Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tansel nerdesinnnnnnnnnnn

geldın cnm nasılsın senın bat gelmıs ıns tarıh olarak gelmıstır gelen gıden olmaz
aman ılac falam alma bende hasta olmustum hamıle oldugumu bılmeden ve ılacta ıcmedım ıykıde ıcmemısım sende sık dısını tatlım
benımde mıgde bulantılarım bıraz hafıfledı yanı mıgdem hala bulanıyorda gecen hafta gıbı ogurmuyorum ama hergun muhakkak bı kere cıkarıyorum
aman mıgdem bulanmayıncada ayy bısımı oldu dıe tedırgın oluyorum kızlar bıze hıc rahat yokmu yaa

Ya kızlarrr donuyorum resmen tırnaklarım morardı titriyorum bacaklarım uyuştu hisetmiyorum artık konuşamıyorum bileeee :18:

nedir bu soğuk yaa herkesler donuyor , haticem sarılalım birbirimize ısınalım:)

Kızlar aynı durumdayım,
öğle yemeğinden geldim ay pişman oldum çıkmasaymışım dışarı keşke
ayaklarım uyuştu resmen sızlıyo
of yaa uludağa kar yağmış ztn:26:

tansel hoşgeldin nasılsın bütün herşeyi kadınlar çekiyor zaten erkek olmak vardı ne güzel valla

tansel hoşgeldin nasılsın bütün herşeyi kadınlar çekiyor zaten erkek olmak vardı ne güzel valla

sorma hatıcem benım adam zorla agzıma yemek tepıyor ben yıyemıyorum sonra gıcık dıyokı kendımı zorlamıyormusum hey allahım yaaa hamıle kalana kadar bı dert kalırsın keseyı gorcezmı gorursun kalp atısı yok o yok bu bııı oooohhhh dıyemıyoruz vallahı sımdı mıgdem az bulanıyor dıe bısımı oldu dıyorum ayyyy hafta salı kontrolum var vakıt gecmıyor ne bıleyımya zor zanaat ama
darısııı kocaman dıleklerımle basınıza

Ee kızlar anlatın bakem güzel şeyler sıcak olsun ama içimiz ısınır belkim tek elle yazıyom bende serfikkk

donuyorummmmmm donuyorummmm...............................

Biraz eglenelim
kadın akşam işten çıkar, ıspanak alır eve gider. Sofrayı hazırlar ama yoğurt almayı unutmuştur. Hemen kocasını arar. Kocadan kocaya değişen cevaplar; 1- ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (lackalaşmış koca) 2- aradığınız noya şuan ulaşılamıyor (aldatan koca) 3- ıspanağı aldın da yoğurdu neden almadın (kazma tipi koca) 4- yine mi ıspanak otlaya otlaya sığır olduk (kalas tipi koca) ... ... ... ... 5-tamam alırım (monotonlaşmış koca) 6- tamam. Başka birşey lazım mı (normal koca) 7- tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı (ideal koca) 8- amaann canımm ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan bırak dışarı da yiyelim (yok böyle koca:))

Benimki 6 numara olandan.
8 katılıyorum öyle bi koca yoktur

Ama şuan kocama sinirliyim 2 gündür konuşmuyoruz sığır moron koca Al sana

benim de kociş sonuncusu olabilir ne zaman yemek yapsam ne gerek vardı uğraşmasaydın der ne versen yer kocişime canım benim
ne yaptı yine kocan Allah iyiliğini versin:):)

benim de kociş sonuncusu olabilir ne zaman yemek yapsam ne gerek vardı uğraşmasaydın der ne versen yer kocişime canım benim
Ne yaptı yine kocan allah iyiliğini versin:):)

8 gibi koca yoktur kız hadi ordan

bak şuan çok sinirliyim bana koca deme güzel bişey olsaydı adı gonca olurdu zaten adı üztünde bizi kocatmak için gelmişler dünyaya

Tabiiiiiiiiiiiiiiii adamla işin bitttiii şimdi attın kenara mendil gibi

Tanselim hoşgeldin,
Hikaye de iyiymiş, benimki 6-7 arası bişey heralde,
Allahtan ıspanağıda sever hani hiç hayır demez

hoşgeldinnn...
tansel olumsuz düşünme cnm. insanoğlu sürekli bişiler istiyo. bulantılar tamamen kesilince daha bi tedirgin oluyosun. şuanda yaşadığım durum. neseki ufaktan başladı kuzum hareketlere. özellikle geceleri babamıza tepki veriyoruz. çok iyi anlaşacaklar baba oğul. babamız elini koymasın yeterki hemenck ben burdayım diyo

ya kızlar bnm koca 8 numaralı koca yok böle koca denmş ya acaba ben hayal alemndemi yaşıyorum yaa bak endişelendm şimdi

kızlar ben hala namaz kılcam sımdı cıkıyorum burada hulyayı ınanılmaz merak edıyorumya

8 gibi koca yoktur kız hadi ordan

bak şuan çok sinirliyim bana koca deme güzel bişey olsaydı adı gonca olurdu zaten adı üztünde bizi kocatmak için gelmişler dünyaya

valla haticem benim kociş böyle yani yemek yemeyi çok sever ama beni hiç uğraştırmaz ne yaparsan yap yer dışarıda da yer onun için farketmez, sende kızma adama durup durup kızıyorsun:)

tabiiiiiiiiiiiiiiii adamla işin bitttiii şimdi attın kenara mendil gibi

tanselim hoşgeldin,
hikaye de iyiymiş, benimki 6-7 arası bişey heralde,
allahtan ıspanağıda sever hani hiç hayır demez

yok kız kullanmadım uyudu körolmayasıcanın adamı zaten bu saatten sonrada lazım değil naparsa yapsın

valla haticem benim kociş böyle yani yemek yemeyi çok sever ama beni hiç uğraştırmaz ne yaparsan yap yer dışarıda da yer onun için farketmez, sende kızma adama durup durup kızıyorsun:)

Ahh ahh,
Benimkide yemek yemeyi çok sever bayılır hatta
Ama 1-2 hafta evde tarafımdan yemek pişmediyse homurdanırız inceden, ev yemeği yemeği özledim diye,
Sonra ben sinyali alır bi fasulye pişirrim hemen en basidinden
öyle geçinip gidiyoruz işte :)

yok kız kullanmadım uyudu körolmayasıcanın adamı zaten bu saatten sonrada lazım değil naparsa yapsın

Yaa sorma çok utanıyorum ben alışamadım şu duruma,
Şimdiye kdr hep isteyen o olurdu ben nazlanırdım,
Şimdi valla nası yaklaşcağımı şaşırıyorum utanıyorum falan, tv başında uyuklayan bi tip görünce karşımda haliyle,
Bi sinyal alamayınca da geri çekiliyorum hemen, kızıyo diye gel çalışalım da diyemiyorum bebeke odaklanıp :)
Ne olacak halimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…