Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

peki çatladıktan 14 gün sonra mı adet olunuyor, biz boşuna mı çalışıyoruz yaa ne biliyim ne zaman çatlıyor akınt da olmuyor doğru düzgün üfff ne gıcık bir durum sanki anam yumurtasını takip etti 3 tane çocuk doğurdu ne sinir bir olay...

günaydın kızlar nasılsınız?bugün çok soğuk donuyorum,hertarafım ağrıyor! sabah işe gelmeden önce jinekologdaydım.gelecek ay hormon tahlilleri yapacak,yumurtalık rezervine bakacakmış.biraz fazla yumurtluyormuşum.eşim bana tavuk diyor:)gebeliği hızlandırmak için benim de yumurtalarımı çatlakcak.başladık bakalım.hadi hayırlısı...

günaydın canım aynen donuyorum montla oturuyorum işyerinde parmaklarım mosmor maşallah ne güzel yumurtluyorsun inş çatlar da bebişin gelir, bende kırmızılarımı bekliyorum cuma gününe kadar vakti var tam olarak bilmiyorum çünkü

günaydın kızlar nasılsınız ben açım yaa sabah aç karnına çıkardım şimdi de birşey yemek istemiyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben açım yaa sabah aç karnına çıkardım şimdi de birşey yemek istemiyorum

günaydın canım, hay allahım geçmedi bulantında bişeyler yemeye çalış kuzum aç karnına daha da miden bulanır, zeytin falan tuzlu bişeyler at ağzına

sorma canım ya ben gömlekle oturuyorum.mont giyince terliyorum.daha kaloriferleri yakmaya başlamadılar.ısınmak için sürekli çay içiyorum.inşallah çatlarda sizlerde teyze olursunuz artık:) kırmızıları hiç sevmiyorum.bekle bakalım belki gelmez!

Orası öyle tatlım yaa ama işin gırgırındayız işte ben öyle eğlence olsun diye ateşte ölçüyorum bu ay,
Ama cidden rahatım olmayabilir yani, sadece olayın mantığını çözmeye kafayı taktım taktım mı da yaparım rahat edemem yoksa,
Şu olayı çözene kadar bakıcam sonrası zaten koyverince kendi kendie gelicek biliyorum :))
Çatladıktan 14 gün sonra regl oluyoruz diye biliyorum,
Yumurtlamasını takip etmeyenler için sürekli çalışmak önemli sonuçta bilemezsin ve kaçırabilirsin,
ama yumurtlamandan emin olduktan sonra öyle deli gibi çalışmak anlamsız bilerek yapacağım 3-4 gün ile olay tamamdır :))

Günaydın cnm hoşgeldin,
Evet hepimiz dondukkk burnum havuç oldu ofise girene kdr hala da ısınamadım ya
Kar geliyo sanırım..
Hayırlı olsun yumoşların çatır çatır çatlasınlar inşallaaaaaah

Günaydın, ah canım bu çıkarma işi çok zor ya allah yardımcın olsun,
Zorlayacaksın mecbur kendini bebiş ya acıkmışsa

gömlek mi nasıl dayanıyorsun öyle ben gömlekle burda otursam kalıp şeklinde kaldırırlar beni burdan,:):):):) ben artık kırmızılarımı seviyorum arkadaş oldum onlarla gelmezse iyi olur tabi ama gelirse de hoşgelsin sefa getirsin barıştım artık onlarla:):)

anaaammm tam sıyırmalık konular bulmuşsunuz sabah sabah heee kafayı yememk elde değil bunları düşündükçe.
bnde bildiğimi anlatıyım size bari. regl olduğunuz günden itibaren yeni dönem yumurtalar oluşmaya başlıyo. klomen tedavisinde regl 5. gnü hapa başlıyosun5 gn içiyorsun yumurtaları daha bi büyütüyo. genelde regl ilk günü dahil olmak üzere 14 ile 19 gün arası yumurtlar olgunlaşıyo ve çatlıyor. yumurtalar 20 mm olduğunda iğne ile çatlattılar bndekileri. olgunlaşınca 32 saat içinde çatlıyo yumurta. bnm genelde 17. gnümde yumrtalarımı çatlattılar.çatladığı gün vücut ısısı tavan yapıyor. yumurtlamadan 3 gün önce ve sonra ilişki olması şart spermler hareketliliğini sürdürüyor ve yumurta çatladığında gelen akıntı sağlıklı spermleri döllemek için taaşıyo. çatlama olduktan 14 gn sonra regl oluyoruz tekrar ve yeni dönem başlıyorrr...

favourite hakkında hayırlısı olsun inş. ama evleneli daha 4 ay olmuş tedaviye başlamak için çok erken. bu süreç insanı çok yıpratıyor. o ilaçlar okadarda faydalı şeyler değiller. direk hormon enjekte ediyolar vucüduna buda seni şişiriyor. bnce herhangi bir sağlık sorunun yoksa bırak kendi çatlasın yumurtaların elleme onları. 1 yıl gebelik oluşmaması halinde tedaviye başlamak en doğrusuymuş. hormon tahlillerini yaptır herhangi bir sorun çıkmazsa tedavi için acele etme bnce. tedavi sürecinde herbişiyi öğrniyosun ve çok kafaya takıyosun neden olmadı yumurta büyüdü şöle böle diye psikolojiyi alt üst ediyorrr....

benim 16.gün yumurtam büyümüştü doktor bir hafta çalış dedi, ooo kaçıncı gün çatlamıştır ki bu geç çatladıysa ben bu ay geç adet olacağım o zaman amannn bekle dur şimdi buna da sinir oluyorum işte sinirlendim yaaaa

Evvett işte buu,
Bütün teorilerimi doğruladın şekerim sağol :)))
Yumurtlamadan 3 gün önce 3 gün sonra dediğimiz aslında yumurtlamanın çatlaması,
Yani çatlama gününü tahmin edip önünü ve arkasını değerlendirirsek şansımız çok yüksek,
Ben şimdi ateş ölçüyorum mesela pazar günü 36,8 e çıkan ateşim dün önce 36,6 ya bugnde 36,4 e düştü,
Yani ya yarın brz daha düşecek bu küçük bi ihtimal yada yarın tavan yapacak ve çatlama olacak, en azından yarın olabilme ihtimali yüksek,
Bu geceee çok değerli sabahlar olmasın aman

akıntı olayını da anlamıyorum ki kuzum günaşırı ilişki olunca haliyle sürekli akıntı geliyor , ben kurudum artık bi beklentim yok zaten 16.gün yumurtam büyümüştü bir iki gün içinde çatlamıştır sanırım en en geç pazartesi adet olurum herhalde gelsin kırmızılar:):)

Demekki geç çatlamışsın bu ay,
En erken 17sinde çatlamış olsan zaten doktor bunu söyledikten sonra +14 ile sen ekim 22-23ü gibi olman gerekir,
İnş olmazsın doktorun yönlendirmesiyle de çalıştın bence bu ay şanslısın :)

serpilcim bu yumurtalar okadr tuafkki :) birgün bile büyük farklar yaratıyor. mesela ben gidiyodum usg giriyodum yumurta 13 mm. 1 gn sonra gidiyodum olmuş 20 mm hemen doktorum iğnemi vuruyordu. blkide hatta büyük ihtimalle o gn çatlamıştır yumoşsun. hiç sinrlenme. bizim düşündüğümz gibi yavaş ilerlemiyor buyumesi. hatta bikeresinde hiç yumurtam oluşmamış diye üzüldüm 2 gn sonra tekrar gittim baktıkki 17 mm olmuş yumurtam. düşün yani.

bu işte asıl önmli oln öncesini tutturmak canım.spermler 3 gn canlı kalabiliyormuş içerde. bu canlı kalanlarda yumurta çatladığı an içeri sızıyo. çatlama olduğu gün yola çıkan spermler oraya ulaşana kadar yumurta kendini atıyo. çünkü spermlerin yolculuğu 36 saat sürüyormuş biyerde öle okumuştum. belki olurda içlerinde acaip hızlısı vardır diye 3gn sonrasındada ilişki öneriliyor. döllenmenin oluşması için yumurta çatladığı 36 saat içinde spermle bulumşası gerekiyormuş.

ay daral geldi heee. bırkın yumurtayı şimdik.
biliyomusunuz bnm Aden Tuğram çok güzel hareketler ediyo bugün içerde. maşllah kuzuma... bukadr yumurta çatlatma diyince çoçumda ben birinci geldim daha ne diyon sen anne diyo sanırım

evet ya bence de senin dediğin tarihler yokh bayağı da varmış neyse bekleyeceğiz artık napalım bu ayda böyle oldu:)

bu yumurtlarda amma tuhaf hee neyse ben onları çok seviyorum:) istedikleri zaman çatlasınlar ama birgün çok rica ediyorum bir spermi içeri misafir etsinler sonra da bana hediyemi göndersinler:):)

Anaaaaaaaam yirin onunnn totosunu :))

Ben valla 2 gündür çalışma yapamadım, bugün çalışcam,
Yumurtada yarın yada sonraki gün çatlarsa inş yetişir bu spermler yımırtamaaaaa,
Testte net 2. çizgiyi gördüğünüz gün ve sonraki gün ilişki olsun diyor,
Nede olsa daha net çizgi görmedim :)

ay daral geldi

bende alacağım bu testten yaa gerçi biz günaşırı çalışıyruz aksatmıyoruz ama tutmuyor bu soğuk havalrda da hiç çekilmiyor ama napalım

bende alacağım bu testten yaa gerçi biz günaşırı çalışıyruz aksatmıyoruz ama tutmuyor bu soğuk havalrda da hiç çekilmiyor ama napalım

Aynen işte bu kış günü hergün hergün vallahi daral geliyo bana hiç sevmediğim şey böyle görev gibi,
O değil bebek mebek olmayacak bide olan seks hayatıma olacak, zedelenecek bu gidişle ama canım olmazki böyle

yokh bizim sarsılmıştı biliyor musun ilk 3 ay odun gibi oluyor insan hiöç ruh kalmamıştı ve ben bundan çok rahatsız oluyordum çok şükür düzeldik ama zrola bişey olmuyor o duygu olmayınca da bebek nasıl olsun:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…