Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

fırlama olacak bizim ki desene hissetmek ne güzel dimi maşallah yiğenime sürekli gol atıyor demek ki içeride:):):)

hoşbulduk canım burdayım aslında da giremiyordum kasım sonunda bi sorun olmazsa işten ayrılacağım o yüzden biraz yoğunum

hayırlısı olsun canım hakkında....

o çekmece olayı bende de var haftasonu mutfak temizledim canım çıktı bu haftada dolaplara geçeceğim, benimde bugün batım ama gelen giden yok canım karnımda ağrıyor iki gün daha bekleyeceğim gelmezse test yapacağım yumurtam geç çatlamış olabilir çünkü , krımızılarımı dört gözle bekliyorum artık sinir olmuyorum onlara:):):)

fırlama olacak bizim ki desene hissetmek ne güzel dimi maşallah yiğenime sürekli gol atıyor demek ki içeride:):):)

evet gerçekten çok farklı rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu içinde de size inş. En kısa zamanda ama teyzesi biliyormusun böyle daha çok küçük ya haraketleri de küçük minik minik oluo sanki beni gıdıklıyo ayyy yerim onu yaa

amin canım inş yaaa....oyyyy kuzum benim minnacık ayaklarıyla elleriyle oynuyordur şimdi o , kıyamam ona ben hiççç , teyzesi yesin onuuu

o çekmece olayı bende de var haftasonu mutfak temizledim canım çıktı bu haftada dolaplara geçeceğim, benimde bugün batım ama gelen giden yok canım karnımda ağrıyor iki gün daha bekleyeceğim gelmezse test yapacağım yumurtam geç çatlamış olabilir çünkü , krımızılarımı dört gözle bekliyorum artık sinir olmuyorum onlara:):):)[/QUOTE]

ay sorma guzelim ya evi duzene oturtmak tam bi iskence inan ki evdeyim 24saat yetmiyo bana bunun gardropla ilgilenmek disinda hic bi is yapmadim yarina kaldi silme supurme isi ne maraton ya walla gundelikciden farkim yok bu aralar bde yevmiye alsam tam olcak
benimkilerde gelmedi bi turlu ya nye boyle oldu anlamadim regl duzenimin bozulmasindan cok korkuyorum :18:
test felan yapicak cesaretm yok benim henuz daha once bi suru kez bu ani yasadigim icin oldukca temkinliyim
en gec carsambaya kadar beklerim gelen giden olmazsa o zaman yapabilirim
esimin dogumgunu carsamba bu arada

ay sorma guzelim ya evi duzene oturtmak tam bi iskence inan ki evdeyim 24saat yetmiyo bana bunun gardropla ilgilenmek disinda hic bi is yapmadim yarina kaldi silme supurme isi ne maraton ya walla gundelikciden farkim yok bu aralar bde yevmiye alsam tam olcak
benimkilerde gelmedi bi turlu ya nye boyle oldu anlamadim regl duzenimin bozulmasindan cok korkuyorum :18:
test felan yapicak cesaretm yok benim henuz daha once bi suru kez bu ani yasadigim icin oldukca temkinliyim
en gec carsambaya kadar beklerim gelen giden olmazsa o zaman yapabilirim
esimin dogumgunu carsamba bu arada[/QUOTE]

ben bide cumartesi çalışacağım halimi düşün hem ev hem iş pestilim çıkıyor bize çift maaş vermeleri lazım

ağustosta düzensiz olmuştum geçen ayda 28 e döndü döngü bu ayda öyle hesaplayınca bugün olmam lazım bekliyorum ama gecikecek gibi yumurtam geç çatladı sanırım bir iki gün dedim ama cumaya kadar beklerim herhalde olmasam bu ay sonu benim de evlilik yıldönümüm bakalım belki süpriz olur bize de:):)

dogru soluyosun tatlim walla Allah yardimciniz olsun ben bu halimle sizlaniyorum sizin isiniz daha zor tabii...
ben biraz fazla titizim bde ya ondan aslinda biras da
ne harika olur dmi sizin evlilik yildonumu bzm dgunu.. var mi bole bi hediye dusunsene
ayy daldim yine hulyalara walla.. hakkimzda hayrlisi olsun canim ister kirmizi ister beyaz ne gelirse kabulumuz
sadece cok bekletmesin gelen her nyse tek istegmiz bu dmi canm benim

boşver bee rosecum gelen kırmızı da olsa kabulumuz ben kendim çağırıyorum zaten gelsin kırmızılar diye :):) bide rose korkuyorum ben hamile kalırsam yaa aksi şeyler olursa diye onun sıkıntısı başladı o nedenle oluruna bıraktım sende takma kafana glen buyursun gelsin :):):)

kesinlikle katiliyorum canim sana ben zaten dunden raziyim kirmizi gelsin ister, ister beyaz gelsin coktan atlattim ben o eski
nazli donemlerimi... kafaya takma problemin zaten yok benim artik cok sukur onumde bi planim var cunku uygulamam gereken
hic ugrasamam gelen kirmizilara kizmakla felan
sadece ben geldi gelcek dye beklemesini sevmiyorum tek sorunum bu:))
simdiden endiselenme kuzum sen de hele bi hamis ol gerisini sonra dusunursun simdiden problem, aksilik cikacak dye odaklanma

yaaa herkes gitti mi yine yaaa
tek basima kaldim sanirim uffffff
lugesma ama sen burdasin sanirim canim :)))

Kızlar günaydın,
Kimseler yok yine..
Sabah ofise gelirken resmen burnumun uyuştuğunu hissettim, hala ellerim bile uyuşuk:26:

Bu arada hala yumurtlamadım ben galiba, yumurta kıvamı akıntı gelmiyor
Ateşim bugün düştü aslında yarın yumurtlama beklenebilir ama... ?
Dünkü ovulasyon testi de silikti bugün acaba net çıkacakmı?
Niye bu kadar gecikti anlayamıyorum yada çok erken yumurtladığım içn kaçırdım bilmiyorum ikisinden biri
Yadaaaa yumurtlamıcam bu ay o kdr takip ettim ya inadına
Ay çok gıcık yaaa sabah sabah sinir oldum..
Neyse gelin hadi teselliye ihtiyacım var

günaydın yokh,
sinir olma yaaa boşver yumurtayı falan bak ben,im karın ağrım başladı kırmızılar yolda hiç sinir olmuyorum 5.ayda tutturamadık boşver canım olacağına varsın bende senin gibi test alacağım takip edeceğim ama yumurtlamıyorum diye de sıkıntı yapmayacağım , sende yapma yumurtlarsın çatlama olmaz bizim derdimiz biter mi?

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr............

bn uçaçam herhalde rüzgardan dedm. daha yeni ısındım valla. çok soğukkk....

yumurtamı çatlamamı oda neki yokhh yine girmişsin strese hani düşnmk yoktu bu ay. takılma cnm bunlara. boşver yumurtlamayı çatlamayı falan sen çalışmalara devam et. bak serpile doğru yolu buldu biz 13. ayda tutturduk kızlar çok nazlı bu veletler gel diyince gelmiyo. o ayda ne yumurta takip ettm ne çatlama ki ondan öncekilerde iğneyle çatlatıyolardı saatini biliodum ama olmadı olcğı varsa oluyo boşverin hayırlısı ooolsun.

günaydın canımmmm, günaydın tuğraaaa:):)

parmaklarım mosmor donuyorum yinee yaaaa
yokh a laf anlatacağım ama pataklayarak dayak istiyor artık:) ben iyice tırlattım zaten sabahleyin gelsin kırmızılar diye şarkı söylüyorum kocamda bana bakıyor , kendimi motive ediyorum napıyım yaa geleceği varsa geliyor zaten durduramam ki dimi yani, bir haftadır karnım ağrıyor zaten gelse artık inş çok sancılı olmam ya ondan korkuyorum geçen ay gibi olursam öldüm ben

Öyle öyle bitmez bizim derdimiz,
ama dedim bu ay şu testle kaçırmadan olayıyakalarım bu seferde çıkmıyo deli oldum :)

Valla canım öyle aman aman stres yapmıyorum da şu yumurtlama testini aldım kafam sırf rahat etsin diye,
Ondada hala çizgiyi göremeyince endişelendim, geçen ay ki gibi 30 gün sürecek siklusum sanırım,
Geçen ay da 19unda yumurtlamışım tahminimce, normalde 26-27 günde bir olan ben, 30 lara çıktım inanılır gibi değil :)

yumurtlamyı da anlamıyorum ki ben çatladıktan 14 gün sonra mı yoksa yumurtlama başladıktan 14 gün sonra mı adet olunur, mesela ben 3 ekimde doktora gittim yumurtan var dedi 7 ekimde bir daha gittim yumurtan büyümüş dedi, eee nasıl oluyor şimdi çok karışık yaa o nedenle bende tam olarak adet zamanımı bilmiyorum, bilen biri varsa yardımcı olur mu acaba:):):)

Son düzenleme:

Anladığım kadarıyla adetten hemen sonra yumurtalar büyümeye başlıyor zaten
en büyük halini aldığında çatlıyor ovulasyon günü dediğimiz aslında çatladığı gün, ovulasyondan birgün önce dip yapan ateş
Ovulasyon günü tavan yapıyor ve aynı gün yumurta akı kıvamında akıntı geliyor, bu da 12-24 saate kdr bitiyor,
Yani çatladığı gün ve bir sonraki gün ilişki şart,
Öncesinde yaplanlar haybeye gidiyor :) belki işte 1-2 gün öncesi de olduysa şans,
yumurta çatlarken önünde hazır sperm bulunursa döllenme kolaylaşıyor
Yani yumurtlamayı takip etmek bi yandan faydalı boşu boşuna çalışıyoruz önceki günlerde
Çatlamadan önceki günü tespit edip takip eden 3 gün ilişki oldumu olay tamamdır,

Yanlışım varsa düzeltin

Bu ay konuyu iyice irdeledim ve teorilerim bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…