Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Gelmeeeeeeee istemiyorum seni

Sen önden "benimde meleğim oldu oh be" diye topiğini aççan inşş ben oraya gelcem
Şu boltladığım kısma da inansam mı bilemedim

istenmediğim yere gelmem hıhhh:):)

inan kızım bak gör üzülen top olsun, ben inanıyorum bu ay olmazsa diğer ay olacak o derece yani ama bu ay olsunda teyzelerine heyecan yaptırsın meleğim:):)

istenmediğim yere gelmem hıhhh:):)

inan kızım bak gör üzülen top olsun, ben inanıyorum bu ay olmazsa diğer ay olacak o derece yani ama bu ay olsunda teyzelerine heyecan yaptırsın meleğim:):)

hahahahahahahahha
Tamam inandım bebeeem bende öyle yapcammmmm

acil çıkıyorumm sizi seviyorummm yarın hepiniz burada olun kaçtım bennn bebekler

Muuuccccck yarın görüşürzzzzz

testlerimle gelicem kaçırın yok
çıkmayan ne olsun kız kapı gıcırtısına oynayan ben bu habere dağıtırım valla. En kötüsü bi daha gitmem oraya

Kamberlerden geliyoruzzzzzzzz ona göre

eeeeee benim bat ım yok ben ne yapacağım
ama zaten benim normal olarak sat ım bile yok

Sen adetmi olamıyosun canım sorun o mu
İnş düzelir ya bu ay herkeste bir umut var inş boşa çıkmaz allahım

Muuuccccck yarın görüşürzzzzz

Kamberlerden geliyoruzzzzzzzz ona göre

Sen adetmi olamıyosun canım sorun o mu
İnş düzelir ya bu ay herkeste bir umut var inş boşa çıkmaz allahım

evet hayatım başlıca sorunum bu olmakla beraber yanında ufak ufak sorunlarda var
benim doktora gitmeden umudum yok canım sat diyebileceğim lekelenmem 1 ağustostu
düşünnnnnnn

evet hayatım başlıca sorunum bu olmakla beraber yanında ufak ufak sorunlarda var
benim doktora gitmeden umudum yok canım sat diyebileceğim lekelenmem 1 ağustostu
düşünnnnnnn

nasılya 3 ay olmuş insan çatlar kız sıkıntıdan dr gitmedinmi bu 3 ay içinde söktürücü falan verirdi.allah yardımcın olsun

nasılya 3 ay olmuş insan çatlar kız sıkıntıdan dr gitmedinmi bu 3 ay içinde söktürücü falan verirdi.allah yardımcın olsun

ne biliiiim gitmedim bıkmıştım doktordan,çatlıyorum zaten bu kışta ben kabansız geziyom,üzerine bide şişiyom kilo alıyom,
anca cesaretimi topladım inşallah bayramdan sonra gideceğim

düşünnnnnnn

Ay canım baya olmuş yaaa gitseydin keşke cidden sıkıntıdan duramaz insan,
İnş en kısa zamanda düzelir

Hamile olmayasın kız test yaptınmı bu sürede üstüne görme olayı var o ara leke ondan gelmiştir belki?

yooooo yapmadım yapmıyorum artık test falan moralimi bozuyorum boşuna
ondan önceki sat 20 haziran falandı yaniiiiii ve oda lekelenmeydi
hamile olsam doğuracak olurdum şimdiyee
yanii ben umutsuz vakaaaa
doktora gidince ne var ne yok dökülecek ortya

Çok ihmal etmişsin bence canım
Nerdeyse 6 ay olucak inş kötü bişey çıkmaz bu kadarı da normal mi bilemiyorum,
Hayırlı haberler alalım inş..

Neyse kızlar nasıl başım ağrıyo bilseniz, işlerimi toparladım artık çıkıyorum
Öptüm herkesi yarın görüşürüzz

neyse kızlar hadi dağılın ben çıkıyorum geçmişi okuyum derken 20 dk geç kalmışım sonra çeneniz düşüyo okumak uzun sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…