Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tansell hoşgeldin cnm... ohh ne güzel valla mutlu olman bu öğürmelerle. biran önce geçer inş rahatlarsın. güzel olduğu kadr zor.
koçişler atılıyo kızlar bnde eşime diom artık senlen işim yok yeni aşkımıda buldum ben diye. oda bana bn ilk aşkınım unutamazsn beni bu günlerin sonuda var diyo alttan alttan iğneliyo
kızlar valla sizden güzel haberlar alınca kendim gibi seviniyorum ne güzel yaa böle hep neşeli mutlu olursunuz inş. allahım sizide bebişlerinize kavuşturur biranönce. kendi hamileliğimi örendiğim kadr sevncem sizi böle gördükçe içim pır pır ediyo...

Bir diyetisyen, huzurevinde genis bir kalabalığa konferans vermektedir:
"Midemize indirdiğimiz herşey bizleri her an öldürebilecek kadar tehlikelidir. Kırmızı et kanser yapar, gazlı içecekler midemizin dokusunu tahriş eder, sebzeler öldürücü bakteriler barındırabilir. İçme suyunun barındırabileceği mikropların uzun vadedeki etkilerinin farkında bile değiliz. Fakat bir yiyecek vardir ki en tehlikelisidir. Hepimiz onu mutlaka yemişizdir ya da yemek zorunda kalabiliriz. En ciddi rahatsızlıkları yaratacak ve uzun yıllar bizlere acı verebilecek bu gıdayı tahmin edebilir misiniz?"
Arka sıralardan 75'lik bir amca ayağa kalkar:
"Düğün pastası!"

yine beeeenn geldiimmmmm...
acil cikmam gerekmisti kizlar arkadasim geldi kahve icmeye 2 aylik bebegiyle ayyy cok tatliydi ya sevdim kokladim ohh mis kokusunu icime cektim evimi bi melek ziyaret etti yani anlayacagniz ins tez zamanda evime benim kalici melegim de gelir gelir

tansell gelmissin kuzum nbr nasilsin bakalim merak etmistim seni bnde

sabah mynette okudum çok güldüm buna yaa... hatice bikez daha güldm sayende

o 7 kişi nerelerde acaba. ziyaretci arkadaşlar her türlü sorunuza itina ile cvp verilir. yumurtlama, yumurta çatlama, bebek, hamişlik, bhcg, klomen vs. vs. gell sende sor sorunu

yarın tatil ya acaip bi enrji vr içimde

evet canım sabah hoşuma gitmişti benimde

gel ablaaaaaaaaaaaaaa gelllllllllllll bu tezgaha gellllllllllllllllllllllllll

OHH YARIN TATİL TABİ SİZE BEN YİNE BURDAYIM 7/24 YAZIKK BANA YAWWW

Son düzenleme:
evet canım sabah hoşuma gitmişti benimde

gel ablaaaaaaaaaaaaaa gelllllllllllll bu tezgaha gellllllllllllllllllllllllll

OHH YARIN TATİL TABİ SİZE BEN YİNE BURDAYIM 7/24 YAZIKK BANA YAWWW

kıyamam kuzum yaa kasıtlı bi nisbet söz konusu deildir çalışan arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın
haticem ya yarın bana gel kız iş çıkışı kahveye:) yakınız senle ya valla görüşmek isterim...

kizlar benim sorum var size sorcak ya madem israr ettiniz anlatin bakalim
ya mesela diyelim gebelik olustu yani henuz gebelik olusali bi kac gun yada belki bi kac saat gecti demek istedgim aslinda gebelik olusumu henuz cok taze iste o anlarda atiyorum bi yda iki gun sonra yasanilan birliktelik olusan gebelik icin bi risk yaratir mi??? umarim anlatabilmisimdir

kızlar yaa benim eşimde kenarda kaldı ama napalım benim lekelenmelerim oldu ya o zaman yasaklamışlardı
sonra onlar geçti bi süre sonra progestanı filan bıraktırdı doktor bizde dedik yasak kalktı galiba yok yine lekelenmem oldu sonra çekinir olduk

yaratmaz daha güzel ekine gübre atamış olursun güzel yeşerir

ay valla görüşelim kızlar ya sizi okadar çok seviyorumki.yarın 5 te çıkıyorum kadıköye gidicem bayramlık almaya
Dönüşte urarım bikaç durak ilerdesin benden sadece

rose gebelikde ilişki sadece düşük tehlikesi olduğu zaman risk yaratıyor. böle bir risk yoksa doğumu kolaylaştırıyomuş. yni endişe etme saç teliyle bağlanmıyo bebek oraya valla dün gördüm kendnden büyük kordonu var için rahat olsun

cnm tabikide böle bişi varsa beklesin eşin ama yazık adamada ya. inş geçer o lekelenmeler 12 haftadan sonra herşey çok güzel oluyo ozaman kalmaz bişicik.ama sen ynede temknli davran yat bol bol yükseklere uzanma falan.

aman kız ne yatması cmts pzr bile işe gider gibi uyanıyorum eşim de kızıyo uyusana diye
yükseklere de uzanıyorum yaaa allah korusun bebişimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…