- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.201
serfik canım iyiyim sen nasılsın benim de gaz sancım oluyo yaaa ölüyorum resmen
lugesmaaaa hadi bakalım darısı başıma canım
dün gece rüyamda dr'a gidiyordum usgye bakıyorduk bebiş kız dedi doktor bakalım çıkcak mı?
bugün daha iyyim sadece sol kasığım batıyor bu akşam adamı yakalamam lazım
Olleyyyy sonunda öğrendik :))
Yine oğlaaaan geliyor bize ne çok oğlan aldık kızlar allah inşallah sağlıklar gelmelerini nasip etsin
Tosuncuklara şimdi bol bol kız doğurmak lazım arkadaşlar, yalnız mı kalsınlar,
Ben bu ay sıkı çalışayım da hele Ela'm gelsinnnnnnn inşşşşşş
Olleyyyy sonunda öğrendik :))
Yine oğlaaaan geliyor bize ne çok oğlan aldık kızlar allah inşallah sağlıklar gelmelerini nasip etsin
Tosuncuklara şimdi bol bol kız doğurmak lazım arkadaşlar, yalnız mı kalsınlar,
Ben bu ay sıkı çalışayım da hele Ela'm gelsinnnnnnn inşşşşşş
doğru dedin valla sen Ela için bu ay sıkı çalış bende bi ara defne mi doğururum:):)
Yaşasın Elalar Defnelerrrr Ohh oğlanlar zaten bol
allahım çabuk göstersin bize o günleri
Hayalet avcıları gibi olduk iyice, adamlar evde kaççak delik arıyo
Yemeğime şap fln atarsa şaşırmıcam
keçi boynuzu pekmezini yediriyormusun canım sabah akşam elimde şişe kaşık geziniyorum evin içinde başka bişi olsa vermezsin kendin yersin diye söyleniyor
keçi boynuzu pekmezini yediriyormusun canım sabah akşam elimde şişe kaşık geziniyorum evin içinde başka bişi olsa vermezsin kendin yersin diye söyleniyor
valla benim kociş maşallah görev edinmiş her sabah yiyor bir kavanozu bitirdi :):)
valla benim kociş maşallah görev edinmiş her sabah yiyor bir kavanozu bitirdi :):)
anladım canım çok iyi yapmışlar valla tebrik ediorum darısı başıma diim :)) allah uzun ömürlere versin cümlemizin çocuklarına:)yok hayatım yengem filan çok uğraştılar günlük yaz kış demeden yürüyüşe çıktılar özel olarak enerji harcayacağı aktivitelere dahil ettiler yemesini filan düzenlediler
daha çok sebze daha çok meyve yemesini sağladılar
zaten belli bir yaşa geldikten sonra kendisi de kilo almak değil vermek istedi o yüzden sorun olmaktan çıktı
sana düşen o bunun farkına varana kadar onunla ilgilenmek
kızlar günaydın bu arada melek serfik hatice yokh
afferin bak düzenli adam ne güzel her sabah pekmezini yiyor bizimki nerdeeeee kendisi yedimi kaşığın ucuna döküyor hemen akşam yemek kaşığını tepeleme doldurdum kaktım ağzına
gunaydin sevgi pitirciklariiiiiiii.....
ohh nhayet burda birden fazla kisiyi gorebildim tekrardan bde tansell gelsee
ozledim walla ne zamandir girmiyo sanirim
Ya sormayın, geçen anlatmıştım ya kızdırdı beni küstüm diye,
O günden beri hiç demedim ye diye,
Ama kavanoza bakıyorum ara ara, azalmış biraz,
Akşam dedim artık dayanamayıp neden yemiyosun dedm,
Yemediğimi neden çıkarıyosun dedi sen görmüyosun diye
Hem 1 yemek kaşığı çokmuş ben tepiyomuşum ağzına bilmem ne, Çay kaşığıyla yemiyosun inşallah dedim:2:
Öyle yani yiyormuşşş muşş
Ben incirlerimi içiyorum valla aksatmadım hiç, ama günde 1 kez içebiliyorum ne yapayım artık
bazen sabahları içmiyordu unuuttum sabah sabah omu gelicek aklıma diye söylenirdi bende gece mutfakta masaya koydum gözünün önüne sabah baktım şişe bıraktığım gibi değildi içmiş artık sokak kapısının yanına bırakıcam görsün diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?