Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inş olacak birgün bekliyorum tek sıkıntım herkes bana soracak şimdi sen yapmıyor musun olmuyor mu diye

boşver milleti.kimseye laf anlatmak zorunda değilsin!acelem yok daha gencim.gençliğimin keyfini çıkarıyorum dersin olur biter.ben daha 4 aylık evliyim.kulağıma geliyor.çocuğu olmuyormu diyolarmış.pes dedim artık.kimseyi takma.çok yakında anne olcaksın inşallah.bak içime doğuyor valla:))

serpil cnm milletin ağzını kapat canını sıkmalarına izin verme. hem yıldönümü hediyenz olcak sizin inş.
rose yarın güzel haberler verirsin inş bize hem koçişinede d.gunu hediyesi olur.
yokh bu konularda çok araştırıyosun ya sen bebeğinn senle olduğunu farkına bile varmadan ben burdayım dicek sana.
haticem sessiz sessiz hiç bu konularda konuşmadan bağıra bağıra glcek hamileym diye...
favourite sende kavuşacaksın inş bebeğine burası uğurlu topic.
içimden geldi böle yazmak nedense bilemedim vardır bi hayr bundada..

Ayy inşallah ağzından bal damlıyor canım..

Lugesma bağırmakmı az kalır kız topiği havaya atacam şuan düşündümde sokaktaki herkesi öperim heralde eve gelene kadar hişştt biliyonmu ben hamileyim der kaçarım

Davulu boynuma takar gezerim vallaaa ohhhhh

yok ben gencim önümde yapmam gereken daha çok işler çocuk bakamam ben kendime daha zor bakıyorum. Ay olursada kazayla oldu hiç anlamadık nasıl olduğunuda halbuki korunuyordukta hem

Hahahaha

Güünaydınlarrrrrrrrrrrrrrr, gızlaaaaaaar nirdesinizzzzzzzz

Bugün nasılsın Esmacım daha iyi oldunn mu?

günaydddınnnnnnnnnn...........

gülme kızzzz Benimde belkim heykelimi dikerler davulla DELİ HATÇE DELİ AYTENİN KIZKARDEŞİ

Estaaaaağfurullllaaaaaaaah dicem ama yeterki olsun canım bu duaya bile amin diyeeceğim o dereceyiz yani
Aytenden ne eksiğimiz kaldı artık

günaydın tatlım...
çok şükr daha iyiyim ama tm anlamıyla düzelmş değilim.
sabah sabah 24 şeht haberini okudum allah rahmt eylesin. çok üzüldüm. son olsun artık yaa anaların yüreği yandı yine. zor tutuyom kendmi ağlamamk için. allah sabır versn ailelerine.
üstüne bide bugn doğum günüm ve kocacım yanımda değil bugnde gelemicekmiş. oda ayrı bir keder yarattı bnde.
sabah sabah sulu gözlüyüm ben....

mrb ben 2 senelik evliyim gebe kalamıyorum.dün medicana hastanesine gittim dr.düzgün korkmaz'a muayne oldum burdanda o doktoru çok araştırdım herkes çok memnun olduğunu yazmış.çok iyi karşıladı gerçekten.kendisine 2 senelik evli olduğumu korunmadığımı ve gebe kalamadığımı söyledim.alttan muayne etti görünürde bişey yok rahmin gayet iyi dedi.ama geç yumurtlayan bi bünyem varmış çünkü polikistiklerim normalden bikaçtane fazlaymış sanırım buda geç yumurtlamama neden oluyomuş.bide bi kağıda çizerek anlattı tabi rahim çizdi rahmin en tepesinde bişey varmış adını söylemedi ama eşinde gelsin sperm testi yapalım sende adetinin 2. ve ya 3. günü gel hormon testi yapalım dedi eğer testlerde bişey çıkmazsa rahmimin o en tepesinde olan şey neyse ona odaklanıcaz dedi çünkü nadirende olsa o şey gebe kalamamaya engelmiş.peki bişey çıkmazsa testlerde oraya nasıl bi tedavi yöntemi uygulucaksınız dedim.locak anestezi altında küçük bi operasyonla halledicez dedi.size sorum rahmin o en tepesindeki şey tüplerim olabilirmi?

günaydın kızlar
güne kötü başladım başım çok ağrıyor, adet olacağım sanırım karnım felaket ve midem bulanıyor gözümü açamıyorum wc ye gidip duruyorum olsamda kurtulsam

sorduğun soruyla ilgili bir fikrim yok ama bnde polikistik tedavisi gördüm 1 sene sonunda kavuştum bebeğime. inşallah sende biran önce bebeğine kavuşursun.

günaydın kızlar
güne kötü başladım başım çok ağrıyor, adet olacağım sanırım karnım felaket ve midem bulanıyor gözümü açamıyorum wc ye gidip duruyorum olsamda kurtulsam

bnmde başım ağrıyo yaa... ne yapmalı ki acep...

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaar:) Nasılsınız bugün?Ben daha grip olmadım ama çok üşüyorum!
dikkat et tatlım grip yakaladımı bırakmıyo bu sene...

Günaydın canım doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle nice yıllara inşallah.

bilmiyorum esmacım midem de bulanıyor gözlerimi açamıyorum uykum var , üşüyorum,

favourite günaydın canım nasılsın

Günaydın canım, Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere inş eşin ve oğluşunla...
Eşinin uzakta olması kötü olmuş ama olsun yarın telafi edersiniz, sana sürpriz yapar hem belki mahsus demiştir :)
Haberleri görünce deliye döndüm sinirlerim çok bozuldu,
Yine bir sürü eve ateş düştü yazıklar olsun, gencecik çocuklar...
Allah sabır versin yakınlarına, çok zor..

günaydın kızlar

Günaydın canım,
Çok çağırdın sen bu kırmızıları ama bak gelmiyorlar işteee, hem dünkü hesabımıza göre daha erken değilmi kandırıyor seni bence..

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaar:) Nasılsınız bugün?Ben daha grip olmadım ama çok üşüyorum!

Günaydın, hoşgeldin,
Hava son derece soğuk ama bugün güneş var neyseki biraz daha iyi,
Hasta olmadan bu haftayı atlatırsak süper olacak..

Canım geçmiş olsun,
İnşallah bebeğine kavuşursun en kısa sürede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…