- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.381
tansel nerdesinnnnnnnnnnn
Ya kızlarrr donuyorum resmen tırnaklarım morardı titriyorum bacaklarım uyuştu hisetmiyorum artık konuşamıyorum bileeee :18:
nedir bu soğuk yaa herkesler donuyor , haticem sarılalım birbirimize ısınalım:)
geldın cnm nasılsın senın bat gelmıs ıns tarıh olarak gelmıstır gelen gıden olmaz
aman ılac falam alma bende hasta olmustum hamıle oldugumu bılmeden ve ılacta ıcmedım ıykıde ıcmemısım sende sık dısını tatlım
benımde mıgde bulantılarım bıraz hafıfledı yanı mıgdem hala bulanıyorda gecen hafta gıbı ogurmuyorum ama hergun muhakkak bı kere cıkarıyorum
aman mıgdem bulanmayıncada ayy bısımı oldu dıe tedırgın oluyorum kızlar bıze hıc rahat yokmu yaa
kızlar aynı durumdayım,
öğle yemeğinden geldim ay pişman oldum çıkmasaymışım dışarı keşke
ayaklarım uyuştu resmen sızlıyo
of yaa uludağa kar yağmış ztn:26:
tansel hoşgeldin nasılsın bütün herşeyi kadınlar çekiyor zaten erkek olmak vardı ne güzel valla
Ee kızlar anlatın bakem güzel şeyler sıcak olsun ama içimiz ısınır belkim tek elle yazıyom bende serfikkk
geldın cnm nasılsın senın bat gelmıs ıns tarıh olarak gelmıstır gelen gıden olmaz
aman ılac falam alma bende hasta olmustum hamıle oldugumu bılmeden ve ılacta ıcmedım ıykıde ıcmemısım sende sık dısını tatlım
benımde mıgde bulantılarım bıraz hafıfledı yanı mıgdem hala bulanıyorda gecen hafta gıbı ogurmuyorum ama hergun muhakkak bı kere cıkarıyorum
aman mıgdem bulanmayıncada ayy bısımı oldu dıe tedırgın oluyorum kızlar bıze hıc rahat yokmu yaa:1
iyidir canım ne olsun donuyorum valla, bat geldi bugün geçen aya göre hesaplarsam ama bekliyorum bir iki aktabilir sanırım geç çatladı yumurta ne biliyim işte takmıyorum kafama dün sadece sağ kasık zonkladı bide yapışkan sıvı geldi o kadar ama karnım ağrıyor kırmızılar yolda:):):) bulansa bir türlü bulanmasa bir türlü ne yapacak bitanem kuzucuk sağlıklı olsunda analar katlanır bütün sıkıntılara
Kızlar aynı durumdayım,
öğle yemeğinden geldim ay pişman oldum çıkmasaymışım dışarı keşke
ayaklarım uyuştu resmen sızlıyo
of yaa uludağa kar yağmış ztn:26:
bende titriyorum ayaklarım buz gibi yokhhh
halaya başladım kızlar tutun küççük parmamı
tey tey teyyy
biraz eglenelim
kadın akşam işten çıkar, ıspanak alır eve gider. Sofrayı hazırlar ama yoğurt almayı unutmuştur. Hemen kocasını arar. Kocadan kocaya değişen cevaplar; 1- ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (lackalaşmış koca) 2- aradığınız noya şuan ulaşılamıyor (aldatan koca) 3- ıspanağı aldın da yoğurdu neden almadın (kazma tipi koca) 4- yine mi ıspanak otlaya otlaya sığır olduk (kalas tipi koca) ... ... ... ... 5-tamam alırım (monotonlaşmış koca) 6- tamam. Başka birşey lazım mı (normal koca) 7- tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı (ideal koca) 8- amaann canımm ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan bırak dışarı da yiyelim (yok böyle koca:))
Benimki 6 numara olandan.
8 katılıyorum öyle bi koca yoktur
Ama şuan kocama sinirliyim 2 gündür konuşmuyoruz sığır moron kocaAl sana
benim de kociş sonuncusu olabilir ne zaman yemek yapsam ne gerek vardı uğraşmasaydın der ne versen yer kocişime canım benim
Ne yaptı yine kocan allah iyiliğini versin:):)
Benimki 6 numara olandan.
8 katılıyorum öyle bi koca yoktur
Ama şuan kocama sinirliyim 2 gündür konuşmuyoruz sığır moron kocaAl sana
Biraz eglenelim
kadın akşam işten çıkar, ıspanak alır eve gider. Sofrayı hazırlar ama yoğurt almayı unutmuştur. Hemen kocasını arar. Kocadan kocaya değişen cevaplar; 1- ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (lackalaşmış koca) 2- aradığınız noya şuan ulaşılamıyor (aldatan koca) 3- ıspanağı aldın da yoğurdu neden almadın (kazma tipi koca) 4- yine mi ıspanak otlaya otlaya sığır olduk (kalas tipi koca) ... ... ... ... 5-tamam alırım (monotonlaşmış koca) 6- tamam. Başka birşey lazım mı (normal koca) 7- tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı (ideal koca) 8- amaann canımm ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan bırak dışarı da yiyelim (yok böyle koca:))
aman mıgdem bulanmayıncada ayy bısımı oldu dıe tedırgın oluyorum kızlar bıze hıc rahat yokmu yaa
Biraz eglenelim
8 gibi koca yoktur kız hadi ordan
bak şuan çok sinirliyim bana koca deme güzel bişey olsaydı adı gonca olurdu zaten adı üztünde bizi kocatmak için gelmişler dünyaya
tabiiiiiiiiiiiiiiii adamla işin bitttiii şimdi attın kenara mendil gibi
tanselim hoşgeldin,
hikaye de iyiymiş, benimki 6-7 arası bişey heralde,
allahtan ıspanağıda sever hani hiç hayır demez
kızlar ben hala namaz kılcam sımdı cıkıyorum burada hulyayı ınanılmaz merak edıyorumya
valla haticem benim kociş böyle yani yemek yemeyi çok sever ama beni hiç uğraştırmaz ne yaparsan yap yer dışarıda da yer onun için farketmez, sende kızma adama durup durup kızıyorsun:)
yok kız kullanmadım uyudu körolmayasıcanın adamı zaten bu saatten sonrada lazım değil naparsa yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?