- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.221
hoşbulduk tatlımm nasılsın bakalımmm
kızlar kocalarınıza ne içiriosunuz siz ne içiosunuz detaylı anlatın hele :)
çok geçmiş olsun canım inşallah geçer iyileşirsin canım hadi bakalımmmmm beklemeye devam :)))sanırım bana yazdın canım:) iyidir çok şükür gaz ile uğraşıyorum dün fenaydım oturamadım battı resmen bana bugün iyiyim şükür kırmızılarımı bekliyorum dört gözle şöyle bir düzene girsemde takip etsem kendimi
benimki hayatta yemezzz valla :))şifa olur inşallahhBen incir suyu içiyorum o keçi boynuzu pekmezi,
bide arada boynuzu çiğ yiyo kemire kemire :))
hdi şifa olur inşalah canımmm:))keçi boynuzu pekmezi incir ceviz fındık badem hergün 1 avuç
bende incir ve üzüm pekmezi sulandırdım meyve suyu gibi içiyorum ceviz fındık kuru üzüm her gece yiyoruz iki tanede olsa atıyorum ağzına uçak geliyor diye
ayy kizlar ya ben bu anlattgniz bitkisel seylerin hic birini yapmiyorum ya tembellgmden midir nedir bilinmez bde benm esim de yemez ole pekmez felan cok pimpiriklidir yeme icme konusunda domatesin kabuguna takar biberin tohumuna takar didik didik yer yedigi yemegi bile
çok geçmiş olsun canım inşallah geçer iyileşirsin canım hadi bakalımmmmm beklemeye devam :)))
düzelirler inşallah canım yaa huzur olmadıktan sonra sevgi aşkta bir yere kadar bitiyor herşey,
hamile kalmaktan korkar oldum bitanem bu ay böyle bir his var bende nedense kocam istedi de çalıştık yani yoksa hiç istemedim ne belriti arıyorum ne başka bişey zaten adet tarihimi de tam olarak bilmiyorum cuma doktora gittiğimde yumurtam büyümüştü gecikmeli oldu sanırım adetimde geç gelir herhalde kısacası canım ben artık hiççççç kamıyorum kendimi kafam o kadar rahat ki boşuna eziyet etmişim kendime olacağı zaman belli Rabbim uygun gördüğü vakitte gönderecek zaten tabi aklımın bir köşesinde var ama o kadar da olacak.
Normalde benimkide öyledir,
Ona yemek yapmak sabır işidir zaten, arayıpta kimsenin bulamayacağı enteresanlıkları bulur
Bende yemez diye düşünüyodum ama çiğ halini önceden seviyomuş ztn şu boynuzun pekmezide şifadır fln diye kakaladım
Bebek için vallaa keyiften olsa ben o incir suyunu öğüre öğüre içiyorum her gün
düzelirler inşallah canım yaa huzur olmadıktan sonra sevgi aşkta bir yere kadar bitiyor herşey,
hamile kalmaktan korkar oldum bitanem bu ay böyle bir his var bende nedense kocam istedi de çalıştık yani yoksa hiç istemedim ne belriti arıyorum ne başka bişey zaten adet tarihimi de tam olarak bilmiyorum cuma doktora gittiğimde yumurtam büyümüştü gecikmeli oldu sanırım adetimde geç gelir herhalde kısacası canım ben artık hiççççç kamıyorum kendimi kafam o kadar rahat ki boşuna eziyet etmişim kendime olacağı zaman belli Rabbim uygun gördüğü vakitte gönderecek zaten tabi aklımın bir köşesinde var ama o kadar da olacak.
arkadaşım resim gönderdi şimdi çok tatlı simsiyah saçları var bi can daha dünyaya geldi ela hanım hoşgeldin
arkadaşım resim gönderdi şimdi çok tatlı simsiyah saçları var bi can daha dünyaya geldi ela hanım hoşgeldin
hoşgeldi sefa getirdi dünyamıza:) Allah sağlıklı uzun ömürler versin:)
yok canım ortak değil bizimkisi daha şimdi geldi dünyaya:) bende istiyorummmmmmmmmmmmm çok tatlıııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?