- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.501
ben artık düşünmüyorum haticem hadi sarıl bana aferin de:):)
hepte yumurtlama zamanı bişeyler olur zaten bizde böyleyiz hep denk geliyor:)
anladım canım takma kafana geçer onlar allah beterinden saklasın bebeğinde en kısa sürede gelir inş , kadın olmak zor zanaat ama , biz kadınlar gibisi de yok en değerli varlıklarız biz:):):)
yemeğimizi yedik geldik... oohh doyduk bi güzel...:118: :125:
babamız dün gece izmire gitti kaldık birbaşımıza bu soğuklarda. inşallah yarın gelir. ayy duygu patlaması yaşadım yaa çok mutsuz oldum şimdik....
selam kizlarr ben geldimmm...
gecmise bakayim dedim de muhabbette yok yokmus yani ii kaynatmisniz yumurta,catlama derken:))
yaa bnde hala regl olmadim gogus agrim disinda hic bi belirtim yok hhi bde arada renksiz akinti..
ne dusuncegmi sasrdim ya ama ben vucudumu taniyorum hic regl olcakmisim gibi gelmiyor
bu saatten sonra.. ama buna ragmen hamislik gibi bi ihtimal de cok zayif gibi hissediyorum
duzenim bozulursa cok uzulurum ya hic ole antibiyotik felan da kullanmadim ki etkilenip geciksin
sadece folik asit kullanmistim o yapar mi bole bi yan etki felan kizlar biliyomusunuz??????
yemeğimizi yedik geldik... Oohh doyduk bi güzel...:118: :125:
Babamız dün gece izmire gitti kaldık birbaşımıza bu soğuklarda. Inşallah yarın gelir. Ayy duygu patlaması yaşadım yaa çok mutsuz oldum şimdik....
selam kizlarr ben geldimmm...
Gecmise bakayim dedim de muhabbette yok yokmus yani ii kaynatmisniz yumurta,catlama derken:))
yaa bnde hala regl olmadim gogus agrim disinda hic bi belirtim yok hhi bde arada renksiz akinti..
Ne dusuncegmi sasrdim ya ama ben vucudumu taniyorum hic regl olcakmisim gibi gelmiyor
bu saatten sonra.. Ama buna ragmen hamislik gibi bi ihtimal de cok zayif gibi hissediyorum
duzenim bozulursa cok uzulurum ya hic ole antibiyotik felan da kullanmadim ki etkilenip geciksin
sadece folik asit kullanmistim o yapar mi bole bi yan etki felan kizlar biliyomusunuz??????
serfikkkkkkkkkkkkkk CANIMSIN AÇTIM KOLLARIMIIIIIIIIII
hoşgeldin biraz kilo yapar şişlik birazda sıyırırsın okadar canım
canim benim ole cok isterim ki size bu mujdeyi vermeyirose hoşgeldin cnm... folik bişi yapmaz düzenine tatlım. günün geçtiyse bi test yapsan iyi olur bnce.
hadi bizi güldür biraz....
Ohhh afiyet bal şeker olsun, yarasın tosunumuza:125:
Selam canım hoşgeldin
Günün geçti mi senin bi test alıp baksaydın niye öyle umutsuzsun olmaz ama öylee
Folicasit yapmaz canım yapsa yapsa stres yapar bunu bilir bunu söylerim
Serfik gelllll soba aldım ayağımın altına ceketi çıkardım gömlekle oturuyorum
:111::122: Ahaaada bööööyle :111::122:
ohhh ne güzel geliyorum haticem yer aç bana:):):)
hosgeldin canimmm nerelerdesin sen bakalim ya geliyorum gidiyorum yoksun hamislik seni tembel mi yapti neslm canlarım nasılsınız kızlar acayıp uykucu oldum ben ınanırmısınız delı gıbı uyuyorum herdaım esnıyorum ayıptır soylemesı bugun 12 yı gecıyordu gozumu actıgımda oda zorla yataktan kalkıyorum pufff sıscem ıyce
slm canlarım nasılsınız kızlar acayıp uykucu oldum ben ınanırmısınız delı gıbı uyuyorum herdaım esnıyorum ayıptır soylemesı bugun 12 yı gecıyordu gozumu actıgımda oda zorla yataktan kalkıyorum pufff sıscem ıyce
hosgeldin canimmm nerelerdesin sen bakalim ya geliyorum gidiyorum yoksun hamislik seni tembel mi yapti ne
uyu tatlim uyu bosverrrrr tadini cikar o kadar bekledin bu ani sonuna kadar kullan haklarini
bnde regl olmadim kac gundur onun stresi var biras duzenim bozulcak diye tirsiyorum
yarin test yapicam mecbur artik sonra da doktora giderim artik sonuca gore
slm canlarım nasılsınız kızlar acayıp uykucu oldum ben ınanırmısınız delı gıbı uyuyorum herdaım esnıyorum ayıptır soylemesı bugun 12 yı gecıyordu gozumu actıgımda oda zorla yataktan kalkıyorum pufff sıscem ıyce
canım benim görürsün merak etme, ben sat a göre 6+1de keseyi görmüştüm 7+1 dede kalp atışını duydum ama dün doktor 6+2 dedi geç döllenme olmuş. ama ben zaten ovulasyon testi kullandığım için 8 gün geç yumurtladığımı biliyordum. dün kendi kendime vallahi bravo bu ovulasyon testlerini üretenlere dedim. bir gün bile sekmedi hesabıma göre döllenmem. oyüzden etrafımda çocuk sahibi olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum
gel canım gelll sobamı verrim sana dün sipariş ettim bugün geldi çok sıcak olduuu yawwww
oyyy oyyy günaydın annecikk maşallah uykucu bi kuzucuğum geliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?