık erkekim geliyor. 136 gr olmuş maşşallah tosunuma. ayaklarını ölçtü doktorum tam 2 cm:) boyuda 14 cm olmuş. herşey çok güzldi. sabah kadar izleyebilirdim valla. elleri burnu ağzı gözleri okadr netti ki hayran kaldım. aşık oldum oğlumaa.... allahım sizlerede yaşatsın bu mutluluğu aklımdan hep sizler geçtiniz.
ADEN'İM TUĞRA'M hoşgeldii.....

herkesler burda ne güzel kızlar...

şimdi bi tooplantı var. sonrasında yemeğe çıkcaz. öğleden sonra yine burdayım...

bizi özleyn anaacımmm öptüm hepiniz.

ayy oğluşuma maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. işyerinden bi arkadaşında bugün kızı olacak ela hanım geliyor

serfik canım iyiyim sen nasılsın benim de gaz sancım oluyo yaaa ölüyorum resmen

lugesmaaaa hadi bakalım darısı başıma canım

dün gece rüyamda dr'a gidiyordum usgye bakıyorduk bebiş kız dedi doktor bakalım çıkcak mı?

bugün daha iyyim sadece sol kasığım batıyor bu akşam adamı yakalamam lazım

hadi hayırlısı canım inş bu ay olur, ben bu ay hiçbişey hissetmedim ve halen de hissetmiyorum zaten takip etmiyorum karnım şiş zaten adet olcem ama ne zaman:)

ilk ben gördüm face de ama güzel haberi senin vermeni bekledim canım, oğluşunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş, hiç utanmamış fırlama baksana yerim onun totosunu ben:)

Olleyyyy sonunda öğrendik :))
Yine oğlaaaan geliyor bize ne çok oğlan aldık kızlar allah inşallah sağlıklar gelmelerini nasip etsin
Tosuncuklara şimdi bol bol kız doğurmak lazım arkadaşlar, yalnız mı kalsınlar,
Ben bu ay sıkı çalışayım da hele Ela'm gelsinnnnnnn inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…