- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.721
zuzummm ağlama bitanemmm malesef bu ülke bu hallere düştü yorum yapmak istemiyorum daha fazla ağır olacak....benim eşimde diyor oğlum olursa askere göndermeyeceğim , şırnak ta askerlik yaptı neler olduğunu çok iyi biliyor
bilmem geliyor mu acaba, yok yok ben adet olacağım :)
ay kırmızılarını çok özledin galiba! bırak artık çağırma şunları yaaaaaaa
hepimiz bi yerden biyere gitmişiz izmir bırakılıpta samsuna gidilirmi kız. bende bursalıyım aslen ist geldim
dr için sormuştum sadece
kendimi kötüye hazırlıyorum güzelim napıyım yoksa üzüleceğim biliyorum
iyi yada kötü.herşeyde bir hayır vardır.sen hep en iyisini düşün.düşün ki öyle olsun hayatım.
tabi ki hayır var Rabbim hayırlısını versin, dnden beride bulantım var hafiften bakalım çıkar kokusu yakında:)
ne zaman adet olman gerekiyordu?
kendimi kötüye hazırlıyorum güzelim napıyım yoksa üzüleceğim biliyorum
bişey dicem bende kahve rengi bişey gelmiş
nasıl yaniiii haticemmmm nasıl bir kahverengi
kahve rengi işte şimdi wc gittim buay ben çalışmadım adama küsüm 1 kere kızım bikereden bişey olmaz üfff sıyırdım
aaaayyyyy bebişler geliyo galibaaaaaaaa:)))
haticem öyle deme Rabbim isteyince bir kereden bile olur çok heyecanlandım yerleşme kanaması acaba , ellerim titriyor yaaa var mısın bu ay birlikte hamiş kalalım
Anne Olunca Anladm - Hesaplayclar - GEBELK TAKVM HESAPLAMA (HAMLELK TAKVM HESAPLAMA)
bak ne buldum bu şey 12 çarşamba günü diyo ve o gündü ya de gidin başımdan
hahahahayyyy ben de hesapladım 6 ekim çıktı bizde o gün çalıştık , kızımmmmm Allahtan umut kesilmez boşver sevinelim senin ki yerleşme kanamasıdır bak gör üzülürsekte üzülürüz yaa amannn tadını çıkaralım hamile olma olasılığımız %80 anlaştık , bak gör
kahve rengi işte şimdi wc gittim buay ben çalışmadım adama küsüm 1 kere kızım bikereden bişey olmaz üfff sıyırdım
ya şekerim bu aralar adama küsülürmü hiç.sen işini hallet önce.hamiş kal hayırlısıyla.sonra istediğin kadar küsebilirsin.erkekler başka ne işe yarar deeermişiiiiiim:))
hadi canım ciddimisin kız hamişler sizde bi yapıverin şunu bakem ayy serpilll deme öyle dün gezdiğim siteleri görsen ölürsün gülmekten bak Hastane Bebek Odası Süslemeleri Organizasyonu
deme öyle yaa çok heyecanlanıyorum sonra çok üzülürüm havaya girdim iyice:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?