Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşbldm canım ya şaşırdm inan peki yıpranmıyrmuo dedgn şampuanlar saçı yıpratmıyrmu

zaten ne kadar iyi olursa olsun boya saçı yıpratıyor.bitkisel olanlar da var.ama 2 günde akıyolar.ben 1 yıldır boyamıyorum.saçlarım kendine geldi.gören ne kadar sağlıklı saçların var diyor.artık beyazlayınca boyuycam.

benim beyaz( oysa ki saç rengim çok güzel

nazar değmesin daha beyazım yok.önceden boyatıyordum.saçlarım siyah.hep açık renk boyatırdım.baktım saç kalmıyor,çok yıprandı,tamam dedim.tabi o zamanlar gençkızdım.koca derdi yok,tasa yok yakında tekrar başlarım herhalde:))

kızlar gırdım hemen cıkıyorum kontrolum var bugun saat 2de ben cıkıyorum sımcık bana cokk dua edın ıns yıne pıtpıtlarımızı duyarız ve babamızda bu sefer ılk defa sahıt olucak ıns opuyorum gelınce hemen yazarım

maşallah diyelim o zaman benim ırsi valla bide çok stresliyim yaa 17 yaşında ak düştü saçıma 5 aydırda maşallahı var sıpa gelmeden anasının saçına akları dşürdü:):)

hadi bakalım selam söyle pıtırcığa bbasıyla da buluşacak demek :):)

kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi...:):)

öp anam öp=) her öpen senn gibi olsun:)

tanselll güzelhaberlerle gel inş canım. mercimek tanesine bizden slmlar söle.

ay tatlım inşallah güzel haberlerle gel

selam kızlar bizim şirketin yasağına takıldı sayfa kapanıyo ben de yeniden açıyorum kapanana kadar

Son düzenleme:
ya karnım ağrıyor.kırmızılarım gelceeeek!doktordan randevu almam lazım.arıyorum ulaşamıyorum.stress oldum iyice.bu şeyimden çektiğim nedir beniiiiiiim:))

ya karnım ağrıyor.kırmızılarım gelceeeek!doktordan randevu almam lazım.arıyorum ulaşamıyorum.stress oldum iyice.bu şeyimden çektiğim nedir beniiiiiiim:))

stres yok , stres yok:):):) sanırım bende grip olacağım offf yaaa her ay bişey çıkıyor bebekte bu yüzden gelmiyor,

haziranda başladık çalışmalara tatile gittik sıcaktan doğru düzgün çalışamadık sinirlendim stres yaptım olmadı.....
temmuzda tam yumurtlama zamanım aşırı grip oldum yine olmadı..........
ağustos , mübarek ramazan çalıştık yine aşırı yorguluk stres iki kere adet oldum düzen bozuldu yine olmadı.........
eylül , bağırsak sendromu yaşadım yine olmadı..........
ekim de devam etti bağırsaklar yine olmadı.............
bu ay bari bişey olmasın bir tek bebek olsun yaaaaaaaaa..............

şaka maka 3 aylık olduk yaaaa

maşallahh maşallah....cnm haftaları ay olarak sayma:) zaman hiç gemiyo bn sana diyim
1-7 hafta ........1ay
8-11 hafta........2ay
12-15 hafta.......3ay
16-19 hafta.......4 ay
20-23 hafta.......5 ay
24-27 hafta.......6ay
28-31 hafta........7 ay
32-35 hafta........8 ay
36-39 hafta........9 ay oluyor 40. haftada 10 günü

hepimiz çekiyoz şeyimizdn kesip atmak lazım diodum bn bi ara
öptüm valla:):):)

Son düzenleme:

aminnnnn inşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…