Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydınnnn... güzel bir hafta olur inşallah....
grip tamamen ele geçirdi beni kızlar gözlerimin feri söndü ama yinede çalış çalışşşşş

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnnn... güzel bir hafta olur inşallah....
grip tamamen ele geçirdi beni kızlar gözlerimin feri söndü ama yinede çalış çalışşşşş

Günaydın canlarım,
Esmacım çok geçmiş olsun inş biran önce toparlarsın, havalar acaip soğuk dikkat et kendine,
Aslında rapor falan alabilirsin belki hem hamişsin kolay verirler denesene canım..
Benimde bacağımın siyatik ağrısı tuttu gene sabah sabah sürüklenerek çıktım evden..
Hava çok karanlık tam uyku modu evde olup battaniyeye sarılmak vardı şimdi ya of..

günaydın kızlar nasılsınız....

lugesma canım benim de geceleri boğazım yanıyor ama çaktırmıyorum sinyal veriyor ama duymamazlıktan geliyor :) inş hasta olmam , sende dikkat et kendine boğazın falan ağrıyorsa zencefille balı karıştır ya da bol limonlu bal ye iyi gelir

günaydın yokh ben de uyumak istiyorum gece uyuyamadım gözümden uyku akıyor ....
canım yaa sen bu ovulasyon testini nerden aldın bende kullanacağım adetten sonra
denemekte fayda var bide fiyatı ne kadar

sağolun kızlar inşallah atlatacam biran önce. şimdiden rapor almak istemiyorum çok şükür ayaktayım. ama yarın ne gösterir bilemem. işler okadarda yoğun deil gidip revirde falan uzanıyorum o yüzden rahatım.
yokh geçmiş olsun cnm. battaniye ve yastık şuanda işte olan biri başka ne isterki....
serpil çok dikkat et cnm eline aldımı bırakmıo valla. havalarda birden soğudu. doğalgazı açtım valla evm sıcacıktı haftasonu. millet zam şu bu diyo canımdan kymetli deil . bugnde acık bıraktım çıktım evden. odaların kapısınıda çektm ki daha bi sıcak olsun dye. ohh sefam olsun...

günaydın yokh ben de uyumak istiyorum gece uyuyamadım gözümden uyku akıyor ....
canım yaa sen bu ovulasyon testini nerden aldın bende kullanacağım adetten sonra
denemekte fayda var bide fiyatı ne kadar

Günaydın canım,
Tatlım bizim burda bi eczaneden aldım Medismart'ın 5'li 27,5 TL, nette 20 tl ye flnda varmış ama onların markaları ne bilmiyorum,
Bend bugün sonuncuyu yapıcam çıkmazsa bi test daha alıcam mecbur
Niye bu kadar gecikti ki benim yumurtlamam,
Hafif silik çizgiler çıkıyor ama akıntımda yok diye pozitif saymıyorum, bakalım belki bgn çıkar..

Ben de dün açtım canım üzerimde 4 kat kıyafet vardı resmen donuyorum yaa sonuna kadar açtım ev zaten ısınana kadar canı çıktı sonra da sıcacık oldu , eşimde sıcağa pek gelemez halini görseniz buram buram ter döküyor:):) ama ben çok mutluydum sıcak gibisi yok valla:)

benim de bu ay yumurtam geç çatladı gibi çünkü 19. günde daha yeni büyümüştü kıvama gelmişti çalıştık ama beklemiyorum artık takipte etmiyorum zaten kaç gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyor dünde sağ kasığım zonkladı geliyor sanırım kırmızılar:):) ama aklıma takılmadı değil acaba dedim yumurtam mı çatladı çünkü dün yapışkan sıvıda geldi benden ama yumurtamın çatlamış olması gerek ve benim yarın adet olmam lazım bekliyorum bakalım kafam karışık

Aaa senin batım yarın mı daha erken değil mi cnm sanki sen 20sinden sonrasın gibi aklıma kalmış,
Demekki topluca geç yımırtlıyoruz bu ay :)
Bende akıntıda yok olsa hani testi fln dinlemeyip değerlendiricem yımırtlıyorum dicem ama, dün fln kuruydum
Bakalım geçen ay da 19 u gibi yumurtlamıştım tahminimce yine o günü bekliyorum en geç
Bu hafta da teste devam
Serpilcim inş hayırlı haberler alırız inşş gelmez kırmızıların
O Kasık ağrısı çatlama yada yerleşme olabilir bence bu kdr erken regl olmazsın

geçen ay 22 sinde adet oldum ve 28 gün üzerine oldum ve şimdi hesapladığımda eğer 28 gün adet döngüm olursa benim bugün adet olmam lazım aaa ben yarın diye hesaplamıştım ama geç çatladı benim yumurtam bence ya da çatlamadı ne biliyim zaten pek akıntım yok hamile olmam imkansız hamiş arkadaşların hep akıntısı oldu tanselimin akıntısı vardı mesela öyle anladım ama bende yok neyse ben adet olacağım zaten hiç beklemiyorum bu ay olursa da süpriz olur gelsin kırmızlar:):):)

Hımmm
Ay inş gelmez kırmızılar süprriiz yapar bize bebişşşşşşşş
Ne süper olur

Of toplantım var benim 1-2 saat kadar giremem heralde
Çok sıkıcı ya

Hımmm
Ay inş gelmez kırmızılar süprriiz yapar bize bebişşşşşşşş
Ne süper olur

Of toplantım var benim 1-2 saat kadar giremem heralde
Çok sıkıcı ya

bakalım canım hayırlısı ne diyim bu ay hiç konuşmadım farkındaysan ne belirti ne hamilelik yorum yapmadım ben kırmızılarımı bekliyorum:) , Rabbim hayırlısı ne ise onu göstersin

slm kızlar.4 aylık evliyim ve bebiş istiyorum.çok mu acele ediyorum acaba?

slm canım hoşgeldin , 2 yıllık evliyim , ilk başta bebek istemedik kendimiz toparlayalım biraz evlilğin tadını çıkarılm diye ve şimdi 5 aydır bebiş için bekliyoruz henüz tutturamadık ve keşke bu kadar beklemeseydik dedik , eğer çok çok istiyorsan bence bebiş için çalışmalara başla çünkü ne zaman gelecekleri belli olmuyor , bu arada yaşın kaç?

midem hala bulanıyor yaaa ama iyiyim sen nasılsın

senin uzun sürdü bulantılar canım ama olsun bebiş iyi olsun da bulantılar da geçer inş , benim kuzenin eşi hiç bulantı yaşamadı aralıkta doğuracak bulantıları başladı her gün çıkarıyor mutlaka, son ayda olması da kötü olur sanırım, bende iyiyim canım geçen ay gibi 28 gün sonra adet olursam bugün adet günüm bekliyorum bakalım ama yumrutam geç çatladı sanrıım bir iki gün daha bekleyeceğim hiç belirtim yok zaten kırmızılarımı bekliyorum:):)

hayırlısı olsun hayatım inşallah senin için en uygun zamanda gelir bebişin

bu arada kolumda çıban gibi bişey çıktı canım çok acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…