Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

valla haticem benim kociş böyle yani yemek yemeyi çok sever ama beni hiç uğraştırmaz ne yaparsan yap yer dışarıda da yer onun için farketmez, sende kızma adama durup durup kızıyorsun:)

bu sefer haklıyım serpil cumadan beri konuşmuyorum onunla kocaman adam ya cahil olsa içime anlatıcak bi sözüm olucakta değil be anacım.
Kurban işini napıcaz dedim.annemle bi konuşayım dedi sonra yada ablamla konuşayım dışarda kestirelim dedi. önce bana bi sor bakalım dimi ne düşünüyorum napalım diye parayı veren ben. Senin ananada ablanada dedim çıktım

haklısın evet canım , anacı ve ablacıları hiç sevmem ne demek ya onalra sorayım hadi anne bi nebzede abla ne demek yaaa haklısın canım kesinlikle

Ayyy hepsi aynı bunların, ana kuzuları
Bizde pazar ist gitmemz gerekiyo teyzesinin kzııı doğurdu 1 haftadır soruyorum ne yapıcaz gidicezmi diye
bilmem ki deyip duruyo bana,
dün gelmiş cumadan gideriz pzt izin al pzt rahat rahat döneriz bi dedi
benim tabi tepem attı niye öleymiş o dedim 3 gün nabıcaz orda ne gerek var mevlüt için ben iznimi harcıcam,
günübirlik öyle gidip gelemezmiş miş..
cuma günü anasına gitti beyfendi ordan almış hemen gazları planları gelmş bana kendi planıymış gibi anlatmıyomu bide
ben cırlayınca tabi aman iyi gitmiyoz sus dedi
keyfin bilir dedim
ama sırf bebeğim için dün surat yapamadım akşam lazım bana diye :))))

kesin anası demiştir kalıbımı basarım.yoksa hiç bir adamın aklı ermez öyle şeylere
bizimkide çok yapar onu ilk başlarda eşim istedi sanıyordum teyzeme gidelimmi akşama der pat arabanın içinde kaynanamda olur öne kasılmış bi halde onlar yüzünden aracımı saattım al şimdi gez ohhhh

olan yine bana oluyorya taksiye talim

aslında anne olmayı çok istiyorum.30 yaşındayım.herzaman anne olmak için evlenirim derdim.galiba vakti geldi.

Kızlarrr ayaklarım üşüdükçe karnım ağrıyor ,adet olsamda kurtulsam yaaa inş geçen ay ki kabusları yaşamam çok ağrım olmaz , sarı akıntılar gelmeye başlamış peşi koyu lekeler bekliyorum bakalım, ovulasyon testi alacağı bide onu deneyeceğim

Özellikle sordum hayırdır dedim 2 gün önce fikrin yoktu şimdi nası bööyle bi plan yapıverdin
Ne biliyim öyle düşündüm demez mi bide
anası eminim önden gidicek zaten bikaç gün,
yok normalde yapmaz bu çocuk böyle şeyler hangi kanaldan giripte sokuyosa aklına artık,
Benide sürüklicekler oraya cumadan beyfendi cumartesi arkdşlarıyla çıkıcak ben orda ana teyze tafyasıyla patlıycam
Pazarda mevlüt oh gel keyfim gel bide izin alcakmşım rahat döncekmişiz pzt muhbbete bak
Tövbe estafurullaaaaaaah,
Boşverelim kuzum kafaya takarsak valla hasta oluruz, araban gitmiş sen ona yanıyosun tabi yazık olmuşşşşşşş kaynana yüzünden

öyle bişey olursa gel kurtarırım ben seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…