Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tatlim bu kadar sinirlenme.. herkesin acisi ayni.. olan ölene ve onlarin geride biraktiklarina oluyor.. iste koca Anadolu, simdi her yeri aglayan ''ANA''dolu.. bu isin kürt-türk-mezhep-siyasi görüsle pek alakasi yok.. bak ben almanyadayim ve oturdugum yerde her milletten insan ve, müslim-gayrimüslim.. oy üzden coguna uzanma sansim var ve hepsiyle konusup soruyor soruyorum.. hemen karsimizda da kürt dernegi var.. neler yapildigini cooo iyi görüyorum.. bak güzel kardesim, ben de yari kürt-yari türküm.. yasadigim yeden dolayi da cok seye disaridan bakabiliyorum.. her sey kirli bi politika, sen akli olmayan cahillere takilma, is yerinde kendini huzursuz etme.. etme cahile sohbet küstürürsün, silme......... siye bi söz var.. benim cevremde gözünün önünü görenkac tane kürt varsa, mezhebi ne olursa olsun, her seyin farkinda, sorun bilinci olmayan kesmin kullanilmasi.. ha biz burda onca cana,bir gün öncesinde ölen bebege aglarken, arkadan cok neler oldu biliyor musun.. cooooooooooook meshur bi dava adi gecen dolandirici sahislarin, mal varligi üstündeki tedbir karari kalkti... ne tesadüf degil mi??? o yüzden üzülme.. nacizane fikrim..

canim ben 6ay denedim bebis icin, ama bu alti ayin son iki ayi hic adet görmedim ve dr'a gittim o da kan tetsi yapmisken cocuk hastaliklarina karsi korumam var mi diye de bekti hani kizamikcik, kizamik, su cicegi vs.. benim de kizmikciga karsi yokmus ve bu hastalklarla hamilelik süresince karsilasirsan cok tehlikeli oluyormus.. ben de kreste calistigim icin birinci derecede risk grubu icerisindeydim ve bu yüzden asi oldum.. ben de 2,5yillik evliyim..

insallah hamis oldugun icin gelmez kirmizilarin ama degilsen de hic gecikmeden gelsinler cünkü beklemek cok pis bir sey biliyorum 1ay bekledim ben adetimi..

ayyyyyyyyyyyyy vallahi burnum sizladııııııı okadar güzel bi haber verdinki allahımmmmmmmmmmmmmm ya ne büyüksün yarabbim rose okadar çok mutlu oldumki ohhh beee işte buuu işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beee sizi seviyorum topiğimi seviyorum bismillah diyerek açtım bu topiği ama hakkette uğurlu bee burda hepimiz anne olucaz kızlar buna inanıyorum ohhhhhhhhhhh yandannnnnnnnn çalın bi bursalı havalarındannn döktürecemmmmm

roseee ağlattın bni cnm yaa... hayırlı olsun çok merak etmiştim seni.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inş. ayy çok mutlu oldummm çoıkkkkkkkkkkkkk...
hayden halayaaaa

yaşasınnnnnnnnn ayy çok mutluyum çok şükür yaa sana dedik rose bu topic uğurlu , çok mutluyum yaaa canım benim öpüyorum yanaklarından kocaman kocaman , içimize doğdu bak doğum günü hediyesi verdin kocana Allahım çok mutluyum

ayyy Allah kolay dogumlar nasip etsin, anali babali büyütsün insallllaaahhhhhhhhh cinsiyeti belli oldu mu???

bakalim bizimki ne zaman gelecek Allah bilir, en uygun zaman gelcektir mutlaka... ama yine de bekletmesin cok fazla

hayirli ugurlu olsun, Allah nazarlardan saklasin insallah fotograflarini da göstermek kismet olur da biz de görürüz

tesekkür ederim hissettim zaten sagolun...

of bugün çok sinirliyim.herkesin dini kendine.Allahla kul arasında.bende defalarca kuran hatmettim.türkçesini de okudum defalarca.öyle muhteşem bişeyki!namazımı da kılarım.yerine göre içkimi de içerim.Sadece Allahtan korkarım,ona hesap veririm o kadar.bizim şirkette doğulu yok.iyiki de yok.gerçi ben doğulu batılı ayırmam ama babamdan sonra sevmiyorum işte!Gerçi şehitleri takan kim? şehitler ölmez vatan bölünmez diye aşka geliyolar.birsüre sonra unutuluyor herkes kendi menfaatine düşüyor.aslında konuşcak çok şey var ama burda olmaz işte.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

bak canım herkesin dini ırkı farklı olabilir yaşıyışş şeklide benim ona lafım yok
ama kalkıpta biri allah kim muhammet kim diye konuşursa bende bunu duyuyor isem şeyet eğer konuşmazssam susar çekip gidersem o ortamda işte ozaman ayıptır yanlış olan odur canım

regenn canım tosun paşam geliyo erkekim geliyo inş.

rosee neden bilmem ama ahanda bi çüküşlü daha geliyo dedim okuyunca:) allahım hayırlısını versin inş. iki erkekimiz var topicte o yüzden kız lazım bize. mfalcon,hülya ve rose hamiş şuanda bize kız lazım güzl mi güzel bi gelin.
serpilcim inş sendende güzel haber alırız yaa çok istiyorum çok....
haticem senn bat ne zaman hep sessiz sessiz geçiyon bu konuları senn içinde bi heycn yaratalım...
ayy deymeyin keyfime çok mutluyum çok... bu haber tüm kedrlerimi aldı gitti çok şükür....

çok sevindim canım hayırlı olsun.darısı başımıza artık.aman dikkat et kendine

ayyy inş esmam yaa çok heyecanlandım ben , rose da da pek belirti yoktu saydam akıntı geliyordu bende de o var offf ümitlenmek istemiyorum ama çok mutluyum yaa off göbek atacağım

yaa diyen desin ben dönmem yolumdan diyip devam edeceksin.. onlara takilirsak isimiz zor.. bak hristiyan bi ülkede yasiyorum ve cok seyle karsilasiyorum.. ama sunu anladim.. biz henüz kendi icimizde, sözümona mezhep, dil, irk vs gibi aslinda olmayan ama politika tarafindan kullanilan sorunlari(!) asmadan kendimizi dünyaya nasil anlaticaz??? bana sorulan sorulara bazen cevap veremiyorum biliyor musun?? burda yazabilecegim seyler degil zaten biraz daha devam edersek uyari aliriz sanirim :26::26::26: bugün amerika bile islam birliginden korkup yillardir kendini Kuranda ''kurtarici kavim'' olarak göstermek ve bu birligi dagitmak icin türlü oyunlar koymayip döküyor.. sen o arkadasa takilirsan sadece sinirlerini yipratirsin.. genis bak olaya.. hem sen böyle stres yaparsan, bu sadece senin bünyeni etkiler.. ve tabi melegini de

hem biliyor musun ayni cümleyi bana da söylediler, ben de dedim ki : birgün emin ol tanisacaksin ama umarim o gün senin icin cok gec olmaz dedim... tek kelime edemediler.. bosver...

Son düzenleme:

ben daha 4 aylık evliyim.yumurtalıkta kist var.yıllarca doüum kontrol hapı kullandım.kayboluyor.ilacı bıraktığım an tekrar çıkıyor.tek çaresi bebiş yapmakmış.hem onun için istiyorum.ama en çok ta bir melek istiyorum artık kucağımda!e yaşım da geçiyor

anladim canim bi tanidiginda öyle oldu.. kendisini pek sevmem ama, hatta hamilelikten sonra kilosu felan azaldi eli yüzü düzeldi.. bu hormon dengesizligi onda tüylenme kilo felan yapiyordu kullandigi ilaclar felan agirmis sanirim.. ama simdi cocugu kocaman oldu.. insallah senin de bebis haberini aliriz en kisa zamanda, sen de kurtulursun

ayy ne güzel ya tü tü tü masallah Allahim bana da bi tosun pasa nasip eder insallah.. biz kari-koca erkek istiyoruz ilk önce.. bakalim zaman göstercek insaalh Allahim dualarimizi kabul eder...

esmaaaaaaa oğluşumuz nasıl bugün?ben rüyamda gördüm,kızım olmuştu.böyle miniminnacık bişey:) e beşik kertmesi yaparız artıkın?

serpiiiiiiiiil senden de müjdeli haber bekliyoruz!

esmaaaaaaa oğluşumuz nasıl bugün?ben rüyamda gördüm,kızım olmuştu.böyle miniminnacık bişey:) e beşik kertmesi yaparız artıkın?

ayyy inşallah yaa wc ye gidip duruyorum sürekli ıslaklık hissediyorum eğer bugün olmazsam test alacağım sabahına adet görmezsem yapacağım testimi, Allah ım ne olur yaa bende hamile kalmak güzel habeler vermek istiyorum, bende kzıımı gördüm bu ay rüyamda halen gözümün önünde :):):)

inşallah canım inşallah.kız erkek önemli değil,yeterki sağlıklı olsun,hayırlı evlat olsun.ama ben kız istiyorum hep:)

26 sı canım.fatih beyi araştırdım biraz. bakalım biraz daha bekleme taraftarıyım sözde umutlanıpta yanılmayı düşünmüyorum şuan .bayramdan sonra gitmek istiyorum aslında bi tarafımda istemiyor

oğlum bugün çok iyi maşallahh sabah o uyandırdı beni. şıkıştıdım sanırım oda beni çimdikledi fıldır fıldırdı sabahtan beri maşallah kuzuma şimdi uyuyo sanırım.
bizde hep kız istedik eşimle ama nasibimiz erkekmiş ki öğrendiğimzde çok mutlu olduk. allahım gönlünüzdekini vrsin inş.
serpil ya dürtmrk istemiom seni ama bi test alsanmı ki. bugn sende bi haber versen sanki muhteşemm olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…