Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Evet canım işte o moda girmemek için çabalıyorum doğaçlama olsun istiyorum,
Eşimde kızıyor böyle olmasına, daha çok yeniyiz sonuçta bu yolda o rahat,
Ama benim bu huyum işte hemen olsun istiyorum ne yapayım
Zorla ..şey..'den çocuk olmaz diye bi laf var doğrudur yani :))

günaydınnnnnnnn nereye düştüm yaww yumurta iğne akıntı kırmızı bu ne yawww sabah sabahh soğuk iyi gelmedi anlaşılan

Günaydın hoşgeldin haticem,
Teorilerimi paylaşıyorum kızlarla baya baya çözdüm sanki bu işi senin fikirlerin nedir bu konularda sende aydınlat biziiiiiiiii,
Bebek merkezimize hoş geldin varmı çatlatılcak yımırta patlatalım kafasını

kocalar zaten bilinçli maşallah lafları hiç eksik olmuyor ama benim kocam son iki aydır çok istekli kendi takip ediyor sanırım hadi ikinci gün bugün çalışmamız lazım diye, dün dedim ki adet olacağım yine mi tutmadı ne çatlamaz yumurtan varmış resmen savaşıyor , senin yumurtların kuvvetli diyor bana

teşekkür ederim canım.sağ yumurtalıkta kist varmış.tek kalıcı tedavisi çocuk doğurmakmış.büyümesinden korkuyorum.ya ameliyat gerekirse!

ellerim buz gibi oldu artık çay da ısıtmıyor.hadi kendimden geçtim de yumurtacıklarım donacaaaaaaaak

teşekkür ederim canım.sağ yumurtalıkta kist varmış.tek kalıcı tedavisi çocuk doğurmakmış.büyümesinden korkuyorum.ya ameliyat gerekirse!

inş büyümez küçülür git gide. kistlerin başlıca çözümü doğurmak zaten. a bu kadınların çilesi

haticeeeeeeeee günaydın... batlar yaklaştı ya yumurta heycanı sardı hepimizi

çözmüşsün kızım sen işi.benim teorim hiç bişey düşünmeyin kızlar. ben senelerce düşündümde noldu bi pok yok ortada
yumurtam oldu cuma günü çatladı ama patlamadı herüfle konuşmuyom

geçmiş olsun canım çikolata kisti mi?

çikolata kisti değil sanırım.folikül kisti.ufak ufak birkaçtane varmış.doktor büyümez dedi ama bilmiyorum.ya bu erkekler ne rahat.bide hep derler ya''şansım olsaydı annemden kız doğardım ''diye.kadın olmanın neyi şans allah aşkına.kadınların derdi hiç bitmiyor.ev,iş,kırmızıların geldi gelmedi,yumurtan çatladı çatlamadı,doğur,besle,büyüt.bide koca derdi uğraş dur.ay soğuk beynime mi vurdu ne!!!

ellerim buz gibi oldu artık çay da ısıtmıyor.hadi kendimden geçtim de yumurtacıklarım donacaaaaaaaak

slm canım lugesma çok doğru söylemiş 4 ay çok kısa en az 1 yıl olması gerek.
gireceğin süreç çok engebeli bunu düşündünmü eğer çikolata kisti değilse canım doğum kontrol ilacı ile küçültür drun hatta yok eder ona canını sıkma en fazla 2-3 ayda yok olur ilaçla hakkında hayırlısı olsun

biliyorum canım ama doğum kontrol hapını yıllarca kullandım.2006 dan beri.hapı kullanıyorum kayboluyor.bırakıyorum tekrar çıkıyor.bu kistlerden kurtulamadım ben.hap çare olmuyor.o yüzden biran önce bebiş gelmeli!

ben artık düşünmüyorum haticem hadi sarıl bana aferin de:):)
hepte yumurtlama zamanı bişeyler olur zaten bizde böyleyiz hep denk geliyor:)

anladım canım takma kafana geçer onlar allah beterinden saklasın bebeğinde en kısa sürede gelir inş , kadın olmak zor zanaat ama , biz kadınlar gibisi de yok en değerli varlıklarız biz:):):)

sabahtan işler vardı canım yemeğimide yedim geldim işte burdayım :119:

yemeğimizi yedik geldik... oohh doyduk bi güzel...:118: :125:

babamız dün gece izmire gitti kaldık birbaşımıza bu soğuklarda. inşallah yarın gelir. ayy duygu patlaması yaşadım yaa çok mutsuz oldum şimdik....

selam kizlarr ben geldimmm...
gecmise bakayim dedim de muhabbette yok yokmus yani ii kaynatmisniz yumurta,catlama derken:))
yaa bnde hala regl olmadim gogus agrim disinda hic bi belirtim yok hhi bde arada renksiz akinti..
ne dusuncegmi sasrdim ya ama ben vucudumu taniyorum hic regl olcakmisim gibi gelmiyor
bu saatten sonra.. ama buna ragmen hamislik gibi bi ihtimal de cok zayif gibi hissediyorum
duzenim bozulursa cok uzulurum ya hic ole antibiyotik felan da kullanmadim ki etkilenip geciksin
sadece folik asit kullanmistim o yapar mi bole bi yan etki felan kizlar biliyomusunuz??????

rose hoşgeldin cnm... folik bişi yapmaz düzenine tatlım. günün geçtiyse bi test yapsan iyi olur bnce.
hadi bizi güldür biraz....

rose hoşgeldin cnm... folik bişi yapmaz düzenine tatlım. günün geçtiyse bi test yapsan iyi olur bnce.
hadi bizi güldür biraz....

doğum kontrole berebr verilen ilaçlar var ben ilaçlarla kurtuldum kistten.tabiki dileğimiz biran önce bebeğimizin gelmesi canım inşallah çok beklemezsin

Ohhh afiyet bal şeker olsun, yarasın tosunumuza:125:

Selam canım hoşgeldin
Günün geçti mi senin bi test alıp baksaydın niye öyle umutsuzsun olmaz ama öylee
Folicasit yapmaz canım yapsa yapsa stres yapar bunu bilir bunu söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…