- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.561
yarın tatil yapmıyoruz
Yarın tatil yapmıyoruz
benim 2 tane oğlum var sizin varmı çocuk
benim 2 tane oğlum var sizin varmı çocuk
ay kıyamam sana ben serikcanım benm :):) biz öğleden sonra tatiliz ama ben yarın işe gelmicem o yüzden çok sevinçliyimmDarısı başınızaa
kızlar ben geldim..Buarada dün bebek arabamızı aldık biliyormusunuz çok heyecanlandım yaa anlatamam babamız bize çok saydırdı ama olsun benim oğluma değer rabbm inş. Güzel günlerde sağlıkla sıhaatle kullanmayı nasip eder.. Inş. En kısa zamanda rabbim bu duyguları sizde yaşatırr
slm kızlar nbr
Yarın tatil yapmıyoruz
ay kıyamam sana ben serikcanım benm :):) biz öğleden sonra tatiliz ama ben yarın işe gelmicem o yüzden çok sevinçliyimmDarısı başınızaa
kızlar ben geldim..Buarada dün bebek arabamızı aldık biliyormusunuz çok heyecanlandım yaa anlatamam babamız bize çok saydırdı ama olsun benim oğluma değer rabbm inş. Güzel günlerde sağlıkla sıhaatle kullanmayı nasip eder.. Inş. En kısa zamanda rabbim bu duyguları sizde yaşatırr
Nayır Nolamazzzz
Hı hı bende 8-10 tane var kız erkek karışık, laf olsun diye takılıyorum işte burda
Hatice nerde ya toprağım bnm..?
slm hoşgeldin....
olsun be kuzum üzülmeee bişicik olmaz cmtesi dinlenirsin.
hatice gelmedi yaa daha
tansel nasılsınn tatlım...
slm canlarım nasılsınız bakalım burada vıdeo ya bayıldım harıkaydı grenmoonn saol cnm paylastıgın ıcın
yokh nasıl azarlamısın kız 8 10 tane kız erkek var ondan takılıyorum dıe afferım helal olsun sana haketmıs herkez sen ben gıbı ıyı nıyetlı deıl
buarada hava harıka ve ben paso uyuyarak evdeyım ılacım cok uyku yaptı ama mıgdem bulanmıyor sukur ama gozumu acabıyorum ıste boyle garıp bır hal ıcındeyım
serfıkım naber tatlım
roseeee gel artık
zuhal güle güle kullansın tosuncuk arabasını hayırlı olsun. Aman boşver sen babaları küçük erkeklerimize herşey değer valla.
off yaa bankalar kapalı , bizim çalışmamaız lazım ama çalışacakmışız patron öyle söyledi bende ne planlar yapıyordum zuzum yaaaa
ben onun totosunu yiyim emi arabaları da olmuş yarabbim kıyamam ona hiç.... Bende istiyorum bende:):)
hoşgeldin cnm, amin inş darısı başımıza
hadi hayırlı olsun tosunumuzun arabasıııııııııı dü düüüüüüüüüt gezer artık bol bol
teşekkür ederiz teyzesi... Herşey değiyor valla babamız dün pancar gibi kızartı kredi kartını çıkardı yarısnı benim kartımdan çektirdi yarısı o yarısını ben ödücekmişim sanki benim para yarı onun parası ayrı ben bu ay sonu işten ayrılıyorum yine o ödücek canım kocam benim bazen saflaşabiliyor seviyorum onu
üzme tatlı canını sen bitanem bayramda 4 gün tatil seninle onu düşün.. :)
teşekkür ederiz teyzesi :)
selamun aleykümmm kızlar çook mutluyummmmmmmm sizide neşelendirmeye geldimmm
aleykğm selam hayırdır ne oldu , bizde mutlu olalım syle:)
temizlik yapacaktım da ona üzüldüm cumartesi de keyif yapacaktım neyse sağlık olsun artık, bayramda da bi yer çıkamıyorum yaa et tutuyor beni böhhhhhhh neyse bende evde keyif yaparım , küçük kescez zaten et falan görmeyeceğim:)
arabamızı çıkarıyolar servisten 5 te alıcaz sevinçliyizzz
kocacım gezersin artık diyorrr (sadece 1 gündür evdeyimmm)
sebebini bilmiyorum ama çooook mutluyummmmmm
ben geleyim yardıma ben iş yapamıyorum malum ustalardan, pek tembelim buara işine yararım yaneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?