- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.261
ahh kuzummm ben sana kıyar mıyım hiç , sen gel ben sana börekler açarım, sonra da yokuştan aşağı yuvarlarım zayıfla diye:):)
ooo hatice hanım nasılsınız efendim , nacizane fikrim bugün pek şıksınız
Allah ım koptum burda yaaa kendimi zor tutuyorum
pozitif düşünelim pozitif lütfenn aynen benim gibi çok felsefik bi insan oldum
Aynen valla çenem ağrıyo başka bişey çıkmasın başıma da :)
Zati yrn dokrora gtçem ajda pekkan gibi gerildim
sıkı sıkı sarmaş dolaş olalım tabikide. resmiyeti hiç sevmem ben bunalım gelir hemencik bana dayanamam öle şeylere. kasıntılar gibi. çok doğal relax bi tipim allaha şkür. güzlde şebeklik yaparım.
zaman cabucak geçsede buluşsak. kızzz serpil senn ozamana batın gelmiomu? birlikte gider test alır kafenin wcsine sokarız seni. süper bi atraksiyon olur:d
resmi koydum tatlım ama birazcık uzaktan:)
dün koçişim bnm resmlerimi çekti diyoki ama faceye falan koymıcan bunları nedenmiş dedim nazar değer sanada oğlumada diyo. çok güzel olmuşum böle topaç gibi. bnde hee bakacakalrda bana nazar değck başka kimse kalmadı.
sıkı sıkı sarmaş dolaş olalım tabikide. resmiyeti hiç sevmem ben bunalım gelir hemencik bana dayanamam öle şeylere. kasıntılar gibi. çok doğal relax bi tipim allaha şkür. güzlde şebeklik yaparım.
zaman cabucak geçsede buluşsak. kızzz serpil senn ozamana batın gelmiomu? birlikte gider test alır kafenin wcsine sokarız seni. süper bi atraksiyon olur:d
resmi koydum tatlım ama birazcık uzaktan:)
dün koçişim bnm resmlerimi çekti diyoki ama faceye falan koymıcan bunları nedenmiş dedim nazar değer sanada oğlumada diyo. çok güzel olmuşum böle topaç gibi. bnde hee bakacakalrda bana nazar değck başka kimse kalmadı.
ahh kuzummm ben sana kıyar mıyım hiç , sen gel ben sana börekler açarım, sonra da yokuştan aşağı yuvarlarım zayıfla diye:):)
ooo hatice hanım nasılsınız efendim , nacizane fikrim bugün pek şıksınız
Allah ım koptum burda yaaa kendimi zor tutuyorum
pozitif düşünelim pozitif lütfenn aynen benim gibi çok felsefik bi insan oldum
aaaaaaaaaaaaa benim batım gelmişte geçmiş olacakanammm hamiş hamiş gelmiyim yanınıza üzerine böğürürmüşüm
tamam eğer adet olmazsam söz buluşma gününe kdar bekleyeceğim testi de alıp geleceğim hepiciğimiz birlikte bakacağız, çok heyecan verici oldu bu bakk , kırmızılarımda gelirse içeri efkar dağıtırz çok da içerim yaa ben :):)
Bu aaaanı bensiz yaşayacağınıza inanamıyorummmmmmmmmm !!!!
aaaaaaaaaaaaa benim batım gelmişte geçmiş olacakanammm hamiş hamiş gelmiyim yanınıza üzerine böğürürmüşüm
tamam eğer adet olmazsam söz buluşma gününe kdar bekleyeceğim testi de alıp geleceğim hepiciğimiz birlikte bakacağız, çok heyecan verici oldu bu bakk , kırmızılarımda gelirse içeri efkar dağıtırz çok da içerim yaa ben :):)
Hamilelikte diş sağlığı önemli canım ama insanın kendi dişi gibi yok vallahi benim ön dişerim takma hiç bişey kesmiyor geçen sene düşmüşitüm yolda dişlerim kırıldı mecburiyetten yapıldı yani yoksa dişçi ve onun o iğrenç koltuğunu sevmim
benim adete 3 gün kalıyor o tarihte ay inşallah kızlar ya ne güzle olur
Hamilelikte diş sağlığı önemli canım ama insanın kendi dişi gibi yok vallahi benim ön dişerim takma hiç bişey kesmiyor geçen sene düşmüşitüm yolda dişlerim kırıldı mecburiyetten yapıldı yani yoksa dişçi ve onun o iğrenç koltuğunu sevmim
üzülme kuzum yaaa 3G ile bağlanırız sana da:) , dur daha bişey belli değil kırmızılar gelir benim merak etme aralıkta geliyorsun yaa o zamana denk gelir belki neden olmasın:)
anammm ne heycan he. inşallah hamiş hamiş gelirsin sende tatlım. böğür üzerimize doğru herşeye razıyım.
deryaa saol tatlım utandırdın beni
amin cnm inşallah hepimiz sürekli güleriz. gerçi bn biraz abartıyorum gülme olayını. üzülsem gülerim sinirlensem gülerim falan.
üzülme kuzum yaaa 3G ile bağlanırız sana da:) , dur daha bişey belli değil kırmızılar gelir benim merak etme aralıkta geliyorsun yaa o zamana denk gelir belki neden olmasın:)
anammm ne heycan he. inşallah hamiş hamiş gelirsin sende tatlım. böğür üzerimize doğru herşeye razıyım.
deryaa saol tatlım utandırdın beni
amin cnm inşallah hepimiz sürekli güleriz. gerçi bn biraz abartıyorum gülme olayını. üzülsem gülerim sinirlensem gülerim falan.
Öyle cnm yaa mecbur kalmadıkça insanın kendi dişi gibi yok tabi,
Nefret ederim dişçilerden çocuklugum onun koltugunda geçti bee
Yaa kızlar çok heyecanlı olcak sizin buluşma testler falan bak hemen haber verinnnnnn çatlarız burda
3G fikrini sevdim canım bak :)
o testleri görecem burdan çift çizgili haliyleeee
tek çizgi gösterirsenizzz vallaaaaa bak psikoya bağlarım
Utanma kızzz gerçekleri söylüyorum, gülmenin abartısı olmaz hayatım ya allah ağlatmasın aman gülmek kdr güzel bişey varmı ya
suratsız insanları sevmem hiç zaten allahtan hiçbirimizde öyle değiliz zaten allah gönlümüze göre versin
serpilcim hiç ümitlenme kırmızılar gelmicek bu ay.:) bizle buluşmadan önce test yapma heee...
düşünsene cafede öğrendiğimizi yıkarız biz orayı allahhhh beeeee hamile var hamile die
Ya zaten ben karar verdim eğer bu ay gelmezse meleğim,
"Benimde keleğim oldu" diye topic aççam inş sizin yolunuz düşmez
Testler benden kızlar
kız serfik çift olursa senden önce masaya çıkıp göbek atmayan ne olsun
yok yapmayacağım söz veriyorum size o heyecanı sizinle yaşayacağım dua edin yaa gelmesn çok çalıştık bu ayy, çığlık çığlığa bağırırız artık:)
dip not: gelirse dee üzülmeyeceğim çok motiveyim çünkü:)
ben yanına gelirim merak etme
Testler benden kızlar
kız serfik çift olursa senden önce masaya çıkıp göbek atmayan ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?