Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşgeldin cnm iyi habrler alırsın inş doktorundan. nerelerdesn takılmıyosun artık bize. arada burdayım die ses ver.
kızlar rose neyaptı acaba görnmedide. güzel haberler vereydi bize

aklımda yoktu canımı istedi akşam içerim gelll bize kekim yok ama güzel mezelerim olur :)

Rakı olduktan sonra kek kimin umrunda bana uyar

Yokh bu mesajı çok beğendi,
Al benden de o kadar diyor hatta

allah çalışan ev hanımlarına kolaylık versin bende muhasebeciydim amaaaa benim canımcım yoook sen evimin kadını çocuğumun anası oll dedi (evinin kadını oldumda daha çocuk yok ortada)beni nişanlıyken işten çıkmaya ikna etti iyi de oldu valla memnunum ben bööle bide araba çekti altıma oooooo o işe ben gezmeye

slm teyzecıkler bız geldık bebesım benım cok ıyı ve cok saglıklı esımın kalp atısını gorunce olusan surat ıfadesı paha bıcılemez drumuz herseyın cok guzel ve sorunsuz oldugunu soyledı ıns kızlar hepte boyle gıder
buarad 15 gunde 4kılo vermısım dr sok oldu bırsey yıyemıyorum dedım ılac verdı ıns ıse yarar bakalım
bıdeee bebesım 8+1 cıktı onden gıdıyor masallah
1 ay sonra ense olcumu ıcın gıdıcez kısmetse
kızlar hayırlı vaktı gelınce tez zamanda darısı basınızaaaa inş
buarada bebesımın hepınıze cok slm var

ah be güzelim.sabahtan akşama kadar nelerle uğraşıyoruz.ama napalım.senelerce oku,hem maddi hem manevi emek ver.sonrada evde otur.olmuyo işte!yapamıyoruz!Allah hepimize kolaylık versin.

ben evde oturamam kızlar ya tamam bazen çok bunaldığımda yada hasta olduğumda diyorum evde olsamda yatsam diye ama okadar sonrası boğar beni.sabah erken kalkmayı işimi seviyorum arkadaşları işe yaramayı seviyorum kendi paramı kazanmayı istediğim şeyi kendi paramla almayı kimseye bana para ver onu alcam dememeyi.kendi sigortamın olması kendi ayaklarımın üzerinde durmayı kimseye muhtaç olmamayı.yarını kimse bilemez kendin varsan bu dünyada varsın tersi yok

Rakı olduktan sonra kek kimin umrunda bana uyar

Yokh bu mesajı çok beğendi,
Al benden de o kadar diyor hatta

nekadarda haklıyım ya keşke haklı olmayaydım bu konuda yokh....

kızlar ne yapsak ki acaba :)

zuhal bizm yapabileceğimz en güzel şey ayaklarımızı uzatıp sırtımızı yastıklarla destekleyip üstümüze bi battaniye, elimizede sıcak bi ıhlamur taze sıkma mevye suyu yada süt alıp içmek olurdu sanki..=)

rakı olduktan sonra kek kimin umrunda bana uyar

yokh bu mesajı çok beğendi,
al benden de o kadar diyor hatta

akşam fatih elinde poşetle geldi bende bana bişi aldı sandım j b almış büyüğünden el yapımı kırmızı şarabımda var tekirdağ var birada alırız çiğköftede oldumu yanında off yokh sen akşama atla bize gel

okadar çok sevindimki anlatamam.seni seviyorum kardeşim

hoşgeldiniiiiiiiiiz.teyzesi yer o şişkoyu.Allahım sonuna kadar sağlık versin tomşime de annesine de:))öpüyorum ben o böreğimi her yerinden!

amanda aman maşallahh maşallahh allah nazarlardan esirgesin, korusun. hep böyle devam eder inş cnm. dikkat et kendine. çok mutlu oldum....
bnde oğlumu özledm yaaaaaa

bu açıdanda haklısın hatice ama evmin tadını çıkarmak istiyorum ben...kullanmaktan eskisin eşyalarım kullanmamaktan deil, evde gezdiğim için heryer toz olsun falan işte.... sevmekde çok önmli bnde seviyorum işimi istediğim gibi bir firmadayım istediğim konumdayım ama bazı insanlar varki çıldırtıyo beni....

ayy yerim onu ben ya maşallah maşallah annesi hep böyle sorunsuz gider inş.

evet ben bir ay sonra yapıcam böyle size de yazıcam burdan

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tadını çıkara çıkara yaşa bu günlerini

saolun kızlar darısı basınızada
lugesma ozlemıssındır ya ınanırım dr 1 ay sonra gel dedı ben cok uzun deılmı dedım guldu sorun olursa kı allah korusun gelırım dedım araman yeterlı dedı bende 1 ay gormuycem tontıs bebegımı sımdıdden osledım heee

haticeee bnde istiyom amaaaaa.... 2 haftadır cmtesi günleri misler gibi sofra hazırladım çilingir derler ya o biçim en fiyakalısından ama millet güzzelim italyan şarabımı, absolutide ve tekirdağı götürdü bende kocacın hazırladığı muz limon kivi portakal karışımını içtim.... sanırım bi 2 sene daha öle sofralar hazırlayı sadece kedinin ciğere bakması gibi bakcam etrafıma...

maşallah pıtırcığa aman nazar değmesin , çoks evindm tanselim iyi olduğuna , sende dikkat et kendine bayağı kilo vermişsin azcık yemeye çalış diren vücuduna minik bir canlı var içinde ::)

Ahhhh canım benim, gözün aydın,
Çok sevindim iyi olduğunuza allah daim etsin inşallaah mutluluğunuzu hiç bozmasın
Darısı başımıza

Hatçeee bak bu konuşma iyi yerlere gitmiyo, şişecek bi tarafım..
Zaten adama kılım evde küs oturuyoz bohçamı toplar basar gelirim görürsün
Bizdede kırmızı şarap ve şampanya var getirem mi kız hoş sende takım sağlammış takviye lazım değil baksana :)

ya herkesin bana garezi mi var!!!kekler,çiğ köfte,rakı,şarap...olmaz ki bu kadar.çok canım çekti yaaaa:)))kocamın sözü vardı.balık ve rakı yapacaktık!nerdeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…