- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.261
kızlar ben geldim nasılsınızzzz
hoşgellldiiinnn cnm nerelerdesn nasılsın?....
hoşbulduk canım ya yoğunluktan giremiyordum bi türlü aslında girebilirdim ama int. acar açmaz takılıorum işim kalıyordum bende işlerimi toplarlıyım dedim iyiz biz çok şükür siz nasılsınız? varmı bi gelişme?
gecmısı okudum okudum bı rose sormus benı ozlemıs
Demek bızı merak eden kımseler yok bende bosuna gıremıyorum dıe kasmısım kendımı
Neyse canınız saolsun kızlar
hiç özlemez olurmuyum ben seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın nasıl oldun bulantıların geçtimi biraz
gecmekmı ıkı gundur yıkıldım ve ytıyorum
Artık mıgdemın bulantılarına cıkarmalarımda eklendı ve tam bır ekıp olduk ben bebegım ve lavoba :26:
süpermişşşşşşşşşşşş yaşasınn kuzucuğummmmmmmmmm
inşallah canım ya inşallah gelsin bebeğim benimde arkadaşımın kızı oldu bugün damara bağladım anlıycanhatıcem darısı basınıza cnm benım lavobanın basından ayrılmamakta cok guzelmıs zor ama guzel
sızlar napıyosunuz calısmalar baslamıs bak kecı boynuzu ıhmal etmeyın ben adama 2 gun ıcırdım suyunu bebesım geldı demek 1 ay ıcırseydım 3 cuzum olurdu
inşallah canım ya inşallah gelsin bebeğim benimde arkadaşımın kızı oldu bugün damara bağladım anlıycan
keçiboynuzu pekmezi içiriyorum bende aç karnına sabah akşam :)
kocacığımm seni bugün bi sevesim geldiBidaha görüşmesekte olur
gecmısı okudum okudum bı rose sormus benı ozlemıs
demek bızı merak eden kımseler yok bende bosuna gıremıyorum dıe kasmısım kendımı
neyse canınız saolsun kızlar
aynen bende gecen ay kocamı bı svmısım sımdı sevmıyorum artıkNe gerek var dımı ama
Tanselim hoşgeldin,
aşk olsun özlemezmiyiz merak etmezmiyiz kaç gündür burd yırtınıyorum herkes nerde diye
herkesler bıraktı beni diye
bühüüü diyeeee
sonunda geldiniz
kullanılmış mendil gibi hissetmeyin sakın kendinizi herüflerrrrrrrrr
hatıcem darısı basınıza cnm benım lavobanın basından ayrılmamakta cok guzelmıs zor ama guzel
sızlar napıyosunuz calısmalar baslamıs bak kecı boynuzu ıhmal etmeyın ben adama 2 gun ıcırdım suyunu bebesım geldı demek 1 ay ıcırseydım 3 cuzum olurdu
ahh kuzucum bende sızlerı cok ozledım hatıceme dedıgım gıbı bıraz fenalardayım ama cok sukur bugunume ıns sızde tadarsınız bu ogurmelerı cıkarmları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?