Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşgellldiiinnn cnm nerelerdesn nasılsın?....

hoşbulduk canım ya yoğunluktan giremiyordum bi türlü aslında girebilirdim ama int. acar açmaz takılıorum işim kalıyordum bende işlerimi toplarlıyım dedim iyiz biz çok şükür siz nasılsınız? varmı bi gelişme?

bzde iyiyz çok şükür. oğluşuna arkadaş geliyor. kesinleşti artık bnmde tosun paşam geliyo çok şükür.

gecmısı okudum okudum bı rose sormus benı ozlemıs
demek bızı merak eden kımseler yok bende bosuna gıremıyorum dıe kasmısım kendımı
neyse canınız saolsun kızlar

Demek bızı merak eden kımseler yok bende bosuna gıremıyorum dıe kasmısım kendımı
Neyse canınız saolsun kızlar

hiç özlemez olurmuyum ben seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın nasıl oldun bulantıların geçtimi biraz

hiç özlemez olurmuyum ben seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın nasıl oldun bulantıların geçtimi biraz

gecmekmı ıkı gundur yıkıldım ve ytıyorum
artık mıgdemın bulantılarına cıkarmalarımda eklendı ve tam bır ekıp olduk ben bebegım ve lavoba :26:

süpermişşşşşşşşşşşş yaşasınn kuzucuğummmmmmmmmm

hatıcem darısı basınıza cnm benım lavobanın basından ayrılmamakta cok guzelmıs zor ama guzel
sızlar napıyosunuz calısmalar baslamıs bak kecı boynuzu ıhmal etmeyın ben adama 2 gun ıcırdım suyunu bebesım geldı demek 1 ay ıcırseydım 3 cuzum olurdu

inşallah canım ya inşallah gelsin bebeğim benimde arkadaşımın kızı oldu bugün damara bağladım anlıycan

keçiboynuzu pekmezi içiriyorum bende aç karnına sabah akşam :)

kocacığımm seni bugün bi sevesim geldi Bidaha görüşmesekte olur

aynen bende gecen ay kocamı bı svmısım sımdı sevmıyorum artık ne gerek var dımı ama

demek bızı merak eden kımseler yok bende bosuna gıremıyorum dıe kasmısım kendımı
neyse canınız saolsun kızlar

Tanselim hoşgeldin,

aşk olsun özlemezmiyiz merak etmezmiyiz kaç gündür burd yırtınıyorum herkes nerde diye
herkesler bıraktı beni diye
bühüüü diyeeee
sonunda geldiniz

Tanselim hoşgeldin,

aşk olsun özlemezmiyiz merak etmezmiyiz kaç gündür burd yırtınıyorum herkes nerde diye
herkesler bıraktı beni diye
bühüüü diyeeee
sonunda geldiniz

ahh kuzucum bende sızlerı cok ozledım hatıceme dedıgım gıbı bıraz fenalardayım ama cok sukur bugunume ıns sızde tadarsınız bu ogurmelerı cıkarmları

anammmmmmmmm 2 gün içirdin adama bebek geldi.ben adama sabah akşam veriyorum eyvahhh eyvahh bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…