Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay kırmızılarını çok özledin galiba! bırak artık çağırma şunları yaaaaaaa

ne zaman adet olman gerekiyordu?

geçen aya göre hesaplarsam dün olmam lazımdı ama yumurtam geç çatladı çünkü 7 sinde büyümüştü doktora gittiğimde o gün yada ertesi gün çatlasa bugün yada yarın olmam lazım ama geç çatladıysa biraz daha beklemem gerek ama benim adetlerim hiç 30 günü geçmedi belki bu ay geçer beni de bu stres öldürür o zaman , aşırı kasık ağrım var şuan ve şeffafla beyaz karışımı akıntı devam ediyor peşi yaa kahverengi akıntılar ya da bebek haberi ne diyim sabıra bekliyorum

kahve rengi işte şimdi wc gittim buay ben çalışmadım adama küsüm 1 kere kızım bikereden bişey olmaz üfff sıyırdım

haticem öyle deme Rabbim isteyince bir kereden bile olur çok heyecanlandım yerleşme kanaması acaba , ellerim titriyor yaaa var mısın bu ay birlikte hamiş kalalım

Anne Olunca Anladm - Hesaplayclar - GEBELK TAKVM HESAPLAMA (HAMLELK TAKVM HESAPLAMA)
bak ne buldum bu şey 12 çarşamba günü diyo ve o gündü ya de gidin başımdan

hahahahayyyy ben de hesapladım 6 ekim çıktı bizde o gün çalıştık , kızımmmmm Allahtan umut kesilmez boşver sevinelim senin ki yerleşme kanamasıdır bak gör üzülürsekte üzülürüz yaa amannn tadını çıkaralım hamile olma olasılığımız %80 anlaştık , bak gör

hadi canım ciddimisin kız hamişler sizde bi yapıverin şunu bakem ayy serpilll deme öyle dün gezdiğim siteleri görsen ölürsün gülmekten bak Hastane Bebek Odası Süslemeleri Organizasyonu

kahve rengi işte şimdi wc gittim buay ben çalışmadım adama küsüm 1 kere kızım bikereden bişey olmaz üfff sıyırdım

ya şekerim bu aralar adama küsülürmü hiç.sen işini hallet önce.hamiş kal hayırlısıyla.sonra istediğin kadar küsebilirsin.erkekler başka ne işe yarar deeermişiiiiiim:))

hadi canım ciddimisin kız hamişler sizde bi yapıverin şunu bakem ayy serpilll deme öyle dün gezdiğim siteleri görsen ölürsün gülmekten bak Hastane Bebek Odası Süslemeleri Organizasyonu

vallahi bak benimde çalışma günümü şak diye çıkardı karşıma:):) içine doğmuştur haticem ne güzel şeyler var yaa Allahım ne olur hamiş olalım ne olurrr:):) leke fazla mıydı canım ağrın sızın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…