Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yarın tatil yapmıyoruz

ay kıyamam sana ben serikcanım benm :):) biz öğleden sonra tatiliz ama ben yarın işe gelmicem o yüzden çok sevinçliyimm Darısı başınızaa
kızlar ben geldim.. Buarada dün bebek arabamızı aldık biliyormusunuz çok heyecanlandım yaa anlatamam babamız bize çok saydırdı ama olsun benim oğluma değer rabbm inş. Güzel günlerde sağlıkla sıhaatle kullanmayı nasip eder.. Inş. En kısa zamanda rabbim bu duyguları sizde yaşatırr

Hoşgeldin cnm, amin inş darısı başımıza
Hadi hayırlı olsun tosunumuzun arabasıııııııııı dü düüüüüüüüüt gezer artık bol bol

zuhal güle güle kullansın tosuncuk arabasını hayırlı olsun. aman boşver sen babaları küçük erkeklerimize herşey değer valla.

off yaa bankalar kapalı , bizim çalışmamaız lazım ama çalışacakmışız patron öyle söyledi bende ne planlar yapıyordum zuzum yaaaa

ben onun totosunu yiyim emi arabaları da olmuş yarabbim kıyamam ona hiç.... bende istiyorum bende:):)

Nayır Nolamazzzz

Hı hı bende 8-10 tane var kız erkek karışık, laf olsun diye takılıyorum işte burda

nolamaz ama noldu offf yaa yokh sinir oldum yaaa

bende de 20-30 var yokh takım kurcam:):)

Hatice nerde ya toprağım bnm..?

valla nerde bu kız terketti bizi gitti....

slm hoşgeldin....

olsun be kuzum üzülmeee bişicik olmaz cmtesi dinlenirsin.

hatice gelmedi yaa daha
tansel nasılsınn tatlım...

cumartesi dinlenmek mi camlar beni bekler, tüller beni bekler oysa ki yarın yapıp cumartesi gezecektim

slm canlarım nasılsınız bakalım burada vıdeo ya bayıldım harıkaydı grenmoonn saol cnm paylastıgın ıcın
yokh nasıl azarlamısın kız 8 10 tane kız erkek var ondan takılıyorum dıe afferım helal olsun sana haketmıs herkez sen ben gıbı ıyı nıyetlı deıl
buarada hava harıka ve ben paso uyuyarak evdeyım ılacım cok uyku yaptı ama mıgdem bulanmıyor sukur ama gozumu acabıyorum ıste boyle garıp bır hal ıcındeyım
serfıkım naber tatlım
roseeee gel artık

iyidir canım mutluyum çok şükür kırmızılar gitti yeni umutlar başladı ama ben test yapmak için kendimi zor tutuyorum saçma ama bir kaç gündür hafif baş dönmeleri ve bulantı var ağzımda demir tadı , kasığım pıtpıt atıyor bazen bi umut acaba diyorum ama test yapmayacağım , çalışmalara başlama vakti geldi Rabbim bu ay yüzümü güldürür inş tabi sağlıklı ve hayırlısı ise... uyu güzelim yaa boşver nsıl olsa bunlarda geçecek bebeğin seninle gerisi önemli değl

zuhal güle güle kullansın tosuncuk arabasını hayırlı olsun. Aman boşver sen babaları küçük erkeklerimize herşey değer valla.

teşekkür ederiz teyzesi... Herşey değiyor valla babamız dün pancar gibi kızartı kredi kartını çıkardı yarısnı benim kartımdan çektirdi yarısı o yarısını ben ödücekmişim sanki benim para yarı onun parası ayrı ben bu ay sonu işten ayrılıyorum yine o ödücek canım kocam benim bazen saflaşabiliyor seviyorum onu

üzme tatlı canını sen bitanem bayramda 4 gün tatil seninle onu düşün.. :)

hoşgeldin cnm, amin inş darısı başımıza
hadi hayırlı olsun tosunumuzun arabasıııııııııı dü düüüüüüüüüt gezer artık bol bol

teşekkür ederiz teyzesi :)

temizlik yapacaktım da ona üzüldüm cumartesi de keyif yapacaktım neyse sağlık olsun artık, bayramda da bi yer çıkamıyorum yaa et tutuyor beni böhhhhhhh neyse bende evde keyif yaparım , küçük kescez zaten et falan görmeyeceğim:)

ben geleyim yardıma ben iş yapamıyorum malum ustalardan, pek tembelim buara işine yararım yaneeee

arabamızı çıkarıyolar servisten 5 te alıcaz sevinçliyizzz
kocacım gezersin artık diyorrr (sadece 1 gündür evdeyimmm)
sebebini bilmiyorum ama çooook mutluyummmmmm

Allah mutluluğunu daim etsin o zaman , arabanı çok seviyorsun sanırım:)))9

ben geleyim yardıma ben iş yapamıyorum malum ustalardan, pek tembelim buara işine yararım yaneeee

sağol canım yapmış kadar oldun , offf hem ev hem iş valla yoruluyorum yaaa yetişemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…