Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

anammmm bu demek oluyor ki kırmızıları görsekte umudumuzu yitirmiyorum:):):)

slmn alykm kızlar nasılsınız

aleykümselma canım nasılsın, ben iyiyim çok şükür...

esmaaaaaaaa nasılsın canım?oğluşum nasılmış?annem de bana hamileyken 4 ay düzenli adet olmuş.karnı büyüdükçe kilo alıyorum diyomuş.dr hamilesin deyince baya şaşırmış:)

aaa sende mi vay beee nasıl oluyor acaba ,bizde de öyle mucizeler olsa keşke:)

ay inşallah canım.toparlamana çok sevindim.hadi hayırlısı bakalım.en kısa zamanda bebişi bekliyorum ha:)

esmaaaaaaaa nasılsın canım?oğluşum nasılmış?annem de bana hamileyken 4 ay düzenli adet olmuş.karnı büyüdükçe kilo alıyorum diyomuş.dr hamilesin deyince baya şaşırmış:)

iyiymm tatlım...oğluşumda iyidir inş. çok özledm yaaa kontrole daha çok var zamna geçirmeye çalışıyorum sanırım dayanmayıp erkende gitcem:)

serpill eşin öle diyosa vardır bundada bi hayr cnm. benm eşimde öle demişti ve hamiş olduğumu öğrendim. biri dha vardı eşi öle dedi ve o ay hamiş kaldı ama hatrlayamadm.

Ay benim eşim geçen ay demişti de bi halt olmadı,
Uyuz şey gıcığım ona zaten hala,
Konuşmiycam işte

aleykumselam melek hoşgeldin nasılsın. uzun bi süre yanlız bıraktın bizi...

elhamdülillah tatlım çok şükür bayramı bekliyrm ailemn yanına gitçem nasipse

bilmem ki canım inş öyledir, neyse ben artık unutuyorum bir ay aklımdan çıkarmam lazım geçen ayda öyle dedm son günler sıyırdım yine , düşünmemem gerek yine olmayabilir çünkü

inşallah canım bakalım , 31 i evlilik yıldönümümüz , sıpa bu ay gelmedi ama 2. yılın şerefine bir daha ki ay süpriz yapar inş.

serpilcim inşallah gelir bebeişin 2. yıl serefine. bnmde evlilk yıldönümümdü çok büyük bi umutla bekledim şileye gittik eşimle 2 günlüğüne kutlama için. 24 hazirandı 25 olmam gerek olmam inş, en büyük hediyemiz olur dedim durdum. ama daha yolda hastalandım. şilede ağzımdan burnumdan geldi desem yeridir. ama sonraki ay bi baktım ki bebiş benle:) inş sennde öle olur kuzum.

Ay benim eşim geçen ay demişti de bi halt olmadı,
Uyuz şey gıcığım ona zaten hala,
Konuşmiycam işte

niye öyle diyon yoh, abimde bildi valla görümceme hamilesin diyor hamileymiş meğersem:):):)

elhamdülillah tatlım çok şükür bayramı bekliyrm ailemn yanına gitçem nasipse

aaa ne güzel , ailen nerde oturuyor canım uzak mısınız

ya kızlar bildiginiz iyi bi saç boyası varmı kullanan daha dogrusu yıpratmayan bide akmayan

ben garnieri kullanıyorum canım memnunum:)

ayyy inş esmam yaaa dua edin ne olur çok dua ediyorum bende Rabbim göndersin artık meleklerimizi, umutlandım bak şimdi belki bizimde sizin gibi olur neden olmasın dimi:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…