Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

34 günmü naptın kızım yaww.aman gelir bi dert gelmez bi dert anca acı çekdur kadınların işi bu acılarrrrrrrrr acılarrrrrrrrrr beni benden aldılarrrrrrrrrrrr

acıların çocuğu hatice, kaset ve cd si müzük marketlerde hahahahaha):):):)

vana yurtiçi kargo bedava götürüyor bişeyler yollucak varsa haberi olsun.

yokh serpilden yicen dayağı bak allah iyiliğinizi versin imi kızlar koptum yaww

yicek gari bu ne yawww ateş, test , çatladı çatlamadı , orta yerimden çatlayacağım şimdi:)

senin bugün kaçıncı günün bakıyım, bende bu ay ne zaman adet olacağımı bilmiyordum 7 sinde doktor yumurtan büyümüş bir hafta çalış dedi, kara kara düşündüm bu yumurta ne zaman çatlayacak ne zaman adet olacağım diye meğersem o gün çatlamış 20 sinde oldum, takma kafana takma:)

bizde iyiz canım ceviz yiyoz durmadan bişiler yiyoz işte şimdiden 6 kiilo almışım 4,5 aylık hamileyim önden gidiyoruz 9. ayda kendimi düşünemiyorum

Ohh yarasın tosunumuzaa :)
Ye annesi yeee
Ama bi yanndan da dikkat et kuzum 4 ayda 6 kilo 9 ayda eder 15 kilo fln,

Eyvahlar olsun kendimi +15 kiloyla düşünemiyorum :44:

Bugünnn 22. günüm kuşum, hadi diyorum 28 olsun bu ayki döngü 6 gün daha bekliyecez mecbur

bak yaaa bide dalga geçiyorrrrrrrrrrrrrrrr

fitil aldım öyle duruyorum anca ne kadar ağrım var biliyormusun sen bundan üstün ağrı dindirici bişey yok olsa kesin keşfeden olurdum :)

oyy maşallah ye gitsin boşver sağlıklı olunda kilo verilir sonra

bende öyle düşünüyorum 15 kiloyu geçmek istemiyorum geçersem vay halime birde beim boyum 1,75 iri yarı bişi olurum heralde :8

Ye annesi yeee

yiyiyoruz zaten teyzesi hiç öyle sakındığımız bişi yok şekerli ve kızartmalardan uzuk duruyorum yemiyorum ama sanırım meyve beni bu hale getiriyorr

Boyun iyimiş canım ya kilo alsanda o kadar göze batmaz bence, yuvarlak bişey olmazsın en azından o yüzden şanslısın :)

bizde iyiz canım ceviz yiyoz durmadan bişiler yiyoz işte şimdiden 6 kiilo almışım 4,5 aylık hamileyim önden gidiyoruz 9. ayda kendimi düşünemiyorum

ohhh yarısın paşama boşver al kiloları vereceksin nasıl olsa takma kafana zuzu::):)

günaydın kızlaaaaaaar nasılsınız?

günaydın canım iyidir sen nasılsın....

Ye annesi yeee

ben 30 kilo almaya bile razıyım:):):))

ben yeni katildim siteye iki yildir evliyim hic korunmadik cocugumuz olmuyo doktor tub bebek diyor istanbuzldaki en guzel tub bebek merkezini bana onere bilirmisiniz

hoşgeldin canım, problem ne peki ne rahatsızlığın var, Rabbim bebeğine kavuşturur en kısa sürede inş, pek bilmiyorum canım tüp bebek merkezi

Bugünnn 22. günüm kuşum, hadi diyorum 28 olsun bu ayki döngü 6 gün daha bekliyecez mecbur

kızımmmm daha var ki ne stres yapıyorsun , Allah iyiliğini versin :):) sıkıntı yapma gelmnezler inş ama vaktinde gelir kırmızıların merak etme

bak yaaa bide dalga geçiyorrrrrrrrrrrrrrrr

fitil aldım öyle duruyorum anca ne kadar ağrım var biliyormusun sen bundan üstün ağrı dindirici bişey yok olsa kesin keşfeden olurdum :)

oyyy kıyamam sana çok mu ağrıyor yaaa bilirim bende o ağrıları geçen 2 ay neler çektim

ben yeni katildim siteye iki yildir evliyim hic korunmadik cocugumuz olmuyo doktor tub bebek diyor istanbuzldaki en guzel tub bebek merkezini bana onere bilirmisiniz

bende 2yıldır evliyim, senin gibi hiç korunmuyoruz ama bebek oluşmadı. zeynep kamile gidip gliyorum. tüm tahlilleririni yaptırdınmı, bende pko olduğu için önce aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek dedi. doktor hemen tüp bebek demez diye düşünüyorum.önce aşılamayla şansını dene derim ama yine de sen bilirsin. özeller çok para istiyor...

günaydınnn günaydınnn nasılsınız kızlar....

zuhalcim maşallah cnm ye bol bol yarasın tosunumuza. ama baya kilo almışsın dikkat et kız sonrasıda var bu işin :) bn daha 3,5 kilo almışım bakalım bu ay nekadr aldım. bide ben uaka tefek bişeyim yarım dünya gibi olurum yuvarlanarak giderim artık. çok şükr şişlikte gitti artık eskisi gibi görünüyorum ama göbeğim kocaman oldu

hoşgeldin aramıza uğurlu biyere düştün. doktorun neden tüp bebek dediki hemn? ilaç iğne aşılama en son tüp bebek öneriyorlar bnm bildiğim sendeki sorun neydi? inşallah biran önce kavuşursun bebeğine.

Son düzenleme:

ayten sende hoşgeldin araamıza....
bnde pko hastasıydım hemde en ilerisinden kötü hastalığa çevrme olasılığı çok yüksekti ama önce yumurta takibi ,klomen ve pregly tedavisi gördüm. aşılama öncesi iğnelere başlıcam ay hamile kaldım. ilaçlaara ara vermiştim vücudum dinlensin die ama bebeğim geldi. inşallah sende gerek kalmadan bebeğine kavuşursun

kızlar dün bi tanıdıkla karşılaştık oturduk konuştuk falan. 6 ay boyunca düzenli regl olmuş kadın, karın ağrısı mide bulantıısıyla doktora gitmiş bakmışlar araştırmışlar doktor 6 aylık hamilesin demiş. 3 ay sonrada kızı doğmuş:) çok şaşırdım ya neler var neler.

aynı mesaj tekrar gelmiş:)

nese artık bnde boş geçmiyim yazım bişiler. bugün 17+6 olduk kızlar yarın 18 zaman çabuk geçyor ya.4. ayı bitirecez paşamla çok şükür. yolu yarıladık nerdeyse.

Son düzenleme:

esmaaaaaaaa nasılsın canım?oğluşum nasılmış?annem de bana hamileyken 4 ay düzenli adet olmuş.karnı büyüdükçe kilo alıyorum diyomuş.dr hamilesin deyince baya şaşırmış:)

inşallah bir an önce sen de meleğine kavulursun canım, topic uğurludur hamiş sayımız yksek;:)
günaydınnn günaydınnn nasılsınız kızlar....

Ote=favourite81;21444220]serfik nasıl oldun canım?daha iyisin dimi??? Benim de başım ve karnım ağrıyor.kırmızılar yolda galiba(

iyiyim çok şükür canım gün geçtikçe kendimi toparlıyorum , kırmızıları gönderdim yeni dönem başlıyor, eşim bu ay hamile kalcaksın diyor bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…