- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.261
hoşbldm canım ya şaşırdm inan peki yıpranmıyrmuo dedgn şampuanlar saçı yıpratmıyrmu
zaten ne kadar iyi olursa olsun boya saçı yıpratıyor.bitkisel olanlar da var.ama 2 günde akıyolar.ben 1 yıldır boyamıyorum.saçlarım kendine geldi.gören ne kadar sağlıklı saçların var diyor.artık beyazlayınca boyuycam.
kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi...:):)
ay nerden istersen öpebilirsin şekerim.sana herşey serbest:))
benim beyaz( oysa ki saç rengim çok güzel
nazar değmesin daha beyazım yok.önceden boyatıyordum.saçlarım siyah.hep açık renk boyatırdım.baktım saç kalmıyor,çok yıprandı,tamam dedim.tabi o zamanlar gençkızdım.koca derdi yok,tasa yokyakında tekrar başlarım herhalde:))
kızlar gırdım hemen cıkıyorum kontrolum var bugun saat 2de ben cıkıyorum sımcık bana cokk dua edın ıns yıne pıtpıtlarımızı duyarız ve babamızda bu sefer ılk defa sahıt olucak ıns opuyorum gelınce hemen yazarım
kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi...:):)
kızlar gırdım hemen cıkıyorum kontrolum var bugun saat 2de ben cıkıyorum sımcık bana cokk dua edın ıns yıne pıtpıtlarımızı duyarız ve babamızda bu sefer ılk defa sahıt olucak ıns opuyorum gelınce hemen yazarım
öp anam öp=) her öpen senn gibi olsun:)
tanselll güzelhaberlerle gel inş canım. mercimek tanesine bizden slmlar söle.
ya karnım ağrıyor.kırmızılarım gelceeeek!doktordan randevu almam lazım.arıyorum ulaşamıyorum.stress oldum iyice.bu şeyimden çektiğim nedir beniiiiiiim:))
şaka maka 3 aylık olduk yaaaa
ya karnım ağrıyor.kırmızılarım gelceeeek!doktordan randevu almam lazım.arıyorum ulaşamıyorum.stress oldum iyice.bu şeyimden çektiğim nedir beniiiiiiim:))
öptüm valla:):):)
stres yok , stres yok:):):) sanırım bende grip olacağım offf yaaa her ay bişey çıkıyor bebekte bu yüzden gelmiyor,
haziranda başladık çalışmalara tatile gittik sıcaktan doğru düzgün çalışamadık sinirlendim stres yaptım olmadı.....
temmuzda tam yumurtlama zamanım aşırı grip oldum yine olmadı..........
ağustos , mübarek ramazan çalıştık yine aşırı yorguluk stres iki kere adet oldum düzen bozuldu yine olmadı.........
eylül , bağırsak sendromu yaşadım yine olmadı..........
ekim de devam etti bağırsaklar yine olmadı.............
bu ay bari bişey olmasın bir tek bebek olsun yaaaaaaaaa..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?