- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.221
slmn alykm kızlar nasılsınız
kızlar dün bi tanıdıkla karşılaştık oturduk konuştuk falan. 6 ay boyunca düzenli regl olmuş kadın, karın ağrısı mide bulantıısıyla doktora gitmiş bakmışlar araştırmışlar doktor 6 aylık hamilesin demiş. 3 ay sonrada kızı doğmuş:) çok şaşırdım ya neler var neler.
esmaaaaaaaa nasılsın canım?oğluşum nasılmış?annem de bana hamileyken 4 ay düzenli adet olmuş.karnı büyüdükçe kilo alıyorum diyomuş.dr hamilesin deyince baya şaşırmış:)
inşallah bir an önce sen de meleğine kavulursun canım, topic uğurludur hamiş sayımız yksek;:)
iyiyim çok şükür canım gün geçtikçe kendimi toparlıyorum , kırmızıları gönderdim yeni dönem başlıyor, eşim bu ay hamile kalcaksın diyor bakalım:)
esmaaaaaaaa nasılsın canım?oğluşum nasılmış?annem de bana hamileyken 4 ay düzenli adet olmuş.karnı büyüdükçe kilo alıyorum diyomuş.dr hamilesin deyince baya şaşırmış:)
ay inşallah canım.toparlamana çok sevindim.hadi hayırlısı bakalım.en kısa zamanda bebişi bekliyorum ha:)
aleykümselam canım hoşgeldin bayadır yoktun napıyosun nasılsın
aleykumselam melek hoşgeldin nasılsın. uzun bi süre yanlız bıraktın bizi...
iyiymm tatlım...oğluşumda iyidir inş. çok özledm yaaa kontrole daha çok var zamna geçirmeye çalışıyorum sanırım dayanmayıp erkende gitcem:)
serpill eşin öle diyosa vardır bundada bi hayr cnm. benm eşimde öle demişti ve hamiş olduğumu öğrendim. biri dha vardı eşi öle dedi ve o ay hamiş kaldı ama hatrlayamadm.
aleykumselam melek hoşgeldin nasılsın. uzun bi süre yanlız bıraktın bizi...
anammmm bu demek oluyor ki kırmızıları görsekte umudumuzu yitirmiyorum:):):)
aleykümselma canım nasılsın, ben iyiyim çok şükür...
aaa sende mi vay beee nasıl oluyor acaba ,bizde de öyle mucizeler olsa keşke:)
iyiymm tatlım...oğluşumda iyidir inş. çok özledm yaaa kontrole daha çok var zamna geçirmeye çalışıyorum sanırım dayanmayıp erkende gitcem:)
serpill eşin öle diyosa vardır bundada bi hayr cnm. benm eşimde öle demişti ve hamiş olduğumu öğrendim. biri dha vardı eşi öle dedi ve o ay hamiş kaldı ama hatrlayamadm.
ya kızlar bildiginiz iyi bi saç boyası varmı kullanan daha dogrusu yıpratmayan bide akmayanaleykumselam melek hoşgeldin nasılsın. uzun bi süre yanlız bıraktın bizi...
inşallah canım bakalım , 31 i evlilik yıldönümümüz , sıpa bu ay gelmedi ama 2. yılın şerefine bir daha ki ay süpriz yapar inş.
Ay benim eşim geçen ay demişti de bi halt olmadı,
Uyuz şey gıcığım ona zaten hala,
Konuşmiycam işte
elhamdülillah tatlım çok şükür bayramı bekliyrm ailemn yanına gitçem nasipse
Melekcimm hoşgeldin, naber özledikkk
niye öyle diyon yoh, abimde bildi valla görümceme hamilesin diyor hamileymiş meğersem:):):)
aaa ne güzel , ailen nerde oturuyor canım uzak mısınız
ya kızlar bildiginiz iyi bi saç boyası varmı kullanan daha dogrusu yıpratmayan bide akmayan
serpilcim inşallah gelir bebeişin 2. yıl serefine. bnmde evlilk yıldönümümdü çok büyük bi umutla bekledim şileye gittik eşimle 2 günlüğüne kutlama için. 24 hazirandı 25 olmam gerek olmam inş, en büyük hediyemiz olur dedim durdum. ama daha yolda hastalandım. şilede ağzımdan burnumdan geldi desem yeridir. ama sonraki ay bi baktım ki bebiş benle:) inş sennde öle olur kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?