- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.581
bilmiyorum esmacım midem de bulanıyor gözlerimi açamıyorum uykum var , üşüyorum,
favourite günaydın canım nasılsın
canlarım teşekkür ederim. bu akşam eve giderken oğluşumla pasta alcaz yicez öle kutlucazz dgunumu. tabi arkadaşlarım ne planlar yaptılar bilmiyorum. kocacım elnde olsa bugn yanımda olurdu ama bekleme yarın gelcem ozamn kutlıcaz dedi.
günaydın canım benim.güne kötü başladım bugün.çok üşüyorum ve halsizim.üstünede şehit haberleri... sen nasıl oldun tatlım?
Günaydın canım, Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere inş eşin ve oğluşunla...
Eşinin uzakta olması kötü olmuş ama olsun yarın telafi edersiniz, sana sürpriz yapar hem belki mahsus demiştir :)
Haberleri görünce deliye döndüm sinirlerim çok bozuldu,
Yine bir sürü eve ateş düştü yazıklar olsun, gencecik çocuklar...
Allah sabır versin yakınlarına, çok zor..
Günaydın canım,
Çok çağırdın sen bu kırmızıları ama bak gelmiyorlar işteee, hem dünkü hesabımıza göre daha erken değilmi kandırıyor seni bence..
Günaydın, hoşgeldin,
Hava son derece soğuk ama bugün güneş var neyseki biraz daha iyi,
Hasta olmadan bu haftayı atlatırsak süper olacak..
Canım geçmiş olsun,
İnşallah bebeğine kavuşursun en kısa sürede..
esma senin oğluşun mu var? ay çok sevindim.ben çoktan teyze olmuşumda haberim yok:)Allah sağlık,uzun ömür versin.birbirinizden hiç ayırmasın.bu dileklere kocişin de dahil tabiki:)
Esmacımmmm doğum günün kutlu olsun bitanem , oğluşunla eşinle nice güzel senelere inşallah , iyiki de doğmuşsun:)
günaydın tatlım...
çok şükr daha iyiyim ama tm anlamıyla düzelmş değilim.
sabah sabah 24 şeht haberini okudum allah rahmt eylesin. çok üzüldüm. son olsun artık yaa anaların yüreği yandı yine. zor tutuyom kendmi ağlamamk için. allah sabır versn ailelerine.
üstüne bide bugn doğum günüm ve kocacım yanımda değil bugnde gelemicekmiş. oda ayrı bir keder yarattı bnde.
sabah sabah sulu gözlüyüm ben....
favourite oğluşum gelcek inş az bi yolu kaldı:)
allahım kmseyi sevdiklerinden ayırmasın inş.
Hayatım saol cnm bnm. Anneme dedmki iyiki bni doğurmuşsuni iyiki evlenmişim sevdiğim insanla iyiki içimde ondan bir parça var melek oğlum var ve iyiki sen anneanne oluyosun. Annem beni tebrk edeceğine ben onu tebrk ettm:d
benimde başım ağrıyor ve midem bulanıyor hiç halim yok , karın ağrımda var adet olacağım kesin bekliyorum, şehitlerimize çok üzüldüm ağladım sabah sabah elleri kırılsın inş o köpeklerin
canlarım teşekkür ederim. bu akşam eve giderken oğluşumla pasta alcaz yicez öle kutlucazz dgunumu. tabi arkadaşlarım ne planlar yaptılar bilmiyorum. kocacım elnde olsa bugn yanımda olurdu ama bekleme yarın gelcem ozamn kutlıcaz dedi.
günaydın kızlar serfikçim geçmiş olsun çağırma şu kırmızıları artık yaww def et gelmesin inşallah
Benim de babam hakkaride şehit oldu.11 yaşındaydım.Türk Bayrağına sarılmış tabutu gözümün önünden hiç gitmedi.Hep gurur duydum ama elimde imkan olsa o köpeklerin hepsni gebertirim! Geçmiş olsun canım ayaklarını üşütme.
Benim de babam hakkaride şehit oldu.11 yaşındaydım.Türk Bayrağına sarılmış tabutu gözümün önünden hiç gitmedi.Hep gurur duydum ama elimde imkan olsa o köpeklerin hepsni gebertirim! Geçmiş olsun canım ayaklarını üşütme.
gelmesin haticem onun için çabalıyorum ama şuan çok stresliyim gelecekse gelsin karın ağrısı mide bulantısı fenayım yemek yiyemiyorum
ben sana kıyamam yaaa ağlattın beni , ne mutlu sana bitanem gurur duy babacığınla cennetin en güzel yerinde şimdi sizlere şefaat edecek, bir gün hepsinin soyu kuruyacak inş
herzaman gurur duyuyorum canım benim.ve ona layık bir evlat oluğuma inanıyorum.hele bide dede olsun.mutlaka hissedecektir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?