Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bence kan testi yaptırma bugün daha kötü oluyorsun sonra bi kaç gün geçsin bekle derim bu kadarda sıkma kendini hayırlısı ne ise o olsun

derya aynı dert bndede var yaaa yemekten sonra bi baş ağrısı geldi gözlerimi kapatıp uyuyasım var:)

serpil off yine bağlama karaları sabret azcık daha. hakkında hayırlısı olsun cnm üzme kendinii. hem bizim heyecanımızıda kursağımızda bırakma böle bekliyoz heycanlı heycanlı ne bozuyn tahlil yaptırıpdabekle az daha...

Serpilcim bebiş yoksada ne dedik yılbaşında tepinicezzz rahat rahat sarhoş olucazzzzz :)
daha güzel teselli mi olur ben alıştım bile bu fikre hiç belirtimde yok bu ay ztn ohh çok rahatım

el cağızlarımla hazırlayacam mezeciklerimi şöyle bi güzel soframıda kuracam içeçeklerimide aldım ohhhhh

hanimişte hanimişşş yokhh amanda amann acıkın gülsün ablalara

Ayyyyyyyyyyyy haticem aferim süper gidiyosun

sorma esmacım zonkluyo fln arada böyleeeee akşam olsunda yatatım diye bekliyorum :)

el cağızlarımla hazırlayacam mezeciklerimi şöyle bi güzel soframıda kuracam içeçeklerimide aldım ohhhhh

ay dimi yaa ne keyifli olcakkkk
bizim napcamız daha belli değil ama seviyorum yılbaşınıııııııııııııııııııııııııııı

yaaa şaka gibi ben daha 2011'e bile anca alışmışken şimdi 2012 mi olcazz bizzzzzzzzz
inanamıyorummmmmm

yaaaaaaaa biride bişey yazsın beeeeee
deli gibi kendi kendime konuşup duruyorummmm burda

Kızlar kan testi ne kadar tahmininizce yüklü miktarda para yok yanımda kart kullanırım gerçi de çok pahalıysa biliyim bilginiz varsa söyleyin gari :)

ben 35 e yaptırmıştım galiba

tamam canım hazırıklı olayım da:)
bu arada benden biraz önce bol miktarda beyaz az uzayan bi akıntı geldi bu nedenke oluyor tabi peçetey geldi
gel de ümitlenme işte

hilal hoşgeldin canım valla sıyırcam kafayı günüm geçti diken üstündeyim

canım face den yeni aldım mesajını, ff in çektiği çizgi bende doğru çıkıyordu hep 19. güne çekti iki kez ben inanmadım ama o günden tam 14 gün sonra adet oluyordum hep malesef. ama bir de şöyle bişey var yumurta takibi yaptırıp hamile kaldığım ay da ateş ölçtüm ama ultrasonda yumurtam çatladığı halde ateşim 2-3 gün sonra doğru düzgün yükseldi yani herşey ihtimal dahilinde hadi inşallah güzel haberdir, uzayan akıntı da ateşin düşmeyişi de iyiye işaret. çok öptm bugün mü vericeksin kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…