Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

insanın günlerce orda öylece yatası izleyesi geliyor. bnde 8 haftalıkken gidip daha sonra 11 haftada gitmiştim inanamamıştım ağlamıştım kocaman olmuştu kuzucuğum zıplıyodu fıldır fıldır dönüydou....
canlarım ya inş sizlerde yaşayacaksınız bu duyguları çok yakın bi zamanda ozaman biz doğuma yakın olcaz yada doğurmuş olcaz bu heycanı sürekli sizlerle taze tutcaz. 1sene sonra inş kopmazsak bebeklerimizin sorunlarından bahsederiz.

Bizim mdrün arkadşı geldi ofise 4 aylık kız bebeğiyle brzdan yanımıza gelirler ve ben o bebeği şuanda görmek istemiyorum,
Çokkk özenicemmmmmmmmm çünkü çokk tatlııııııııııııııııııııı

ay canım benim sen şimdi iç meyve suyunu sütünü.sonra sanada ne sofralar kurar içeriz ayıpsın canım.

gel canım gel valla kapım herzaman açık ayıpsın.haftasonu gelin tekneyle acılcaz arkadaşla mangal yapçaz horon tepçez gelllll ne ararsan oluyor orda valla herkes bi şişe alıp geliyor :)

kopmakmıııı gelir rahmanlarda bağrınırımmmmmmmmmm esmaaaaaaaaaaaaa diye

bebişler doğsun, doysunnnnnn, sonra sizlerle de tokuşturcazz şekerim :)

of ya alem yapasım geldi çok fena benimmmmm:26:

benimde en son tatildeyken yapmıştık sabaha kadarrrrrrrrr içmiştik yollara bağırmıştım avazım çıkana kadar nasılsa kimse beni tanımıyorr demiştim

:) canım bnm yaa... Kopmakmı biz anca eğlencedn koparız....

Kıyamete gerek yok biz hertürlü koparız

ohhhhh beeeeeeeeeeee bana bakın beni burda tek başıma bırakıpta gitmek yokk bursalı ve istanbullu kardeşlerim gelir hepinizi bulurum bakk.bursada kafkasın önüne asarım isimlerinizi herkes orda buluşur çünkü

selamm kızlarrrr ne var ne yokkkkk srdhyl dan haber varmı girmio hiç bayansu_kk da yok nirilerde bu kaçaklar:))) hamişlik nasıl gidio acaba
bide rose86 dan haber varmı nasıl durumu biliyormusunuz?
hatcemm kıss hastalandınmı? durum ne test yaptınmı bak çatlıorum merakten :))

Dur hayatım ben sana özet geçeyim hemen :)

Srdrhlya en son iyiydi bi haber etti gitti ama yine yok 1 haftadır falan,
Kk_bayansu hiç girmedi nerdeyse haberim yok hiç..
Rose dan haber yok ençok onu merak ediyoruz..
Haticem malesef kırmızıları karşıladı, saf tuttu serfikle ikisi beni bekliyolar yanlarına
Ama yooooook ben kanmam gelmiycem işte gelmiyceem nanikkk

merhaba arkadaşlar..
ihlas duasının faziletleri çok malum..
bi arkadaşımın annesi bi hocayla görüşmüş.
o da ihlas suresini şu şekilde okusun.
Allah'ın izniyle evlat sahibi olur demiş..biiznillahiTeala...

bir bardak suya abdestli olarak 1001 ihlas suresi okusun.
suyun yarısını kendi yarısını eşi içsin demiş.
bunu yapabilrse hergün yapsın demiş..
bende sizle paylaşmak istedim..
Rabbim dualarınızı kabul etsin....

:)) hayırlısı artıkkk allah herkese nasl nasip ediyorsa elbelt bizede nasip eder :)) bencede sen katılma onlaraa ne zaman senin bat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…