- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.201
34 günmü naptın kızım yaww.aman gelir bi dert gelmez bi dert anca acı çekdur kadınların işi bu acılarrrrrrrrr acılarrrrrrrrrr beni benden aldılarrrrrrrrrrrr
vana yurtiçi kargo bedava götürüyor bişeyler yollucak varsa haberi olsun.
yokh serpilden yicen dayağı bak allah iyiliğinizi versin imi kızlar koptum yaww
Yav ama ne zaman adetimi bekliycemi bilmiyorum çok merak ediyorum, hesaplar tutmuyor çatlıycam meraktan :)
Haticem olmaz dimi 34 gün neymiş ya, benim olamaz öyle bişey,
Ben ayın 31'inde bekliyorum arkadaşlar valla daha da sustum :)
bizde iyiz canım ceviz yiyoz durmadan bişiler yiyoz işte şimdiden 6 kiilo almışım 4,5 aylık hamileyim önden gidiyoruz 9. ayda kendimi düşünemiyorum
acıların çocuğu hatice, kaset ve cd si müzük marketlerde hahahahaha):):):)
yicek gari bu ne yawww ateş, test , çatladı çatlamadı , orta yerimden çatlayacağım şimdi:)
senin bugün kaçıncı günün bakıyım, bende bu ay ne zaman adet olacağımı bilmiyordum 7 sinde doktor yumurtan büyümüş bir hafta çalış dedi, kara kara düşündüm bu yumurta ne zaman çatlayacak ne zaman adet olacağım diye meğersem o gün çatlamış 20 sinde oldum, takma kafana takma:)
acıların çocuğu hatice, kaset ve cd si müzük marketlerde hahahahaha):):):)
yicek gari bu ne yawww ateş, test , çatladı çatlamadı , orta yerimden çatlayacağım şimdi:)
senin bugün kaçıncı günün bakıyım, bende bu ay ne zaman adet olacağımı bilmiyordum 7 sinde doktor yumurtan büyümüş bir hafta çalış dedi, kara kara düşündüm bu yumurta ne zaman çatlayacak ne zaman adet olacağım diye meğersem o gün çatlamış 20 sinde oldum, takma kafana takma:)
oyy maşallah ye gitsin boşver sağlıklı olunda kilo verilir sonra
Ohh yarasın tosunumuzaa :)
Ye annesi yeee
Ama bi yanndan da dikkat et kuzum 4 ayda 6 kilo 9 ayda eder 15 kilo fln,
Eyvahlar olsun kendimi +15 kiloyla düşünemiyorum :44:
ben yeni katildim siteye iki yildir evliyim hic korunmadik cocugumuz olmuyo doktor tub bebek diyor istanbuzldaki en guzel tub bebek merkezini bana onere bilirmisiniz
bende öyle düşünüyorum 15 kiloyu geçmek istemiyorum geçersem vay halime birde beim boyum 1,75 iri yarı bişi olurum heralde :8
yiyiyoruz zaten teyzesi hiç öyle sakındığımız bişi yok şekerli ve kızartmalardan uzuk duruyorum yemiyorum ama sanırım meyve beni bu hale getiriyorr
günaydın kızlaaaaaaar nasılsınız?
bizde iyiz canım ceviz yiyoz durmadan bişiler yiyoz işte şimdiden 6 kiilo almışım 4,5 aylık hamileyim önden gidiyoruz 9. ayda kendimi düşünemiyorum
günaydın kızlaaaaaaar nasılsınız?
Ohh yarasın tosunumuzaa :)
Ye annesi yeee
Ama bi yanndan da dikkat et kuzum 4 ayda 6 kilo 9 ayda eder 15 kilo fln,
Eyvahlar olsun kendimi +15 kiloyla düşünemiyorum :44:
ben yeni katildim siteye iki yildir evliyim hic korunmadik cocugumuz olmuyo doktor tub bebek diyor istanbuzldaki en guzel tub bebek merkezini bana onere bilirmisiniz
Bugünnn 22. günüm kuşum, hadi diyorum 28 olsun bu ayki döngü 6 gün daha bekliyecez mecbur
bak yaaa bide dalga geçiyorrrrrrrrrrrrrrrr
fitil aldım öyle duruyorum anca ne kadar ağrım var biliyormusun sen bundan üstün ağrı dindirici bişey yok olsa kesin keşfeden olurdum :)
bende 2yıldır evliyim, senin gibi hiç korunmuyoruz ama bebek oluşmadı. zeynep kamile gidip gliyorum. tüm tahlilleririni yaptırdınmı, bende pko olduğu için önce aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek dedi. doktor hemen tüp bebek demez diye düşünüyorum.önce aşılamayla şansını dene derim ama yine de sen bilirsin. özeller çok para istiyor...
hoşgeldin şekerim biz iyiz sen nasılsın
kızlar dün bi tanıdıkla karşılaştık oturduk konuştuk falan. 6 ay boyunca düzenli regl olmuş kadın, karın ağrısı mide bulantıısıyla doktora gitmiş bakmışlar araştırmışlar doktor 6 aylık hamilesin demiş. 3 ay sonrada kızı doğmuş:) çok şaşırdım ya neler var neler.
bende 2yıldır evliyim, senin gibi hiç korunmuyoruz ama bebek oluşmadı. Zeynep kamile gidip gliyorum. Tüm tahlilleririni yaptırdınmı, bende pko olduğu için önce aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek dedi. Doktor hemen tüp bebek demez diye düşünüyorum.önce aşılamayla şansını dene derim ama yine de sen bilirsin. özeller çok para istiyor...
günaydınnn günaydınnn nasılsınız kızlar....
Ote=favourite81;21444220]serfik nasıl oldun canım?daha iyisin dimi??? Benim de başım ve karnım ağrıyor.kırmızılar yolda galiba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?