- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.601
kızlar çok kötüyümmidem bulanıyor yaaa , çamaşıtımda nokta şeklinde leke olmuş gel de umutlanma yaa kasığıma ara ara ağrı giriyor, ne olur birinizi beni silkeleyin ve hamile değilsin diyin ben hamile değilim yaa aynı şeyleri yaşama istemiyorum
serfikcim inşallah hamilesindir.ne diyim bilemedim ki.hep oluyormu böyle?
her ay farklı şeyler yaşıyorum canım bu ay o kadar rahattım ki yine strese girmeye başladım çile çekmeden gelecekse gesin şu kırmızılar
hayırlısı olsun hayatım ya sıkma kendini bu kadar.biliyorsun ki herşey sinirsel.vücudunu da kötü etkilersin![/QUOT
benim adetim kahvrengilerle başlar hep canım hiç istemiyorum böyle olmasını direkt kırmızı gelsin , kahverengi ile başlayınca acaba leke mi diyorum sanırım bugün mutlu uyanmadığım için böyleyim, geceden beri başım ağrıyor vücudum buz gibi yanaklarımdan ateş çıkıyor üstüne bide mide bulantısı halsizlik gerildim çok
iyi yapmışsın canım annecikler olmasa biz ne yapardık:) bu arada doğum günü pastanı üflerken bizim için bebiş dile emi:)
Benim de babam hakkaride şehit oldu.11 yaşındaydım.Türk Bayrağına sarılmış tabutu gözümün önünden hiç gitmedi.Hep gurur duydum ama elimde imkan olsa o köpeklerin hepsni gebertirim! Geçmiş olsun canım ayaklarını üşütme.
Ay bebiş yoldamı?kıyamam ben ona yerim yer:)Allah tamamına erdirsin canım.kolayca kucağına al inşallah oğluşunu.Darısı tüm isteyenlere
cnm hep aklımdasınız hep dualarımdasınız. allahım hayrlı evlatlar nasip etsn sizlerede.
cnm ne diyeceğimi bilemedim. zaten bugn sulu gözüm şimdi tutamadım valla akıp gittiler. allahım sizlere sağlıklı uzun ömrler versin. bnde polis kızıyım terörde çalışıyo hala babam. allahım fırsat vermesn bu it srüsüne....
kızlar çok kötüyümmidem bulanıyor yaaa , çamaşıtımda nokta şeklinde leke olmuş gel de umutlanma yaa kasığıma ara ara ağrı giriyor, ne olur birinizi beni silkeleyin ve hamile değilsin diyin ben hamile değilim yaa aynı şeyleri yaşama istemiyorum
canım benim.babamda terörde komserdi.geçici görevle gitmişti hakkari ye.biz dönüşünü beklerken şehit haberi geldi.Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın,bu köpeklere de fırsat vermesin.artık kimsenin ocağı yanmasın ne diyim
yokh çok kötüyüm aşırı üşüyorum, midem ağzımda , kasığım ve karnım ağrıyor, şeffafla beyaz karışımı akıntım var , nokta şeklinde de kahve leke gelmiş, kendimi hiç iyi hissetmiyorum
yokh çok kötüyüm aşırı üşüyorum, midem ağzımda , kasığım ve karnım ağrıyor, şeffafla beyaz karışımı akıntım var , nokta şeklinde de kahve leke gelmiş, kendimi hiç iyi hissetmiyorum
canım dinleme kendini...
bazen bünyemiz bizimle dalga geçer gibi şeyler yapabiliyor..çok istiyoruz ya bebek sahibi olmayı:)
birkaç gün bekle hele..adetin gecikirse bi test alır yaparsın..
şimdilik rahatlamaya çalış..
aslında bu ay çok rahattım , dün yiğenim olacağını öğrendim hem sevindim hem hüzünlendim, bugün normal adet günüm ama 30 a da çkıyor döngüm cumaya kadar beklyeceğim kendimi dinelmek istemiyorumÇ
Hay allah niye böyle oluyor anlamadım,
Doktora son gidişinde ne dedi sana canım, adet olacağın tarihlerde yaşıyosun bunları genelde,
Sadece stresten mi yani, gerçi o heryeri etkiliyor da...
Üşütüyoruz belkide tatlım sonra böyle çıkıyor işte sökülürken acısı,
Du bakalım o lekeye takılma sen, belkide gelmiyordurlarrrr, bebiştir belki
aslında bu ay çok rahattım , dün yiğenim olacağını öğrendim hem sevindim hem hüzünlendim, bugün normal adet günüm ama 30 a da çkıyor döngüm cumaya kadar beklyeceğim kendimi dinelmek istemiyorumÇ
doktora son olarak 7 ekimde gittim yumurtan büyümüş bir hafta çalış dedi, çalıştık bizde , nadirde olsa kasığım arada hissetitiryordu kendini ama geceden beri bir tuhafım dün akşam vücudum donuyor yanaklarımdan ateş çıkıyor, gece başım ağrımaya başladı ben her adet oluşumda başım ağrır dedim geliyor kırmızlar sabah kalktım uykudan gözümü açamıyorum baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı, şuan akıntı var sabahtan beri adet olmayı bekliyorum minicik bir leke glmiş o kadar , donuyorum şuan çok kötüyüm
doktora son olarak 7 ekimde gittim yumurtan büyümüş bir hafta çalış dedi, çalıştık bizde , nadirde olsa kasığım arada hissetitiryordu kendini ama geceden beri bir tuhafım dün akşam vücudum donuyor yanaklarımdan ateş çıkıyor, gece başım ağrımaya başladı ben her adet oluşumda başım ağrır dedim geliyor kırmızlar sabah kalktım uykudan gözümü açamıyorum baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı, şuan akıntı var sabahtan beri adet olmayı bekliyorum minicik bir leke glmiş o kadar , donuyorum şuan çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?