- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.661
niye kızayım aşk olsun benim sana demek istediğim kendini ümitlendirme düşünme sonra insan çok kötü oluyor sadece bunu kendine yapma sadece demek istediğim bu canım.
ıslanıyor olman çok güzel inşallah canım inşallah güzel haberler sende bende hepimiz vericez bigün. ama yinede kendini kötüye alıştır tamammı
yoksa emin ol senden önce ben çekicem halay başını
benim de melegim olsun, diyorum... kabul var mi araniza???
günaydın canım iyiyim çok şükür , çok şiddetli baş ağrısı vardı dün koma haldeydim 9 da uyumuşum, bugün çok mutlu uyandım içimde bir neşe var ve halen adet olmadım inş olmam yarına kadar vakti var çok heyecanlıyım:)
günaydın şekerlerr....
serpilll inş hamişsindir canım. al bi test yap dyesim geliyo ama bekle.
rose ne yaptı acaba hiçbişeyde yazmadı test yaptımıki...
akşam çok mutlu oldum kızlar. eve gittim kapıda bi demek gül asılı üstündede not var koçişimden yanımda değildi ama eve gideceğim saatte ayarlamış çiçekciyi bnde geç gidince adamda kapıya bırakmış
kardeşim ve arkadaşlarımda evimi süslemişler pasta falan filan masayı kurmuşlar sessiz sessiz evde bekliyolar bi açtımki kpıyı mumlar yanıyogüzel bir geceydi bnm için. ama koçişim arayınca koyverdm ağladım telefonda dakikalarca onuda üzdüm ama napım yane hormonlarım duygusallık salgılıyo
ay inşallah canım ya.o kadar mutlu olurum ki anlatamam.ama yinede kırmızıların gelirse moralini bozma.herşeyin bir zamanı vardır.rabbim vericek inşallah
günaydın şekerlerr....
serpilll inş hamişsindir canım. al bi test yap dyesim geliyo ama bekle.
rose ne yaptı acaba hiçbişeyde yazmadı test yaptımıki...
akşam çok mutlu oldum kızlar. eve gittim kapıda bi demek gül asılı üstündede not var koçişimden yanımda değildi ama eve gideceğim saatte ayarlamış çiçekciyi bnde geç gidince adamda kapıya bırakmış
kardeşim ve arkadaşlarımda evimi süslemişler pasta falan filan masayı kurmuşlar sessiz sessiz evde bekliyolar bi açtımki kpıyı mumlar yanıyogüzel bir geceydi bnm için. ama koçişim arayınca koyverdm ağladım telefonda dakikalarca onuda üzdüm ama napım yane hormonlarım duygusallık salgılıyo
sabah sabah çıldırdım ya şirketten bi arkadaşla kavga ettim.
herkesin dini mezhebi farklı herkesin konuşma hakkı var onada kabul herkese saygı duymak zorundayız onada kabul ama resmen nevrim döndü
5 tane mezhep varmış kuran neymiş hz muhammette kimmiş abi yapma dinden çıkarsın dedim sürdürdü konuşmasını kürtlerin hakları varmış haklarını ararlarmış orda iş hayatı okul yokmuş göç etmeyin ozaman kal saydın memletinde 5 kişiye okulda olmaz hastanede olun kalabalık bak hepsi nasıl geliyor.şehitler laf söyledi bende sizler yapıyosunuz işte sizin gibiler dedim koptu kıyamet. anlamıyorum anlamıycamda
herkesin dini mezhebi farklı herkesin konuşma hakkı var onada kabul herkese saygı duymak zorundayız onada kabul ama resmen nevrim döndü
5 tane mezhep varmış kuran neymiş hz muhammette kimmiş abi yapma dinden çıkarsın dedim sürdürdü konuşmasını kürtlerin hakları varmış haklarını ararlarmış orda iş hayatı okul yokmuş göç etmeyin ozaman kal saydın memletinde 5 kişiye okulda olmaz hastanede olun kalabalık bak hepsi nasıl geliyor.şehitler laf söyledi bende sizler yapıyosunuz işte sizin gibiler dedim koptu kıyamet. anlamıyorum anlamıycamda
hoşgeldin canım hepimizin dileği o en kısa zamanda gelicek inşallah sende çok beklemezsin
günaydın regen hoşgeldin aramıza:)
inşallah diyelim , aramıza hoşgeldin:)
Allahım onları bildiği gibi yapsın hatice.bela okumak istemiyorum .rabbim şehit ailelerinin yaşadığı acının kat kat fazlasını yaşatsın onlara.inan sinirden ağlıyorum şuan.yok böyle bişey ya!
tesekkür ederim ilginizehosbulduk.. insallah cok bekletmeden hepimizin bi melegi olur.. ama ben araliktan itibaren baslicam denemeye.. simdi daha korunmam gerekiyor.. iki ay önce asi olmustum onun icin üc aylik korunma sürecinin cogu gitti azi kaldi... daha öncesinde de 6ay denemistim.. olmamisti maalesef.. ya da belki de hayirlisi buydu asi olmam gerekiyordu bilmiyorum :44::44::44::44: ama umarim aralikta güzel haberler vermek nasip olur...
sizler ne zamandir deniyorsunuz??? benim daha bi düsügüm oldu aalesef.. sizin cocuklariniz var mi ya da kisa da olsa bi hamilelik gecirdiniz mi???
tesekkür ederim ilginizehosbulduk.. insallah cok bekletmeden hepimizin bi melegi olur.. ama ben araliktan itibaren baslicam denemeye.. simdi daha korunmam gerekiyor.. iki ay önce asi olmustum onun icin üc aylik korunma sürecinin cogu gitti azi kaldi... daha öncesinde de 6ay denemistim.. olmamisti maalesef.. ya da belki de hayirlisi buydu asi olmam gerekiyordu bilmiyorum :44::44::44::44: ama umarim aralikta güzel haberler vermek nasip olur...
sizler ne zamandir deniyorsunuz??? benim daha bi düsügüm oldu aalesef.. sizin cocuklariniz var mi ya da kisa da olsa bi hamilelik gecirdiniz mi???
sabah sabah sinirime 5 tane sigara içmişim.bizim şirkette 55 kişiyiz 5-6 kişi nin mezhebi farklı oda biziz sedece olabilir buna kimsenin bişey dediği yok patronda dahil diğer herkes doğulu.
ama böyle konuştuğum için suçlu ilan edildim ona kızıyorum. ben kimsenin arkasından konuşmam önünden canım cicim deyipte arkasından ana avrat küfür etmem kimsenin neyse ne diceksem adamın suratına söylerim bu yaşıma kadar dik kafalıydım doğru bildiğimi yer yerde konuşurum abi. millet gibi olmadığım içinde pek sevilmem burda. 3 kez hatim ettim kuranı iyi bilirim bize neyi söylediğini. oturur kuranımıda okurum. oturur bi güzel içkimide içerim bu benim bileceğim şey. ama bu konu farklı be abi kızlar kusura bakmayın burda bunu yazdığım için ama sinirliyim birileriyle konuşmam lazım
kizlar gunaydinnnn cok sskinim cok aptalim cok heycanliyim cunku
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
AY DELI OLDUM DUN OGRENDIM DOKTORA GTTIM NETE GRME FIRSATIM OLMADI BUTUN GECE UYUMADIM SABAHA KADAR HENUZ COK KUCUKMUS CTESI GEL DEDI DOKTOR HAYIRLI OLSUN DIYINCE TEPEMDEN ASAGI KAYNAR SULAR INDI ESIME DOGUMGUNU HEDIYESI BI CIFT PATIK ALDIM
COK SASKINIM HALA ELLERIM TITRIYO YAZAMIYORUM EVDE DE YATILI MISAFRIM VAR DUN ANIDEN GELDI NETE GIREMIYORUM O YUZDEN COK ISTIYORUM AMA
IL FIRSATTA TEKRAR YAZICAM CANLARIM HEPNIZI OPUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?