- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.481
yokh bizim sarsılmıştı biliyor musun ilk 3 ay odun gibi oluyor insan hiöç ruh kalmamıştı ve ben bundan çok rahatsız oluyordum çok şükür düzeldik ama zrola bişey olmuyor o duygu olmayınca da bebek nasıl olsun:):)
günaydınnnnnnnn nereye düştüm yaww yumurta iğne akıntı kırmızı bu ne yawww sabah sabahh soğuk iyi gelmedi anlaşılan
günaydınnnnnnnn nereye düştüm yaww yumurta iğne akıntı kırmızı bu ne yawww sabah sabahh soğuk iyi gelmedi anlaşılan
Evet canım işte o moda girmemek için çabalıyorum doğaçlama olsun istiyorum,
Eşimde kızıyor böyle olmasına, daha çok yeniyiz sonuçta bu yolda o rahat,
Ama benim bu huyum işte hemen olsun istiyorum ne yapayım
Zorla ..şey..'den çocuk olmaz diye bi laf var doğrudur yani :))
Günaydın hoşgeldin haticem,
Teorilerimi paylaşıyorum kızlarla baya baya çözdüm sanki bu işi senin fikirlerin nedir bu konularda sende aydınlat biziiiiiiiii,
Bebek merkezimize hoş geldin varmı çatlatılcak yımırta patlatalım kafasını
anaaammm tam sıyırmalık konular bulmuşsunuz sabah sabah heeekafayı yememk elde değil bunları düşündükçe.
bnde bildiğimi anlatıyım size bari. regl olduğunuz günden itibaren yeni dönem yumurtalar oluşmaya başlıyo. klomen tedavisinde regl 5. gnü hapa başlıyosun5 gn içiyorsun yumurtaları daha bi büyütüyo. genelde regl ilk günü dahil olmak üzere 14 ile 19 gün arası yumurtlar olgunlaşıyo ve çatlıyor. yumurtalar 20 mm olduğunda iğne ile çatlattılar bndekileri. olgunlaşınca 32 saat içinde çatlıyo yumurta. bnm genelde 17. gnümde yumrtalarımı çatlattılar.çatladığı gün vücut ısısı tavan yapıyor. yumurtlamadan 3 gün önce ve sonra ilişki olması şart spermler hareketliliğini sürdürüyor ve yumurta çatladığında gelen akıntı sağlıklı spermleri döllemek için taaşıyo. çatlama olduktan 14 gn sonra regl oluyoruz tekrar ve yeni dönem başlıyorrr...
favourite hakkında hayırlısı olsun inş. ama evleneli daha 4 ay olmuş tedaviye başlamak için çok erken. bu süreç insanı çok yıpratıyor. o ilaçlar okadarda faydalı şeyler değiller. direk hormon enjekte ediyolar vucüduna buda seni şişiriyor. bnce herhangi bir sağlık sorunun yoksa bırak kendi çatlasın yumurtaların elleme onları. 1 yıl gebelik oluşmaması halinde tedaviye başlamak en doğrusuymuş. hormon tahlillerini yaptır herhangi bir sorun çıkmazsa tedavi için acele etme bnce. tedavi sürecinde herbişiyi öğrniyosun ve çok kafaya takıyosun neden olmadı yumurta büyüdü şöle böle diye psikolojiyi alt üst ediyorrr....
gömlek mi nasıl dayanıyorsun öyle ben gömlekle burda otursam kalıp şeklinde kaldırırlar beni burdan,:):):):) ben artık kırmızılarımı seviyorum arkadaş oldum onlarla gelmezse iyi olur tabi ama gelirse de hoşgelsin sefa getirsin barıştım artık onlarla:):)
teşekkür ederim canım.sağ yumurtalıkta kist varmış.tek kalıcı tedavisi çocuk doğurmakmış.büyümesinden korkuyorum.ya ameliyat gerekirse!
teşekkür ederim canım.sağ yumurtalıkta kist varmış.tek kalıcı tedavisi çocuk doğurmakmış.büyümesinden korkuyorum.ya ameliyat gerekirse!
ellerim buz gibi oldu artık çay da ısıtmıyor.hadi kendimden geçtim de yumurtacıklarım donacaaaaaaaak
Evet canım işte o moda girmemek için çabalıyorum doğaçlama olsun istiyorum,
Eşimde kızıyor böyle olmasına, daha çok yeniyiz sonuçta bu yolda o rahat,
Ama benim bu huyum işte hemen olsun istiyorum ne yapayım
Zorla ..şey..'den çocuk olmaz diye bi laf var doğrudur yani :))
Günaydın hoşgeldin haticem,
Teorilerimi paylaşıyorum kızlarla baya baya çözdüm sanki bu işi senin fikirlerin nedir bu konularda sende aydınlat biziiiiiiiii,
Bebek merkezimize hoş geldin varmı çatlatılcak yımırta patlatalım kafasını
geçmiş olsun canım çikolata kisti mi?
günaydın nerdesin sen bakiyimmm, konuştuk işte öyle şeyler sen duyma onları:):):)
ellerim buz gibi oldu artık çay da ısıtmıyor.hadi kendimden geçtim de yumurtacıklarım donacaaaaaaaak
slm canım lugesma çok doğru söylemiş 4 ay çok kısa en az 1 yıl olması gerek.
gireceğin süreç çok engebeli bunu düşündünmü eğer çikolata kisti değilse canım doğum kontrol ilacı ile küçültür drun hatta yok eder ona canını sıkma en fazla 2-3 ayda yok olur ilaçla hakkında hayırlısı olsun
çözmüşsün kızım sen işi.benim teorim hiç bişey düşünmeyin kızlar. ben senelerce düşündümde noldu bi pok yok ortada
yumurtam oldu cuma günü çatladı ama patlamadıherüfle konuşmuyom
çikolata kisti değil sanırım.folikül kisti.ufak ufak birkaçtane varmış.doktor büyümez dedi ama bilmiyorum.ya bu erkekler ne rahat.bide hep derler ya''şansım olsaydı annemden kız doğardım ''diye.kadın olmanın neyi şans allah aşkına.kadınların derdi hiç bitmiyor.ev,iş,kırmızıların geldi gelmedi,yumurtan çatladı çatlamadı,doğur,besle,büyüt.bide koca derdi uğraş dur.ay soğuk beynime mi vurdu ne!!!
sabahtan işler vardı canım yemeğimide yedim geldim işte burdayım :119:
selam kizlarr ben geldimmm...
gecmise bakayim dedim de muhabbette yok yokmus yani ii kaynatmisniz yumurta,catlama derken:))
yaa bnde hala regl olmadim gogus agrim disinda hic bi belirtim yok hhi bde arada renksiz akinti..
ne dusuncegmi sasrdim ya ama ben vucudumu taniyorum hic regl olcakmisim gibi gelmiyor
bu saatten sonra.. ama buna ragmen hamislik gibi bi ihtimal de cok zayif gibi hissediyorum
duzenim bozulursa cok uzulurum ya hic ole antibiyotik felan da kullanmadim ki etkilenip geciksin
sadece folik asit kullanmistim o yapar mi bole bi yan etki felan kizlar biliyomusunuz??????
gecmise bakayim dedim de muhabbette yok yokmus yani ii kaynatmisniz yumurta,catlama derken:))
yaa bnde hala regl olmadim gogus agrim disinda hic bi belirtim yok hhi bde arada renksiz akinti..
ne dusuncegmi sasrdim ya ama ben vucudumu taniyorum hic regl olcakmisim gibi gelmiyor
bu saatten sonra.. ama buna ragmen hamislik gibi bi ihtimal de cok zayif gibi hissediyorum
duzenim bozulursa cok uzulurum ya hic ole antibiyotik felan da kullanmadim ki etkilenip geciksin
sadece folik asit kullanmistim o yapar mi bole bi yan etki felan kizlar biliyomusunuz??????
biliyorum canım ama doğum kontrol hapını yıllarca kullandım.2006 dan beri.hapı kullanıyorum kayboluyor.bırakıyorum tekrar çıkıyor.bu kistlerden kurtulamadım ben.hap çare olmuyor.o yüzden biran önce bebiş gelmeli!
yemeğimizi yedik geldik... oohh doyduk bi güzel...:118: :125:
babamız dün gece izmire gitti kaldık birbaşımıza bu soğuklarda. inşallah yarın gelir. ayy duygu patlaması yaşadım yaa çok mutsuz oldum şimdik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?