Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın

hemde nasıl istiyorum bi bilsen kucağıma almak süt kokusunu içime çekmek rabbim bizede tatır bu güzel duyguları

benze zeynep istiyorum ali istiyorum istiyorumda istiyorum istiyorum işte bananeeee hımmmm :86: :87: :103: :108: :111: :124:

hahaha
Ayy biz ikiz çok istiyoruz aslında eşimde bende
Ben iki kız istiyorum o bi kız bi erkek istiyomuş ah bi anlaşamadık yoksa anlaşsak yapıcaz hemen de

hahaha
Ayy biz ikiz çok istiyoruz aslında eşimde bende
Ben iki kız istiyorum o bi kız bi erkek istiyomuş ah bi anlaşamadık yoksa anlaşsak yapıcaz hemen de

haziran ayıydı dr odasındayız %90 üçüz dedi bize kafayı sıyırdık tabi duyunca o haftasonuda karşıya geçtik bayrampaşaya alışveriş merkezindeyiz girişte çocuk mağazası var kocaman girdik içeri üçüz arabalar var eşim aldı eline arabayla geziyoruz ama görmeniz lazım ben peşinde koşuyorum çocuklarımmmmmm diye elimdede ayı :113:

Ay süpermiş yaaa

Peki sonra o doktoru nasıl gırtlaklamadınız?:117:

kızlar merhaba,

Bende 2 gün önce çarşamba günü 3. aşılamamı yaptırdım. Umarım bu defa tutar tutmazsa bi süre dinlenip tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorz.

ayy oğluşuma maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. işyerinden bi arkadaşında bugün kızı olacak ela hanım geliyor

hadii yeni kaynana seniiiiii gözün aydın kısssss bayansuyun kızını alırsın artıkın :)) dünüşş olursunuz kısss :))

bz geldikkk... çok teşekkür ederz teyzelerimiz...
içim öle kıpır kıpır ki gribe meydan okuyorum resmen annem hep derdi siz iyi olunda varsın ben hasta olım gerçekten böyleymiş. en büyük ilaç insana.
canlarım bnm ya allahım hepinize nasip etsn inş. hazırlıkları sıkılaştırın bak oğluma kız beğencem ben daha...:) öle çok yaş farkı olmamalı aralarında hepiniz ayrı ayrı dilimdesniz dualarım hep sizinle.

haticem allah razı olsun kaldı 274...

merhaba haticemavi,

aşılamamı yoksa yumurta takibimi yapılıyor sana? Umarım bir sonrakine kavuşursun bebeğine:)

hayırlısı olur inşallah bu sefer yüzün güler canım
klomen-ovitrella 4 sefer yapıldı bende biraz dinlenmeye geçtim kasımda dr gidip başlıcaz yine bakalım inşallah herkes nerde kim var ise rabbim herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…