Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bu gazdan nedir çektiğimiz canım yaa bende bıktım valla oturunca sağ tarafta batıyor resmen dün hiç oturamadım bugün biraz daha iyiyim,
ayaklarını sıcak tutu ve ılık su iç canım iyi geliyor...

hadi bakalım senden de bir kız bekliyoruz topic erkek doldu yaww:):)

..............................

Son düzenleme:

doğru dedin valla sen Ela için bu ay sıkı çalış bende bi ara defne mi doğururum:):)

Hayalet avcıları gibi olduk iyice, adamlar evde kaççak delik arıyo
Yemeğime şap fln atarsa şaşırmıcam

keçi boynuzu pekmezini yediriyormusun canım sabah akşam elimde şişe kaşık geziniyorum evin içinde başka bişi olsa vermezsin kendin yersin diye söyleniyor

keçi boynuzu pekmezini yediriyormusun canım sabah akşam elimde şişe kaşık geziniyorum evin içinde başka bişi olsa vermezsin kendin yersin diye söyleniyor

valla benim kociş maşallah görev edinmiş her sabah yiyor bir kavanozu bitirdi :):)

Ya sormayın, geçen anlatmıştım ya kızdırdı beni küstüm diye,
O günden beri hiç demedim ye diye,
Ama kavanoza bakıyorum ara ara, azalmış biraz,
Akşam dedim artık dayanamayıp neden yemiyosun dedm,
Yemediğimi neden çıkarıyosun dedi sen görmüyosun diye
Hem 1 yemek kaşığı çokmuş ben tepiyomuşum ağzına bilmem ne, Çay kaşığıyla yemiyosun inşallah dedim:2:
Öyle yani yiyormuşşş muşş
Ben incirlerimi içiyorum valla aksatmadım hiç, ama günde 1 kez içebiliyorum ne yapayım artık

gunaydin sevgi pitirciklariiiiiiii.....
ohh nhayet burda birden fazla kisiyi gorebildim tekrardan bde tansell gelsee
ozledim walla ne zamandir girmiyo sanirim

anladım canım çok iyi yapmışlar valla tebrik ediorum darısı başıma diim :)) allah uzun ömürlere versin cümlemizin çocuklarına:)

hadii yeni kaynana seniiiiii gözün aydın kısssss bayansuyun kızını alırsın artıkın :)) dünüşş olursunuz kısss :))

afferin bak düzenli adam ne güzel her sabah pekmezini yiyor bizimki nerdeeeee kendisi yedimi kaşığın ucuna döküyor hemen akşam yemek kaşığını tepeleme doldurdum kaktım ağzına

benimkisi tatlıyı çok sever bir kaşık değili iki yemek kaşığı atıyor ağzına valla :):):)

gunaydin sevgi pitirciklariiiiiiii.....
ohh nhayet burda birden fazla kisiyi gorebildim tekrardan bde tansell gelsee
ozledim walla ne zamandir girmiyo sanirim

günaydın canım nasılsın buluştuk sonunda:)

kristal hoşgeldin geldi mi kırmızlar

bazen sabahları içmiyordu unuuttum sabah sabah omu gelicek aklıma diye söylenirdi bende gece mutfakta masaya koydum gözünün önüne sabah baktım şişe bıraktığım gibi değildi içmiş artık sokak kapısının yanına bırakıcam görsün diye :)

Bende öyle bi kere kızdım diye sözle söylemiyorum
Ama kavanozu eve gittiğim gibi en görünen yerlere koyuyorum o mesajı alıyodur :)))
Tatlıyı da pek sevmez öyle inşallah kuş kdr yemiyodur yaa bi faydası olsun bari

bari bu kadar uğraşmalara değsede gelse veletler:):))

kızlar kocalarınıza ne içiriosunuz siz ne içiosunuz detaylı anlatın hele :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…