- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.681
sabah sabah sinirime 5 tane sigara içmişim.bizim şirkette 55 kişiyiz 5-6 kişi nin mezhebi farklı sedece olabilir buna kimsenin bişey dediği yok patronda dahil diğer herkes doğulu.
ama böyle konuştuğum için suçlu ilan edildim ona kızıyorum. ben kimsenin arkasından konuşmam önünden canım cicim deyipte arkasından ana avrat küfür etmem kimsenin neyse ne diceksem adamın suratına söylerim bu yaşıma kadar dik kafalıydım doğru bildiğimi yer yerde konuşurum abi. millet gibi olmadığım içinde pek sevilmem burda. 3 kez hatim ettim kuranı iyi bilirim bize neyi söylediğini. oturur kuranımıda okurum. oturur bi güzel içkimide içerim bu benim bileceğim şey. ama bu konu farklı be abi kızlar kusura bakmayın burda bunu yazdığım için ama sinirliyim birileriyle konuşmam lazım
hakkında hayırlııs canım ne aşısı oldun?
2 yıllık evliyim bu 5. ayım henüz teşrif etmedi velet:) şuan bekleme aşamasındayım bugün yarın adet olmam lazım inş olmam , hayırlısı bakalım:)
kizlar gunaydinnnn cok sskinim cok aptalim cok heycanliyim cunku
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
AY DELI OLDUM DUN OGRENDIM DOKTORA GTTIM NETE GRME FIRSATIM OLMADI BUTUN GECE UYUMADIM SABAHA KADAR HENUZ COK KUCUKMUS CTESI GEL DEDI DOKTOR HAYIRLI OLSUN DIYINCE TEPEMDEN ASAGI KAYNAR SULAR INDI ESIME DOGUMGUNU HEDIYESI BI CIFT PATIK ALDIM
COK SASKINIM HALA ELLERIM TITRIYO YAZAMIYORUM EVDE DE YATILI MISAFRIM VAR DUN ANIDEN GELDI NETE GIREMIYORUM O YUZDEN COK ISTIYORUM AMA
IL FIRSATTA TEKRAR YAZICAM CANLARIM HEPNIZI OPUYORUM
AY DELI OLDUM DUN OGRENDIM DOKTORA GTTIM NETE GRME FIRSATIM OLMADI BUTUN GECE UYUMADIM SABAHA KADAR HENUZ COK KUCUKMUS CTESI GEL DEDI DOKTOR HAYIRLI OLSUN DIYINCE TEPEMDEN ASAGI KAYNAR SULAR INDI ESIME DOGUMGUNU HEDIYESI BI CIFT PATIK ALDIM
COK SASKINIM HALA ELLERIM TITRIYO YAZAMIYORUM EVDE DE YATILI MISAFRIM VAR DUN ANIDEN GELDI NETE GIREMIYORUM O YUZDEN COK ISTIYORUM AMA
cnm denemelerim 13 ayda sonuc verdi bnmde. şuanda 17 haftalık bebeğim göbişimde. allahım sizlerede en yakın zamanda gösterir inş bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder.
haticem sakinleş. ayrca sigara sağlığa zararlı :) bnde aynı senn gibiyimdir canım bu yüzden biz ve bizim gibiler hep suçlu olur.
babam millete değil kendi yoluna bakcan der ama nasıl sabredip onu yapcaksak bilmiom
hoşgeldin cnm herkese kapımız sonuna kadar açık....
ama baştan uyarayım bağımlılık yapıyo melegin olduğundada kalıyosun burda:)
haticem çok haklısın cnm. bnde sinr oldm yazdım lafları yapıştırdım facede. milletin derdi şehtlerimiz değil hükümet!!! yok neymiş istifa etsnmiş şölemiş bölemiş kmsenin şunu şöle yapalım dediği yok. şehitlerimizin yasını tutacağına hükümeti yıkmaya çalışıyo sanki onun zamanı şimdi. onu sandıkta yapacaktın! gereksiz insanların gereksiz işlerle uğaşması kudurtuyo bni. bide birsürü eylem yürüyüş yapıldı ya bi fotoya denk geldim ermeni öldüğünde yüzbinlerce kişi çıkmış sokağa şehtlerimiz için parmakla sayılacka kadr insan. herks konuşmayı biliyo sadece bişiler yapmaya gelince tık yok.....!!!
sabah sabah sinirime 5 tane sigara içmişim.bizim şirkette 55 kişiyiz 5-6 kişi nin mezhebi farklı oda biziz sedece olabilir buna kimsenin bişey dediği yok patronda dahil diğer herkes doğulu.
ama böyle konuştuğum için suçlu ilan edildim ona kızıyorum. ben kimsenin arkasından konuşmam önünden canım cicim deyipte arkasından ana avrat küfür etmem kimsenin neyse ne diceksem adamın suratına söylerim bu yaşıma kadar dik kafalıydım doğru bildiğimi yer yerde konuşurum abi. millet gibi olmadığım içinde pek sevilmem burda. 3 kez hatim ettim kuranı iyi bilirim bize neyi söylediğini. oturur kuranımıda okurum. oturur bi güzel içkimide içerim bu benim bileceğim şey. ama bu konu farklı be abi kızlar kusura bakmayın burda bunu yazdığım için ama sinirliyim birileriyle konuşmam lazım
tatlim bu kadar sinirlenme.. herkesin acisi ayni.. olan ölene ve onlarin geride biraktiklarina oluyor.. iste koca Anadolu, simdi her yeri aglayan ''ANA''dolu.. bu isin kürt-türk-mezhep-siyasi görüsle pek alakasi yok.. bak ben almanyadayim ve oturdugum yerde her milletten insan ve, müslim-gayrimüslim.. oy üzden coguna uzanma sansim var ve hepsiyle konusup soruyor soruyorum.. hemen karsimizda da kürt dernegi var.. neler yapildigini cooo iyi görüyorum.. bak güzel kardesim, ben de yari kürt-yari türküm.. yasadigim yeden dolayi da cok seye disaridan bakabiliyorum.. her sey kirli bi politika, sen akli olmayan cahillere takilma, is yerinde kendini huzursuz etme.. etme cahile sohbet küstürürsün, silme......... siye bi söz var.. benim cevremde gözünün önünü görenkac tane kürt varsa, mezhebi ne olursa olsun, her seyin farkinda, sorun bilinci olmayan kesmin kullanilmasi.. ha biz burda onca cana,bir gün öncesinde ölen bebege aglarken, arkadan cok neler oldu biliyor musun.. cooooooooooook meshur bi dava adi gecen dolandirici sahislarin, mal varligi üstündeki tedbir karari kalkti... ne tesadüf degil mi??? o yüzden üzülme.. nacizane fikrim..
canim ben 6ay denedim bebis icin, ama bu alti ayin son iki ayi hic adet görmedim ve dr'a gittim o da kan tetsi yapmisken cocuk hastaliklarina karsi korumam var mi diye de bekti hani kizamikcik, kizamik, su cicegi vs.. benim de kizmikciga karsi yokmus ve bu hastalklarla hamilelik süresince karsilasirsan cok tehlikeli oluyormus.. ben de kreste calistigim icin birinci derecede risk grubu icerisindeydim ve bu yüzden asi oldum.. ben de 2,5yillik evliyim..
insallah hamis oldugun icin gelmez kirmizilarinama degilsen de hic gecikmeden gelsinler cünkü beklemek cok pis bir sey biliyorum 1ay bekledim ben adetimi..
regenn canım tosun paşam geliyo erkekim geliyo inş.
rosee neden bilmem ama ahanda bi çüküşlü daha geliyo dedim okuyunca:) allahım hayırlısını versin inş. iki erkekimiz var topicte o yüzden kız lazım bize. mfalcon,hülya ve rose hamiş şuanda bize kız lazım güzl mi güzel bi gelin.
serpilcim inş sendende güzel haber alırız yaa çok istiyorum çok....
haticem senn bat ne zaman hep sessiz sessiz geçiyon bu konuları senn içinde bi heycn yaratalım...
ayy deymeyin keyfime çok mutluyum çok... bu haber tüm kedrlerimi aldı gitti çok şükür....
bak canım herkesin dini ırkı farklı olabilir yaşıyışş şeklide benim ona lafım yok
ama kalkıpta biri allah kim muhammet kim diye konuşursa bende bunu duyuyor isem şeyet eğer konuşmazssam susar çekip gidersem o ortamda işte ozaman ayıptır yanlış olan odur canım
tesekkür ederim ilginizehosbulduk.. insallah cok bekletmeden hepimizin bi melegi olur.. ama ben araliktan itibaren baslicam denemeye.. simdi daha korunmam gerekiyor.. iki ay önce asi olmustum onun icin üc aylik korunma sürecinin cogu gitti azi kaldi... daha öncesinde de 6ay denemistim.. olmamisti maalesef.. ya da belki de hayirlisi buydu asi olmam gerekiyordu bilmiyorum :44::44::44::44: ama umarim aralikta güzel haberler vermek nasip olur...
sizler ne zamandir deniyorsunuz??? benim daha bi düsügüm oldu aalesef.. sizin cocuklariniz var mi ya da kisa da olsa bi hamilelik gecirdiniz mi???
ben daha 4 aylık evliyim.yumurtalıkta kist var.yıllarca doüum kontrol hapı kullandım.kayboluyor.ilacı bıraktığım an tekrar çıkıyor.tek çaresi bebiş yapmakmış.hem onun için istiyorum.ama en çok ta bir melek istiyorum artık kucağımda!e yaşım da geçiyor
rosee neden bilmem ama ahanda bi çüküşlü daha geliyo dedim okuyunca:) allahım hayırlısını versin inş. iki erkekimiz var topicte o yüzden kız lazım bize. mfalcon,hülya ve rose hamiş şuanda bize kız lazım güzl mi güzel bi gelin.
haticem senn bat ne zaman hep sessiz sessiz geçiyon bu konuları senn içinde bi heycn yaratalım...
ayy deymeyin keyfime çok mutluyum çok... bu haber tüm kedrlerimi aldı gitti çok şükür....
esmaaaaaaa oğluşumuz nasıl bugün?ben rüyamda gördüm,kızım olmuştu.böyle miniminnacık bişey:) e beşik kertmesi yaparız artıkın?
serpiiiiiiiiil senden de müjdeli haber bekliyoruz!
ayyy inşallah yaa wc ye gidip duruyorum sürekli ıslaklık hissediyorum eğer bugün olmazsam test alacağım sabahına adet görmezsem yapacağım testimi, Allah ım ne olur yaa bende hamile kalmak güzel habeler vermek istiyorum, bende kzıımı gördüm bu ay rüyamda halen gözümün önünde :):):)
inşallah canım inşallah.kız erkek önemli değil,yeterki sağlıklı olsun,hayırlı evlat olsun.ama ben kız istiyorum hep:)
esmaaaaaaa oğluşumuz nasıl bugün?ben rüyamda gördüm,kızım olmuştu.böyle miniminnacık bişey:) e beşik kertmesi yaparız artıkın?
serpiiiiiiiiil senden de müjdeli haber bekliyoruz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?