- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.361
hayırlısı olsun hayatım inşallah senin için en uygun zamanda gelir bebişin
bu arada kolumda çıban gibi bişey çıktıcanım çok acıyo
öyle canım hayırlısı inşallah , krem falan sür canım bi eczaneye git anlarlar belki canın çok acıyorsa
yarın 1buçukta dermatologdan randevu aldım sorun olan tam dirseğime yakın yerde sağ kolumda
yataktan kalkarken filan kolumdan destek aldığımda biryere değdiğinde filan berbat canım acıyo
inş biran önce geçer canım bende hapşurmaktan çalışamıyorum boğazım yanmaya başladı ofis soğuk klima yetmiyor donuyorum
ben de üşüyorum hayatım yaaa ayaklarım donuyor özellikle
aynen canım özellikle akşamları hiç ısınmıyorum kaç gündür donuyorum geçen ateşimi ölçtüm 35.4 düşmüş yakında donarak ölürüm ben:):) bugün de topicte kimse yok
sorma yaaa tansel hatice lugesma yokh zozdemir rose smy istbul melek .... nerdesiniz yaaa
günaydın bayanlar
günaydınnnn... Güzel bir hafta olur inşallah....
Grip tamamen ele geçirdi beni kızlar gözlerimin feri söndüAma yinede çalış çalışşşşş
serpill inş senn içinn hayırlısı olur tatlım beklemiyosun ya bide ne güzel bi süprizz olurr ayy hadi hayırlısı.
Mfalcon aman dikkat et kendine üşütme. Ayaklarına çok dikkat et gaz ve kasık ağrısı yapıyor cnm. Bulantılarında geçer 1-2 haftaya bnm 13 haftada azaldı ve bitti. Inş sennde geçer.
Yokh iştahımı kabartıyosun yaaa burda olmak daha bi eziyet oluyo battaniyeyi düşündükce
günaydın kızlar nasılsınız....
Lugesma canım benim de geceleri boğazım yanıyor ama çaktırmıyorum sinyal veriyor ama duymamazlıktan geliyor :) inş hasta olmam , sende dikkat et kendine boğazın falan ağrıyorsa zencefille balı karıştır ya da bol limonlu bal ye iyi gelir
günaydın canım boğazdan yakalıyor grip bak bikaç gün boğazın acıyor sonra tutuyor tamamen elma sarın boğazınıza
ya kızlarrr donuyorum resmen tırnaklarım morardı titriyorum bacaklarım uyuştu hisetmiyorum artık konuşamıyorum bileeee :18:
şifayı kaptım gibi zaten haticem bişeyler yapmam lazım dediini uygulamaya çalışacağım üşenmezsem eğer ıhlamur falan için akşam bari donuyorum zaten kat kat giyinmiş oturuyorum ofiste
inşallah canım pek beklemiyorum ama olur yaa tutar hayırlısı, karnım ağrıyor gerçi şimdi wcden geldim beyaz akıntı var ama geçen ayda aynıları olmuştu neler neler biliyorsun artık belirti falan hiç umursamıyorum artık kırmızıları kendim çağırıyorum gelin kırmızılar üzülmeyeceğim sizi bekliyorum:):)
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine senin hasta olmaman lazımmm elma ye bol bol
nedir bu soğuk yaa herkesler donuyor , haticem sarılalım birbirimize ısınalım:)
bak ben hala düzelemedim iğne ilaç neler kullandım içim dışım ıhlamur adaçayı oldu bu hastalaık çok kötü valla yakalanmadan önlaminizi alın hemen bence gidin ağrı kesiciyle kas gevşeltici karışık iğne vurdurun kızlar kemik arası fena
belirti arama canım bizde bişi sormuyoz zatn hepimize güzel bir süpriz olur bebekin varsa.
haticem yapmadığım bişi kalmadı ya. limon manndalina elma ne ararsan ama yakaladımı yakalıyo valla. biran önce geçsinde bişi istemiom artık.
fena soğuk yaa kızlar kıçım dondu resmen. erkekimde sevmedi sanırım soğudu belime sardım şalları öle başladı hoplamaya
gell canım polarıma senide alayım açtım kollarımışirketekiler dalga geçiyor oturan boğa vardıya kürke sarınmış onun gibi sardım heryerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?