Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serfikkkkkkkkkkkkkk CANIMSIN AÇTIM KOLLARIMIIIIIIIIII

Son düzenleme:

afiyet olsun yarasın kuzuma:)
benim kocişte eve bazen geç geliyor duramıyorum evde senin eşin bide uzaklara gidiyor iyi dayanıyorsun canım

rose hoşgeldin tatlım nasılsın, belki hamişsindir neden olmasın dimi daha adette olmadın bi test yapsana kaç gün gecikti

hoşgeldin biraz kilo yapar şişlik birazda sıyırırsın okadar canım

rose hoşgeldin cnm... folik bişi yapmaz düzenine tatlım. günün geçtiyse bi test yapsan iyi olur bnce.
hadi bizi güldür biraz....
canim benim ole cok isterim ki size bu mujdeyi vermeyiazicik daha direneyim diyorum ya yarin yapcam test her sonuca hazirim zaten ama ben bu aralar bebis gelmesinden cok regl duzenim bozulmasina taktim nedense stres seviyem gayet dusuktu zaten bayadir atmistim kafamdan eski yazilarimdan okumusundur belki ben simdi sadece beklemekten strese girdim:18::18:

canim sat 11eylul.. gecti yani... umutsuz degilim de ne bileyim kendimi hep olumsuz sonuca programladgmdan
boyle diyorum daha oncede yasadgm icin benzer seyleri gerci bu kez farkli sanki ama bilmiyorum ya
yakinmda eczane yok yarin sabah alip yapicam her sonuc kabulum uzulmicem hic cunku zaten planlarim var benm
yeter ki durduk yere regl duzenim sasmasin iste buna uzulurum:18:

slm canlarım nasılsınız kızlar acayıp uykucu oldum ben ınanırmısınız delı gıbı uyuyorum herdaım esnıyorum ayıptır soylemesı bugun 12 yı gecıyordu gozumu actıgımda oda zorla yataktan kalkıyorum pufff sıscem ıyce

canım benim görürsün merak etme, ben sat a göre 6+1de keseyi görmüştüm 7+1 dede kalp atışını duydum ama dün doktor 6+2 dedi geç döllenme olmuş. ama ben zaten ovulasyon testi kullandığım için 8 gün geç yumurtladığımı biliyordum. dün kendi kendime vallahi bravo bu ovulasyon testlerini üretenlere dedim. bir gün bile sekmedi hesabıma göre döllenmem. oyüzden etrafımda çocuk sahibi olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum

hosgeldin canimmm nerelerdesin sen bakalim ya geliyorum gidiyorum yoksun hamislik seni tembel mi yapti ne
uyu tatlim uyu bosverrrrr tadini cikar o kadar bekledin bu ani sonuna kadar kullan haklarini
bnde regl olmadim kac gundur onun stresi var biras duzenim bozulcak diye tirsiyorum
yarin test yapicam mecbur artik sonra da doktora giderim artik sonuca gore

oyyy oyyy günaydın annecikk maşallah uykucu bi kuzucuğum geliyor yani

sorma cnm ya ınan kafayı kaldıramıyorum dovduler dovduler attılar sankı kenara benı okadar beterım anlıyacagın
ıyı daynmısın sende ben olsam bınkere test yapmıstım madem adet belırtın yok sana bısı dıyımmı gebelık belırtısıde hemen oyle ortaya cıkmıyor
yok mıgde bulanması yok o yok bu nezaman 6 haftalık oldum gebelıgın butun belırtılerını yasıyorum sımdı

hoşgeldim kuzum vayy uykucu seni, uyuda büyüt bebeğini bitanem şiş tombik tombik ol:):):)

tamamdır aldım mesajı ben adet olayım hemen test almaya gideceğim eczaneye :):)

gel canım gelll sobamı verrim sana dün sipariş ettim bugün geldi çok sıcak olduuu yawwww

ne güzel valla bizim de doğalgaz bağlansa ofise ısınacağızda bekliyoruz işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…