- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.241
öyle miiiiii :):) tekrar hoşgelmiş diyorum ona özel olarakkk :):):)
Allah analı babalı büyütsünnn
bende istiyorum bendeeee bendeeeeee :):)
eminim çok tatlıdırrr misss gibi de kokarrrr
ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh........
Allah ım tez zamanda bize de nasip et nolur..
serfikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bende Ela bebek istiyorum, litfennnnnnnnnnnn:119:
çok teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın
hemde nasıl istiyorum bi bilsen kucağıma almak süt kokusunu içime çekmek rabbim bizede tatır bu güzel duyguları
benze zeynep istiyorum ali istiyorum istiyorumda istiyorum istiyorum işte bananeeee hımmmm:86: :87: :103: :108: :111: :124:
hahaha
Ayy biz ikiz çok istiyoruz aslında eşimde bende
Ben iki kız istiyorum o bi kız bi erkek istiyomuş ah bi anlaşamadık yoksa anlaşsak yapıcaz hemen de
haziran ayıydı dr odasındayız %90 üçüz dedi bize kafayı sıyırdık tabi duyunca o haftasonuda karşıya geçtik bayrampaşaya alışveriş merkezindeyiz girişte çocuk mağazası var kocaman girdik içeri üçüz arabalar var eşim aldı eline arabayla geziyoruz ama görmeniz lazım ben peşinde koşuyorum çocuklarımmmmmm diye elimdede ayı :113:
ay süpermiş yaaa
peki sonra o doktoru nasıl gırtlaklamadınız?:117:
herşey güzledi 3-4 tane yumoşlarım istenen boyuttaydı çatlatıldı herşey yolundaydı ama bebek olmadı malesef yapacak bişi yok
napalım yeni yumoşlara sağlık şekerim
senin batın neydi
herşey güzledi 3-4 tane yumoşlarım istenen boyuttaydı çatlatıldı herşey yolundaydı ama bebek olmadı malesef yapacak bişi yok
ayy oğluşuma maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. işyerinden bi arkadaşında bugün kızı olacak ela hanım geliyor
hadi hayırlısı canım inş bu ay olur, ben bu ay hiçbişey hissetmedim ve halen de hissetmiyorum zaten takip etmiyorum karnım şiş zaten adet olcem ama ne zaman:)
ilk ben gördüm face de ama güzel haberi senin vermeni bekledim canım, oğluşunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş, hiç utanmamış fırlama baksana yerim onun totosunu ben:)
Olleyyyy sonunda öğrendik :))
Yine oğlaaaan geliyor bize ne çok oğlan aldık kızlar allah inşallah sağlıklar gelmelerini nasip etsin
Tosuncuklara şimdi bol bol kız doğurmak lazım arkadaşlar, yalnız mı kalsınlar,
Ben bu ay sıkı çalışayım da hele Ela'm gelsinnnnnnn inşşşşşş
hadii yeni kaynana seniiiiii gözün aydın kısssss bayansuyun kızını alırsın artıkın :)) dünüşş olursunuz kısss :))
merhaba haticemavi,
aşılamamı yoksa yumurta takibimi yapılıyor sana? Umarım bir sonrakine kavuşursun bebeğine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?