- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.241
19 kasım saat 14.00 kadıköy-eminönü iskelesi
Kızlar yemekten geldim anca napıyosunuz bakiym
Esmaaaaaam canım o senin güzelliğin senide merak ediyorummmm
Maşallah allah nazardan saklasın hepimizi çok güzeliz kahretsinnnn
Hatice kız ne dalga geçiyon bakim heeeeee resim isterim ben resim
Esma sende yokmu?
Serpilimi zuhalimi gördüm neyseki
Yaa evet mfalconnn senide görelim esmayı da istiyorum
Tanselide sonracıma hülyayı rose'u daha aklıma gelmeyen hepinizi istiyorum görmeyi
Bu arada rose yine yok ortada merak ediyorum inş toparlanmıştır brz cnm benim..
anlaşıldı tamammmmm:):) 19 kasım cumartesi kadıköy eminönü iskelesi.. oradan bizi kaçırırlar mı artık bilmiyorum takıp taklavat ne varsa alın yanınıza,
biber gazı, cop falan
Erenayefe ben sana boşver geçmişi gel demedimmmii 1 saat oldu kız gel hadi
ayyyy saat 5 olmuşşşşşş,
bugün şirketin için ne yaptın deselerrrrrr, koskoca bir sıfırrrrr
az kaldı kovulcam kızlar
çok geveze oldunuz çokk...:)
bnm bildiğim yorgun insanın konuşamay mecali kalmaz ki yazmaya kalsın. demkki yeterince yorulmuyorsunuz daha sıkı çalışın bakım...
zaman gelnce tarihi hatrlatın tekrar he okdr akıllı bişi deilim unuturum ben
şincik koycam resmimi. işim çıkıp gitmezsem biyere inş.
birbirimizi resimlerinden gördüğümz kadr tanıyoruz ayy ne komik bi buluşma olcakçok eğlenceli olcak çok....inşallah havada güzel olur.
erenayefe bi türlü nickni ezberleyemedm yaa.. geçmişi okuma bitmez çok geveze bu hatunlar çok....
bu ne yaaa maşallah o parmaklara
gece oldu harbiden neyse herkesin keyfi yerinde yaaa dahada bi mutlu oldummm
bnde bu gün dişçiye gittim 3 haftadır devam eden kanal tedavim bugün bitti dolgumu yaptırdım
bayramdan sonrada dişlerimi temizlettireceğim veeeeee ondan sonra bebek tedavisine başlayacağım
dişlerde olan problemler tüp ve yumurta kalitesini etkiliyormuş biliyormuydunuz ?
tedavi öncesi bakımdayım yaniiii
al bendende okadar hiç bişey yapmadım bugün aman bananee benmi kurtarcam bugün izin verdim kendime onlar bize izin vermezseler bende kendi kendime böyle izin veririm çalışmam
Tansel istbul rose kk bayansu kristalbebek nerdesiniz yaww
senin işin yok muydu bugün bana gideceğim dedin heee, kovacaklar seni yokhh :)
çok geveze oldunuz çokk...:)
bnm bildiğim yorgun insanın konuşamay mecali kalmaz ki yazmaya kalsın. demkki yeterince yorulmuyorsunuz daha sıkı çalışın bakım...
hadi kolay gele o zaman ön çalışmalar başlamış, hiç duymamıştım dediğini Allah tan dişler sağlam:)
valla benim çalışmam pek olmayacak gibi sanırın doktorlar çalışacak benim yerime
diş ve diş etlerindeki rahatsızlıklar iltihaplar yumurtalıkları,tüpleri ve yumurta kalitesini etkiliyomuş benimde arızalı dişim vardı onu yaptırdım bahaneyle bide temizleteyim dedim çürük falan da yok şükürr
Yaaa sorma azıcık bişey yaptım sonra yattım maşallah :)))
Kovulursam gelirim oraya bakarsınız artık bana
Valla doğru dedin çeneler çalışıyo bizdeeee maaşallah
Resmi bekliyoruz hayatımmmm
valla benim çalışmam pek olmayacak gibi sanırın doktorlar çalışacak benim yerime
diş ve diş etlerindeki rahatsızlıklar iltihaplar yumurtalıkları,tüpleri ve yumurta kalitesini etkiliyomuş benimde arızalı dişim vardı onu yaptırdım bahaneyle bide temizleteyim dedim çürük falan da yok şükürr
ahhh canım benim bakmaz mıyım sana başımın üstünde yerin var, evde ütü , cam , temizlik hiç sıkılmazsın zaten
olsun yaa bırak doktorlar yorulsun canım hayırlısı ile bu sefer olur inşallah
Bende bayadır dişçiye gitmedim vallaaa
Ay o da kusur kalsın gitmiycemmmmmmmm
Bide dişler çürük çıkarsa atacam kendimi setbaşı köprüsünden
aman bi diş için değmez köprüden atlamaya:26:
çektirirsin çektir çektir dişin mi bitti,
yaptır takma diş çürüme derdi de yok tıp gelişti çare çok
ahhh canım benim bakmaz mıyım sana başımın üstünde yerin var, evde ütü , cam , temizlik hiç sıkılmazsın zaten
olsun yaa bırak doktorlar yorulsun canım hayırlısı ile bu sefer olur inşallah
Ayy bugün çok güldüm hayırlara çıkarsın rabbim
düşünsene serpil hanımlarda gelmiş hımm
çalışmayla 6 senedir bi halt olmadı da
galiba 1 kere iğne tedavisi olacak ,sonrada aşılama bakalım kısmet
herşeyin hayırlısı inşallahh
hiç sorma yaaa çenemiz düştü , gözlerim fıldır fıldır ekranda şaşı beş bakıyorum:):)
esma biz buluşacağız da topicteki gibi olmazsak hepinizi sopalarım
düşünsenize gayet resmi hiç öpmek felan yok tokalaşıyoruz ben serpil memnun oldum ben de esma memnun oldum , nasılsınız bebeğiniz nasıl....
terkeder gideirm orayı hee bana kocaman kocaman sarılın tamam mı sevgi pıtırcıklarım benim
hadi kolay gele o zaman ön çalışmalar başlamış, hiç duymamıştım dediğini Allah tan dişler sağlam:)
Yaaa sorma azıcık bişey yaptım sonra yattım maşallah :)))
Kovulursam gelirim oraya bakarsınız artık bana
Valla doğru dedin çeneler çalışıyo bizdeeee maaşallah
Resmi bekliyoruz hayatımmmm
Hayırlısı olsun ya inş ilk seferde olumlu olur..
Waaaaay hain domdom seni hemen köle izaura moduna soktun beni he
Yaparım kuzummmm nolcek aman burda krıık çıkık işlerle uğraşşcaama bari ev işi yapıp hayır işlerim
Ayy bugün çok güldüm hayırlara çıkarsın rabbim
düşünsene serpil hanımlarda gelmiş hımm
çalışmayla 6 senedir bi halt olmadı da
galiba 1 kere iğne tedavisi olacak ,sonrada aşılama bakalım kısmet
herşeyin hayırlısı inşallahh
sıkı sıkı sarmaş dolaş olalım tabikide. resmiyeti hiç sevmem ben bunalım gelir hemencik bana dayanamam öle şeylere. kasıntılar gibi. çok doğal relax bi tipim allaha şkür. güzlde şebeklik yaparım.
zaman cabucak geçsede buluşsak. kızzz serpil senn ozamana batın gelmiomu? birlikte gider test alır kafenin wcsine sokarız seni. süper bi atraksiyon olur:d
resmi koydum tatlım ama birazcık uzaktan:)
dün koçişim bnm resmlerimi çekti diyoki ama faceye falan koymıcan bunları nedenmiş dedim nazar değer sanada oğlumada diyo. çok güzel olmuşum böle topaç gibi. bnde hee bakacakalrda bana nazar değck başka kimse kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?