- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.701
yaa diyen desin ben dönmem yolumdan diyip devam edeceksin.. onlara takilirsak isimiz zor.. bak hristiyan bi ülkede yasiyorum ve cok seyle karsilasiyorum.. ama sunu anladim.. biz henüz kendi icimizde, sözümona mezhep, dil, irk vs gibi aslinda olmayan ama politika tarafindan kullanilan sorunlari(!) asmadan kendimizi dünyaya nasil anlaticaz??? bana sorulan sorulara bazen cevap veremiyorum biliyor musun?? burda yazabilecegim seyler degil zaten biraz daha devam edersek uyari aliriz sanirim :26::26::26: bugün amerika bile islam birliginden korkup yillardir kendini Kuranda ''kurtarici kavim'' olarak göstermek ve bu birligi dagitmak icin türlü oyunlar koymayip döküyor.. sen o arkadasa takilirsan sadece sinirlerini yipratirsin.. genis bak olaya.. hem sen böyle stres yaparsan, bu sadece senin bünyeni etkiler.. ve tabi melegini de
hem biliyor musun ayni cümleyi bana da söylediler, ben de dedim ki : birgün emin ol tanisacaksin ama umarim o gün senin icin cok gec olmaz dedim... tek kelime edemediler.. bosver...
haklı olduğum doğru bildiğim hiç bir konuda susmam canım. kim nasıl düşünürse düşünsün adıma
kızlar üniversiteden en samimi arkadaşım aradı şimdi.3 yıldır uğraşıyordu bebiş için.hormon bozukluğu vardı.4 ayda bir adet oluyodu.aşılama falan yaptılar olmadı.pes etmişti artık.evlatlık alıcam diyodu.hamileymiş.şimdi söylemiş doktor.ilk beni aramış.çok mutlu:)ay bugün bişey var.bebişler geliyor yavaş yavaş.hadi müjdeli haberler bekliyoruuuum!!!!!
tatlim ben sana sus demedim sadece kendini üzme dedim.. neyse üstüme vazife degildi sanirim.. kusura bakma canim..
muhabbetinize dpyum olmuyor ama ben simdi kaciyorum birazdan gelirim umarim..
kızlar üniversiteden en samimi arkadaşım aradı şimdi.3 yıldır uğraşıyordu bebiş için.hormon bozukluğu vardı.4 ayda bir adet oluyodu.aşılama falan yaptılar olmadı.pes etmişti artık.evlatlık alıcam diyodu.hamileymiş.şimdi söylemiş doktor.ilk beni aramış.çok mutlu:)ay bugün bişey var.bebişler geliyor yavaş yavaş.hadi müjdeli haberler bekliyoruuuum!!!!!
26 sı canım.fatih beyi araştırdım biraz. bakalım biraz daha bekleme taraftarıyım sözde umutlanıpta yanılmayı düşünmüyorum şuan .bayramdan sonra gitmek istiyorum aslında bi tarafımda istemiyor
aneemm bişi kalmamış kız. ay allahım inş yüzünü güldürür bu ay. gelsin bebişler....
aneemm bişi kalmamış kız. ay allahım inş yüzünü güldürür bu ay. gelsin bebişler....
haticem az kalmış gelsin artık kuzucuk yaaa hadi bakalım hayırlısı, hepimiz hamiş kalırmışız bu ay ne güzel olur yaa:)
hangi şehirdesin canım sen
samsundayım canım.aslen izmirliyim.samsuna gelin geldim
samsundayım canım.aslen izmirliyim.samsuna gelin geldim
ne güzel bir haber, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısını başına:):)
kızlar kasığım çok ağrıyor ve halen akıntılarım şeffaf offff kendimi kaptırmıyım diyorum dünden beri bu akıntılar bitmiyor dün de lekelenme oldu ve resmen hasta gibiydim ruhumu teslim edecektim
26 cm mi!!!!!!!!! ne yaptın hatice!!!benim en son 4 cm di.şimdi ne oldu bilmiyorum.
evet canım ama artık iyyim çok şükür 1 milim bilene yok ben yemeğe gidiyom
:) inşallah canım inşallah ama ümidim yok artık ne yalan söylim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bülent bey tüp bebek yapmıyor bana ona kalırsa hep ümit var.benide feci gazlıyor ama sonuçlar ortada.sende bu dr önerince bide ona gideyim ne kaybederim dedim görmeyen kalmadı
amannn karışığım biraz.....
gölzerim şişti ağlamaktan bune böyle artık lanet olsun vb. kelimeler, cümleler bişey ifade etmiyor.. eğer benim oğlum o günlere gelirse askere göndermem kim ne derse desin isterlerse vatan haini desinler yazık onca gence anaları babaları yanıyor..
gölzerim şişti ağlamaktan bune böyle artık lanet olsun vb. kelimeler, cümleler bişey ifade etmiyor.. eğer benim oğlum o günlere gelirse askere göndermem kim ne derse desin isterlerse vatan haini desinler yazık onca gence anaları babaları yanıyor..
kız bebiş mi geliyor yoksa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?