- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.281
anammmmmmmmm 2 gün içirdin adama bebek geldi.ben adama sabah akşam veriyorum eyvahhh eyvahh bea
ahh kuzucum bende sızlerı cok ozledım hatıceme dedıgım gıbı bıraz fenalardayım ama cok sukur bugunume ıns sızde tadarsınız bu ogurmelerı cıkarmları
tadarsınız dediği şeye bak allah iyiliğini vermesin
desene sende patlama olcak buay kız ıkız tutturursun ıns ayyyy
bak ama yokh ıns dedı
Bir diyetisyen, huzurevinde genis bir kalabalığa konferans vermektedir:
"Midemize indirdiğimiz herşey bizleri her an öldürebilecek kadar tehlikelidir. Kırmızı et kanser yapar, gazlı içecekler midemizin dokusunu tahriş eder, sebzeler öldürücü bakteriler barındırabilir. İçme suyunun barındırabileceği mikropların uzun vadedeki etkilerinin farkında bile değiliz. Fakat bir yiyecek vardir ki en tehlikelisidir. Hepimiz onu mutlaka yemişizdir ya da yemek zorunda kalabiliriz. En ciddi rahatsızlıkları yaratacak ve uzun yıllar bizlere acı verebilecek bu gıdayı tahmin edebilir misiniz?"
Arka sıralardan 75'lik bir amca ayağa kalkar:
"Düğün pastası!"
Sabah mynette okudum çok güldüm buna yaa... Hatice bikez daha güldm sayende:d
o 7 kişi nerelerde acaba. Ziyaretci arkadaşlar her türlü sorunuza itina ile cvp verilir. Yumurtlama, yumurta çatlama, bebek, hamişlik, bhcg, klomen vs. Vs. Gell sende sor sorunu
Yarın tatil ya acaip bi enrji vr içimde
evet canım sabah hoşuma gitmişti benimde
gel ablaaaaaaaaaaaaaa gelllllllllllll bu tezgaha gellllllllllllllllllllllllll
OHH YARIN TATİL TABİ SİZE BEN YİNE BURDAYIM 7/24 YAZIKK BANA YAWWW
kizlar benim sorum var size sorcak ya madem israr ettiniz anlatin bakalim
Ya mesela diyelim gebelik olustu yani henuz gebelik olusali bi kac gun yada belki bi kac saat gecti demek istedgim aslinda gebelik olusumu henuz cok taze iste o anlarda atiyorum bi yda iki gun sonra yasanilan birliktelik olusan gebelik icin bi risk yaratir mi??? Umarim anlatabilmisimdir
kıyamam kuzum yaa kasıtlı bi nisbet söz konusu deildir çalışan arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın
Haticem ya yarın bana gel kız iş çıkışı kahveye:) yakınız senle ya valla görüşmek isterim...
yaratmaz daha güzel ekine gübre atamış olursun güzel yeşerir
kizlar benim sorum var size sorcak ya madem israr ettiniz anlatin bakalim
ya mesela diyelim gebelik olustu yani henuz gebelik olusali bi kac gun yada belki bi kac saat gecti demek istedgim aslinda gebelik olusumu henuz cok taze iste o anlarda atiyorum bi yda iki gun sonra yasanilan birliktelik olusan gebelik icin bi risk yaratir mi??? umarim anlatabilmisimdir
kızlar yaa benim eşimde kenarda kaldıama napalım benim lekelenmelerim oldu ya o zaman yasaklamışlardı
sonra onlar geçti bi süre sonra progestanı filan bıraktırdı doktor bizde dedik yasak kalktı galiba yok yine lekelenmem oldu sonra çekinir olduk
rose gebelikde ilişki sadece düşük tehlikesi olduğu zaman risk yaratıyor. böle bir risk yoksa doğumu kolaylaştırıyomuş. yni endişe etme saç teliyle bağlanmıyo bebek oraya valla dün gördüm kendnden büyük kordonu variçin rahat olsun
cnm tabikide böle bişi varsa beklesin eşin ama yazık adamada ya.inş geçer o lekelenmeler 12 haftadan sonra herşey çok güzel oluyo ozaman kalmaz bişicik.ama sen ynede temknli davran yat bol bol yükseklere uzanma falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?