Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

valla ben rahat ve pozitifim
biraz daha pozitif olursam matematik kitaplarına toplama işareti olarak hizmet vereceğim
felsefe,mantık ,düşünce derken akıldan oldum akıldan

Aynen valla çenem ağrıyo başka bişey çıkmasın başıma da :)
Zati yrn dokrora gtçem ajda pekkan gibi gerildim

aaaaaaaaaaaaa benim batım gelmişte geçmiş olacak anammm hamiş hamiş gelmiyim yanınıza üzerine böğürürmüşüm
tamam eğer adet olmazsam söz buluşma gününe kdar bekleyeceğim testi de alıp geleceğim hepiciğimiz birlikte bakacağız, çok heyecan verici oldu bu bakk , kırmızılarımda gelirse içeri efkar dağıtırz çok da içerim yaa ben :):)

Bu aaaanı bensiz yaşayacağınıza inanamıyorummmmmmmmmm !!!!

Hamilelikte diş sağlığı önemli canım ama insanın kendi dişi gibi yok vallahi benim ön dişerim takma hiç bişey kesmiyor geçen sene düşmüşitüm yolda dişlerim kırıldı mecburiyetten yapıldı yani yoksa dişçi ve onun o iğrenç koltuğunu sevmim

benim adete 3 gün kalıyor o tarihte ay inşallah kızlar ya ne güzle olur

anammm ne heycan he. inşallah hamiş hamiş gelirsin sende tatlım. böğür üzerimize doğru herşeye razıyım.

deryaa saol tatlım utandırdın beni
amin cnm inşallah hepimiz sürekli güleriz. gerçi bn biraz abartıyorum gülme olayını. üzülsem gülerim sinirlensem gülerim falan.

Öyle cnm yaa mecbur kalmadıkça insanın kendi dişi gibi yok tabi,
Nefret ederim dişçilerden çocuklugum onun koltugunda geçti bee

Yaa kızlar çok heyecanlı olcak sizin buluşma testler falan bak hemen haber verinnnnnn çatlarız burda

valla koltuğuyla zorum yok ama o aletler varya midemi kaldırıyor öğür öğür canım çıktı valla doktor da şaşırdı 2dk bir ben tükürüyorum yarım saatlik iş oldu 1,5 saat ama dişlerim sağlammış çok sevindim çürük bile yok dedi
evet hamilelik öncesi bakım olur dedim eğer hamile(allahım inşallah) kalırsam uğraşmam bi daha

üzülme kuzum yaaa 3G ile bağlanırız sana da:) , dur daha bişey belli değil kırmızılar gelir benim merak etme aralıkta geliyorsun yaa o zamana denk gelir belki neden olmasın:)

3G fikrini sevdim canım bak :)
o testleri görecem burdan çift çizgili haliyleeee
tek çizgi gösterirsenizzz vallaaaaa bak psikoya bağlarım

Utanma kızzz gerçekleri söylüyorum, gülmenin abartısı olmaz hayatım ya allah ağlatmasın aman gülmek kdr güzel bişey varmı ya
suratsız insanları sevmem hiç zaten allahtan hiçbirimizde öyle değiliz zaten allah gönlümüze göre versin

ayy ne güzel olur haticem yaa bak çok heyecanlandım yımırtamam bişey olacak şimdi

hatice sanada bi test yaparız ozamn. belkide erkenden ben burdayım der bebeğin inş.

üzülme kuzum yaaa 3G ile bağlanırız sana da:) , dur daha bişey belli değil kırmızılar gelir benim merak etme aralıkta geliyorsun yaa o zamana denk gelir belki neden olmasın:)

serpilcim hiç ümitlenme kırmızılar gelmicek bu ay.:) bizle buluşmadan önce test yapma heee...
düşünsene cafede öğrendiğimizi yıkarız biz orayı allahhhh beeeee hamile var hamile die

Son düzenleme:
Ya zaten ben karar verdim eğer bu ay gelmezse meleğim,

"Benimde keleğim oldu" diye topic aççam inş sizin yolunuz düşmez

esmaaa çok heyecanlıyımm benn zaten kasığım ağrıyorrr hafiften ufff Allah ım ne olur yaaa ben bu heyecanı kızlarla yaşamak istiyorum ,
bebeğim duy beni teyzelerinle heyecan yapcaz gel lütfennnnn

hemencik haber veririz de nerden haber vercez sana kuzum, neyse o gün gelsin bi şekil buluruz biz seni yeri göğü inletiriz zaten sonra da pastaneden bizi atarlar:):) bende tek çizgi görmek istemiyrorum ühühühü:):)

serpilcim hiç ümitlenme kırmızılar gelmicek bu ay.:) bizle buluşmadan önce test yapma heee...
düşünsene cafede öğrendiğimizi yıkarız biz orayı allahhhh beeeee hamile var hamile die

yok yapmayacağım söz veriyorum size o heyecanı sizinle yaşayacağım dua edin yaa gelmesn çok çalıştık bu ayy, çığlık çığlığa bağırırız artık:)
dip not: gelirse dee üzülmeyeceğim çok motiveyim çünkü:)

Ya zaten ben karar verdim eğer bu ay gelmezse meleğim,

"Benimde keleğim oldu" diye topic aççam inş sizin yolunuz düşmez

ben yanına gelirim merak etme

Gelmeeeeeeee istemiyorum seni

Sen önden "benimde meleğim oldu oh be" diye topiğini aççan inşş ben oraya gelcem
Şu boltladığım kısma da inansam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…