- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.281
Gelmeeeeeeee istemiyorum seni
Sen önden "benimde meleğim oldu oh be" diye topiğini aççan inşş ben oraya gelcem
Şu boltladığım kısma da inansam mı bilemedim
hadi bakalım çıkmazsan görüşeceğiz seninle:)))) testler haticedennnnnnn:)
istenmediğim yere gelmem hıhhh:):)
inan kızım bak gör üzülen top olsun, ben inanıyorum bu ay olmazsa diğer ay olacak o derece yani ama bu ay olsunda teyzelerine heyecan yaptırsın meleğim:):)
istenmediğim yere gelmem hıhhh:):)
inan kızım bak gör üzülen top olsun, ben inanıyorum bu ay olmazsa diğer ay olacak o derece yani ama bu ay olsunda teyzelerine heyecan yaptırsın meleğim:):)
acil çıkıyorumm sizi seviyorummm yarın hepiniz burada olun kaçtım bennn bebekler
testlerimle gelicem kaçırın yok
çıkmayan ne olsun kız kapı gıcırtısına oynayan ben bu habere dağıtırım valla. En kötüsü bi daha gitmem oraya
eeeeee benim bat ım yok ben ne yapacağım
ama zaten benim normal olarak sat ım bile yok
Muuuccccck yarın görüşürzzzzz
Kamberlerden geliyoruzzzzzzzz ona göre
Sen adetmi olamıyosun canım sorun o mu
İnş düzelir ya bu ay herkeste bir umut var inş boşa çıkmaz allahım
evet hayatım başlıca sorunum bu olmakla beraber yanında ufak ufak sorunlarda var
benim doktora gitmeden umudum yok canım sat diyebileceğim lekelenmem 1 ağustostu
düşünnnnnnn
nasılya 3 ay olmuş insan çatlar kız sıkıntıdan dr gitmedinmi bu 3 ay içinde söktürücü falan verirdi.allah yardımcın olsun
evet hayatım başlıca sorunum bu olmakla beraber yanında ufak ufak sorunlarda var
benim doktora gitmeden umudum yok canım sat diyebileceğim lekelenmem 1 ağustostu
düşünnnnnnn
nasılya 3 ay olmuş insan çatlar kız sıkıntıdan dr gitmedinmi bu 3 ay içinde söktürücü falan verirdi.allah yardımcın olsun
Ay canım baya olmuş yaaa gitseydin keşke cidden sıkıntıdan duramaz insan,
İnş en kısa zamanda düzelir
inşallah şöyle ağrılı ağrılı sökülsem diyorum bende bunlara özeniyorum artık bi içim boşalsa diyorumm:44::44:
Hamile olmayasın kız test yaptınmı bu sürede üstüne görme olayı var o ara leke ondan gelmiştir belki?
Hamile olmayasın kız test yaptınmı bu sürede üstüne görme olayı var o ara leke ondan gelmiştir belki?
yooooo yapmadım yapmıyorum artık test falan moralimi bozuyorum boşuna
ondan önceki sat 20 haziran falandı yaniiiiii ve oda lekelenmeydi
hamile olsam doğuracak olurdum şimdiyee
yanii ben umutsuz vakaaaa
doktora gidince ne var ne yok dökülecek ortya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?