Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

niye öyle diyon yoh, abimde bildi valla görümceme hamilesin diyor hamileymiş meğersem:):):)

aaa ne güzel , ailen nerde oturuyor canım uzak mısınız

Valla o zmn keramet sizin adamlarda,
Benimkinden bi cacık olmadı geçen ay :))

ne olsun tatlım ya bende yarın regli olcm onu beklyrm sancılarım kaç gündr var olsamda rahatlasam ya sen naptın

Belkide gelmeyecektir kırmızılarrrr yahu çağırma zorla sende canım :)

Son düzenleme:
ben garnieri kullanıyorum canım memnunum:)

ayyy inş esmam yaaa dua edin ne olur çok dua ediyorum bende Rabbim göndersin artık meleklerimizi, umutlandım bak şimdi belki bizimde sizin gibi olur neden olmasın dimi:):):)

istedgn ton çıkıyormu peki canım yada çabuk akıyormu boya yıpranma varmı

yokmu bii fikriniz kızlar

Canım valla ben bu 2 ay içinde 3-4 kez boyadım ne boyadıysam aktı gitti...
Palette iyi diye duydum ama benim aldığım renk tam tutmadı bide çabuk aktı ama zeminim açıktı ondan,
Bide en son kolleston boyadım saçlarım yumuşacık oldu ipek gibi,
Diğerleri hakkında bi fikrim yok tatlım..

yok yok benmkiler hep önceden varlıgını koyuyrlr kahrolasıcalar çünkü acayip sancılanmalanmalarım oldu kaç gündr anlarım bide tatlı ihtiyacm kesin tespitimdr benm

Ya evet bendede oluyo resmen Nutellanın içine düşecek gibi oluyorum, sonra kabarıyor heryerim :))

hangi markayla boyadın yani bende palette iyi diye duydum onudamı begenmedn peki koleston akmadımı

hemen hemen aynı ton çıkıyor gibi aşırı da akmıyor ben beyazlarım çıkıyor diye boyuyorum genelde aktığı için değil , loreal de güzel diyorlar
canım ama kullanmadım

peki ne kadar süre kullanablysn canım ya evet herkesler farklı bişeyler diyr kafam karıştı

hangi markayla boyadın yani bende palette iyi diye duydum onudamı begenmedn peki koleston akmadımı

Canım önemli olan hangi renkten hangi renge dönmek istiyosun?
Zaten koyudan açığa dönmek istiyosan boşuna uğraşma tutmuyor, ancak kendi saçınsa alttaki zmn tutar.
Palette güzel, koleston da aktı şuanda benden ama altta işte rengim açık olduğu için,
Geçen ay kuaförün boyadığı da aktı, bana yapacak bişey yok bu ara :)

kumral bi ton saçım ve sarı istyrm ama cırtlak bi sarı degl tabi

kumral bi ton saçım ve sarı istyrm ama cırtlak bi sarı degl tabi

Peki o kumral saç senin doğal saçın mı boya varmı hiç?

Bide palettenin sarı tonlarında özel renk açıcı formül varmış onlara bak bence

Son düzenleme:
melek hoşgeldin nasılsın?ben loreal kullandım ve çok memnun kaldım.renk koruyucu şampuanlar var.rengi kolay kolay akıtmıyorlar.

Peki o kumral saç senin doğal saçın mı boya varmı hiç?

Bide palettenin sarı tonlarında özel renk açıcı formül varmış onlara bak bence

aslında tam rengimi ifade edemyrm çok oldu ısrar üzerine bi kez boya yapmıştım uçlarımda hafif açık sarılık var aslında tamda sarılık denmez kumrala yakın işte ya napacam şaşırdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…