Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

başın sağolsun canım.babasızlık çok zor bilirim.sıkıntılar karşısında allahım gücünü ve sabrını veriyor.

atalar doğan cad akgün sok

Son düzenleme:

Peki canım sen geçen ay yaşadıklarından bahsetmedin mi doktora bunlar neyin nesi olabilir diye

midem çok bulanıyor canım yaa kasığım batıyor vallahi kafama takmıyorum bu sefer çok tuhafım olsam da rahatlasam sökülemiyorum herhalde ama b bulnatı ne onu anlamadım üşüttüm sanırım...

yokh doktora kahverengi lekelerimi sordum sorun değil o dedi olabilir dedi, kadın gayet rahat bişeyin yok diyor bana,hatta genel cerraha yönlendirdi beni onlarda bişey bulamadı o karın ağrılarım sırf stres kaynaklıydı biliyorum irritabl baırsak sendromu yaşadım ben ama bu ağrılar adet sancısı , bulantımda var

lugesma sakın korkma canım , stres olma Allah ım fırsat vermesin onlara duanı et koyul yola bişeycik olmaz

İnşallah canını yakmaz daha fazla gelecekse de gelsin madem şunlar,
Gelmeyecekse de acı çektirmesin...
Cuma gününe kdr gelmezse bi test yapıverirsin canım.

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bn ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm çok şükür :) ama nedense içimde ümit yok ne olur dua edin bu ay meleğim tutunsun bna veee sizler ne durumdasınız merak ediyorum..

İnşallah canını yakmaz daha fazla gelecekse de gelsin madem şunlar,
Gelmeyecekse de acı çektirmesin...
Cuma gününe kdr gelmezse bi test yapıverirsin canım.

bugün adet olmazsam test almaya kararlıyım yapacağım dayanamıyorum ne yapıyım sence doğru bir karar mı erken mi acaba off kafam karışık

olumsuz düşünme hayırlısı ile olur inş bekletmez seni, benim bugün adet günüm geçen aya göre hesaplarsam ama cuma olma ihtimalim daha yüksek, sabahtan beri mide bulantısı çekiyorum kasığım arada ağrıyor karın ağrımda var akıntımda minik de bir leke üff ne çok saydım var işte bende bişeyler bekliyorum bakalım:)

hadi hayırlısı cnm inşallah olmazsin bnde ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm akıntım var ama asırı değil sag kasıgımda gece elimi koydugumda bi şişkinlik oluo sonra geri geçio bu ne anlamadım bi şişkinlik oluo elle hissedilecek kadar bu da ilk defa başıma geliyo inşallah bu ay döllenme gerçekleşir allah yardımcımız olsun bn elimden geleni yaptım gerisi rabbime kalmış nasip ederse olur etmezsede ne yapalım

hayırlısı canım benim pek umudum yok 5. ayım bu sıkı çalıştık ama umutlu değilim hiç bir şkeilde adet olacağıma inanıyorum ama böyle farklılıklar olunca da kendime hakim olamıyorum BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DEDİĞİN GİBİ rABBİM NE ZAMAN UYGUN GÖRÜRSE BOYNUMUZ KILDAN İNCE

bir senedir korunmuyorum ama olmuo ne yapalım nasip kısmett cnm bnde geçen ay kesin hamileyim dedim 9 gün geçti adet olmadım doktora gittim tahlilleri verdim oldum ne yapalım elbet bigün bizde hamiş olucazz şimdi cıkıorum canım allah hakkımızda hayırlısını versin ablam hamile 6 aylık doktor randevusu var bugün yegenimi görücem çok heyecanlıyım büyümüştür cadı inşallah bir sorun çıkmaz

Canım nasıldı çift çizgi çok mu koyuydu ben daga göremedim, 2. silik çıkıyor yanlışmı yapıyorum yaaa?

Canım geçen ay 22 sinde oldun bence sen yarın sabah ilk idrarla bi dene bence,
Ama yumurtanın geç çatladığını düşünürsek, çatlama gününne +14 ekleyip anca o zaman çıkadabilir varsa bişey.

slm canlarım oncelıkle sehıtlere cok cok uzuldum allah aıllerıne sabır versın
esmacım dogum gunun kutlu olsun bebegınle esınle ve bızlerle nıce yaslara
kızlar bugun tahlıllerımı yaptırmak ıcın dr gıttım dr ultrasona soktu ve bebegımın pıtpıtlarını gordum ınanın anlatılmaz yasanır rabbım hepınıze yasatsın

aman büyümüşte pıtpıt mı yapıyomuş bacaksız:) hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah.

Ya kızlar bende çok istiyorum.İnşallah benimde bu ay olur.yarın adetim biticek ve ilk defa çalışmalara başlıycaz.Eşim fazla istemiyor ama ben çok istiyorum diye o da artık ikna oldu.2 yıllık evliyim.3 yıla daha geçen hafta girdim.Dua edin kızlar çok istiyorummmmmm....

evet canım bende geç çatladı diye opek umutlamıyorum cuma günü olurum diye düşünüyorum ama bugünde olacakmış gibi oldum tam anlamıyla o nedenle çok şaşkınım bekliyorum en iyisi test yapmıyım üzülürüm

yerim onun pıtpıtlarını büyümüşte pıt pıt yapıyor sıpa:)

serfıııkkk ınanılmaz bı duygu cnm anlatamam hıc gozummun onunden gıtmıyor ekrana baktım kaldım resemen onu ordan yıyesım geldı
allahım tez zamanda darısı basınıza cnm ıns

serfıııkkk ınanılmaz bı duygu cnm anlatamam hıc gozummun onunden gıtmıyor ekrana baktım kaldım resemen onu ordan yıyesım geldı
allahım tez zamanda darısı basınıza cnm ıns

eminim çok güzel bir duygudur ne mutlu sana kavuştun yavruna darısı başımıza artık,
bugün çok kötüyüm tanselim gecenden beri başım ağrıyor sabah mide bulantısı ile uyandım , adet olacakmış gibi karın ağrım var arada kasığım ağrıyor , ıslanıyorum ve mink mink leke oldu umutlanmıyorum ama içimde gitmiyor değil aslında bugün benim adet günüm geçen aya bakıca ama geç çatladı yumurtam sanırım cuma kesin gözüyle bakıyorum inş olmam bu arada benim yiğenim oluyor görümcem 6 haftalık hamile beni geçti:) ilacı bıraktığı gibi hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…