Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer iyileşirsin canım hadi bakalımmmmm beklemeye devam :)))

keçi boynuzu pekmezi incir ceviz fındık badem hergün 1 avuç

bende incir ve üzüm pekmezi sulandırdım meyve suyu gibi içiyorum ceviz fındık kuru üzüm her gece yiyoruz iki tanede olsa atıyorum ağzına uçak geliyor diye

[QUOTE=serfik;21301994 günaydın canım nasılsın buluştuk sonunda:)

saol canim benim iyiydim aslinda bu sabah gayet taa ki cok yakin bi arkadasmin derdini dinleyene kadar problemli bi evlilgi var bi de henuz 1bucuk yasinda bi melegi...ama agzinin tadi yok iste yavrumun ona cok uzuluyorum
ve anliyorum ki aslinda hayattta herseyin basi huzur....
sende durumlar nasil bakalm gorusmeyeli fistigim calismalar felan hii

hdi şifa olur inşalah canımmm:))

kızlar ben kaçtım okul hazırlığı yapmam lazım :)) bi ara yine uğrarım kendinize iyi bakınn öptümmmmmmm

ayy kizlar ya ben bu anlattgniz bitkisel seylerin hic birini yapmiyorum ya tembellgmden midir nedir bilinmez bde benm esim de yemez ole pekmez felan cok pimpiriklidir yeme icme konusunda domatesin kabuguna takar biberin tohumuna takar didik didik yer yedigi yemegi bile

Normalde benimkide öyledir,
Ona yemek yapmak sabır işidir zaten, arayıpta kimsenin bulamayacağı enteresanlıkları bulur
Bende yemez diye düşünüyodum ama çiğ halini önceden seviyomuş ztn şu boynuzun pekmezide şifadır fln diye kakaladım
Bebek için vallaa keyiften olsa ben o incir suyunu öğüre öğüre içiyorum her gün

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer iyileşirsin canım hadi bakalımmmmm beklemeye devam :)))

inşallah canım sağol bekliyoruz işte bekleyen derviş muradına ermiş:):)

desene ayni model bizimkiler anlatginin daha fazlasi vardr eksigi olmaz yani o derece aynen yemek yapmak da o yemegi tabagini silip supurerek yedrtmek de meseledir naparsan yap tabakta illa secicek biseler bulmayi basarir annesi dahi ayni dertten muzdarip ama huy iste napcann
incir suyu kulaga hos gelmiyo evet canm benim ama sifa olsun ins devam et bakma ben yapmiyorum ama dedim ya tembellgmden

düzelirler inşallah canım yaa huzur olmadıktan sonra sevgi aşkta bir yere kadar bitiyor herşey,
hamile kalmaktan korkar oldum bitanem bu ay böyle bir his var bende nedense kocam istedi de çalıştık yani yoksa hiç istemedim ne belriti arıyorum ne başka bişey zaten adet tarihimi de tam olarak bilmiyorum cuma doktora gittiğimde yumurtam büyümüştü gecikmeli oldu sanırım adetimde geç gelir herhalde kısacası canım ben artık hiççççç kamıyorum kendimi kafam o kadar rahat ki boşuna eziyet etmişim kendime olacağı zaman belli Rabbim uygun gördüğü vakitte gönderecek zaten tabi aklımın bir köşesinde var ama o kadar da olacak.[/QUOTE]

dogru soluyosun canim huzurunu bozmasin ALLAH hicbrimizin...sana en basindan beri anlatmaya calistgim iste buydu serfik cim sen benim tipki ilk zamanlarima benziyosun yani hamile kalmayi cok istedgim o ilk 2-3 aylik hallerime..bnde sen gibiydim biliyomusun butun gun vucudumu dinler dururdum her ay bunalima girerdim her gun yeni bi kist var bnde dye duser dururdum doktor yollarina o kadar strese sokmustum ki kendimi gelecegi varsa da gelemezdi ki zaten melegim ben stresimle farkinda olmadan onun butun yollarini kapamistim...simdi dusunuyorum da cok yanlis yapmisim cok sukur aylar sonra ogrendim her seyi akisina birakmanin en saglikli yontem oldugunu..simdi sadece o gunlerime yaniyorum bosu bosuna girdigim bunalimlarma..benim icin surem gittikce uzuyor evet ama hala endiselenmek icin erken oldugunu dusunuyorum cunku iliskilerimi odev gibi degil olmasi gerektgi gibi yasamayi daha yeni ogrendim o zamanlari sildim bu yuzden hic saymiyorum simdi onumde iki ay var beklicem yine ma bu kez stres yerine sonsuz bi huzurla..eger bi gelisme olmazsa iki ay sonra yani ocak ayinda yeni bi ay da yeni bi yilda yeni bi baslangic icin kendimi gereken son tetkik olan usg(rahim filmi) nin kollarina aticam.. sonuc ne olursa olsu kabulum ALLAH TAN gelen hersey...ama icim rahat etsin yda gec kalmis olmayayim diye sirf...kafani sisirdim ama hersey ALLAHin elinde bitanem biz ne yapsak bos onun veresi olduktan sonra sonucta ne ovulasyona bakar ne usg ye...en dogru yolu secmissin kuzum tamamen aklindan cikaramazsin evet ama bebek fikrinin senin esir almasina izin verme biz naparsak yapalim onlarin gelis tarihi belli ne er ne gec ALLAH in vardir bi bildigi...

dogru soluyosun canim huzurunu bozmasin ALLAH hicbrimizin...sana en basindan beri anlatmaya calistgim iste buydu serfik cim sen benim tipki ilk zamanlarima benziyosun yani hamile kalmayi cok istedgim o ilk 2-3 aylik hallerime..bnde sen gibiydim biliyomusun butun gun vucudumu dinler dururdum her ay bunalima girerdim her gun yeni bi kist var bnde dye duser dururdum doktor yollarina o kadar strese sokmustum ki kendimi gelecegi varsa da gelemezdi ki zaten melegim ben stresimle farkinda olmadan onun butun yollarini kapamistim...simdi dusunuyorum da cok yanlis yapmisim cok sukur aylar sonra ogrendim her seyi akisina birakmanin en saglikli yontem oldugunu..simdi sadece o gunlerime yaniyorum bosu bosuna girdigim bunalimlarma..benim icin surem gittikce uzuyor evet ama hala endiselenmek icin erken oldugunu dusunuyorum cunku iliskilerimi odev gibi degil olmasi gerektgi gibi yasamayi daha yeni ogrendim o zamanlari sildim bu yuzden hic saymiyorum simdi onumde iki ay var beklicem yine ma bu kez stres yerine sonsuz bi huzurla..eger bi gelisme olmazsa iki ay sonra yani ocak ayinda yeni bi ay da yeni bi yilda yeni bi baslangic icin kendimi gereken son tetkik olan usg(rahim filmi) nin kollarina aticam.. sonuc ne olursa olsu kabulum ALLAH TAN gelen hersey...ama icim rahat etsin yda gec kalmis olmayayim diye sirf...kafani sisirdim ama hersey ALLAHin elinde bitanem biz ne yapsak bos onun veresi olduktan sonra sonucta ne ovulasyona bakar ne usg ye...en dogru yolu secmissin kuzum tamamen aklindan cikaramazsin evet ama bebek fikrinin senin esir almasina izin verme biz naparsak yapalim onlarin gelis tarihi belli ne er ne gec ALLAH in vardir bi bildigi...[/QUOTE]

çok güzel yazmışsın canım , dediklerin çok doğru , ben akıllandım artık stres beni ne hallere soktu bağırsak sorunları yaşadım hepsi strestendi eminim ve ciddi anlamda çok korktum hiçbişey sağlıktan önemli değil...doktoruma sordum 5. ay ve halen olmadı diye daha zamanın var 1 seneyi doldur dedi bende artık sabırla bekliyorum zaten içimi bi hamilelik korkusu aldı anlatamam:) geçen ayları düşünüyorum da bu zamanlarda aman oram şiş şuram ağrıyor yok akıntım oldu manyakmışım ben yaa şimdi neden onları hissetmiyorum yok mu sanki vardır elbet ama takmıyorum takip etmiyorum banane , elimden geleni yapıyorum gerisini Rabbime bırakıyorum millet bir kere çalışma ile hamile kalıyor tek günde yani demekki olabiliyormuş stres en baş düşman , hayatın tadını çıkarmaya çalışmak en güzel zindan etmeye gerek yok , çok şükr ne mutlu bana akıllandım

arkadaşım resim gönderdi şimdi çok tatlı simsiyah saçları var bi can daha dünyaya geldi ela hanım hoşgeldin

merhaba,
benimde bir arkadaşım yeni doğum yaptı 8 ekim cumartesi günü.saçlı bir bebek ve adı da ela..acaba tesadüf müü yoksa arkadaşımız ortak mı merak ettim:)
bu vesile ile bende her iki ela hanıma da hoşgeldin diyorum :):)

yok canım ortak değil bizimkisi daha şimdi geldi dünyaya:) bende istiyorummmmmmmmmmmmm çok tatlıııııııııııııııııııı

öyle miiiiii :):) tekrar hoşgelmiş diyorum ona özel olarakkk :):):)
Allah analı babalı büyütsünnn

bende istiyorum bendeeee bendeeeeee :):)
eminim çok tatlıdırrr misss gibi de kokarrrr

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh........
Allah ım tez zamanda bize de nasip et nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…