- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.001
canım face den yeni aldım mesajını, ff in çektiği çizgi bende doğru çıkıyordu hep 19. güne çekti iki kez ben inanmadım ama o günden tam 14 gün sonra adet oluyordum hep malesef. ama bir de şöyle bişey var yumurta takibi yaptırıp hamile kaldığım ay da ateş ölçtüm ama ultrasonda yumurtam çatladığı halde ateşim 2-3 gün sonra doğru düzgün yükseldi yani herşey ihtimal dahilinde hadi inşallah güzel haberdir, uzayan akıntı da ateşin düşmeyişi de iyiye işaret. çok öptm bugün mü vericeksin kanı
merhaba kızlar dün gebelik testi yapmıştım evde negatif çıkmıştı ama benim asıl adet günüm 18 aralık yarın tekrar evde test yapsam sonuç kesin belli olur mu yoksa bekleyip 18nde mi yapsam testi çok merak ediyorum
bekle derim berkerim , adetten bir gün önce yapım negatif çıktı bugünde adetim gecikti
hmm tamam inşallah hamilesindir
kzılar ben çıkıyorum dua edin ne olur hakkımda hayırlısı diyorum bugün de gelmedi kırmızlar sizi seviyorum yarın görüşürüz
kzılar ben çıkıyorum dua edin ne olur hakkımda hayırlısı diyorum bugün de gelmedi kırmızlar sizi seviyorum yarın görüşürüz
inşallah canım, sende güzel haber alırsın inş.
günaydın kızlar...
günaydın melekcim.....
dün kan veremedim ama idrar testi yaptım bebe tıme diye bi test aldım ve silik çift çizgi çıkıt
sonra nette araştırdım hep yanlış veriyormuş eşimi aradım iki tane de ona aldırdım oncomed marka
akşam yaptım çoookk gölgeli ikini çizgi çıktı ve sabah 4 te uyandım hiç uyumadım ki zaten:) tekrar test
yaptım ve gölgeli çok az belli olan çift çizgi var eğer göz yanılması olmadıysa kocamla bakıp durduk veeee
8.30 kan verdim 10 gibi sonucu öğrenirim hayırlısı diyorum ve geceden beride öğürüm duruyorum artık psikolojik mi
yoksa minik veletim orda mı bilemem:)
Serpillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
var işte varrrrrrrrr yaşasın bebekimiz geldi
allahım sana şükürler olsun akşam dokuz doğurdum resmen netimde sorun oldu giremedim
sabaha kdr düşündüm ne yaptı bu kız diye
çabuk git sonucu al merakla bekliyorum rabbim yüzümüzü güldürsün inş,
tahminimiz gibi geç döllenme olmuş demek canım çok silik çıkıyor o yüzden
günaydın kızlar...
günaydın melekcim.....
dün kan veremedim ama idrar testi yaptım bebe tıme diye bi test aldım ve silik çift çizgi çıkıt
sonra nette araştırdım hep yanlış veriyormuş eşimi aradım iki tane de ona aldırdım oncomed marka
akşam yaptım çoookk gölgeli ikini çizgi çıktı ve sabah 4 te uyandım hiç uyumadım ki zaten:) tekrar test
yaptım ve gölgeli çok az belli olan çift çizgi var eğer göz yanılması olmadıysa kocamla bakıp durduk veeee
8.30 kan verdim 10 gibi sonucu öğrenirim hayırlısı diyorum ve geceden beride öğürüm duruyorum artık psikolojik mi
yoksa minik veletim orda mı bilemem:)
bitanemm bilmiyorum yaaa halen tedirginim ben hilal de geç döllenme dedi kuzummm ,
acaba biz mi yanlış görüyoruz o çizgiyi görünmekle görünmemek arası bişey internetten takip ediyorum
sonucu 1 saat sonra çıkar herhalde çok heyecanlıyım bu kadar gelmişken üzülmek istemiyorum ve çok korkuyorum
canım benim yaaa inş. gelmiştir ve inş. senledir meleğin sabah ilk uyandığımda aklıma sen geldin valla ne oldu acaba diye merakettim hakkında hayırlısı olsun inş. çok az kalmış 45 dakikacık
bitanem şu testin resmini çekip koysaydın keşke baksaydık hepberaber
canım bu ay zaten geç yumurtladın bak ateşinden bunu bilyioruz
demekki geç döllendi işte o yüzden çok silik çıkıyor
daha önce o silikte çıkmıyordu sonuçta dimi tek çizgiyi çok gördük ayırt edebilriz diye düşnüüyorum :)
ben şimdiden halay mendilimi aldım elime ona göreeeeeeeeeeeeeeeeee
şöyle güzel bir değerle bekliyırum seni burda,
hemen gidip alabilecekmisin yakınmı hastane kaçta öğrenmiş olucaz yani
ay çatlıcam
bu arada ateşin ne alemde ?
sağol bitanemmm çok heyecanlıyım biliyorum ki benim kadar siz de heyecanlısınız sabaha kadar uyumadım zaten bulantım vardı dua edin ne olur...
kuzum ben bile zor görüyorum resimde çıkmazdı ayırt edebiliyorum artık önceden çok test yaptım anlıyorum yani
ama ilk test yani bozuk olan bariz belli:) sonucu netten takip ediyorum hemen öğreneceğim yani bir yere gitmiycem burdayım
dua et ne olur bu saatten sonra negatif görmek istemiyorumateşim 4 te uyandım kalkmak zorundaydın ölçtüm 36.5 sonra 6.30 da
uyandım 36.7 diydi doğru düzgün uyumadım zaten
evet zaten uyku bölününce ateş yanıltıcı çıkıyo ama yinede yüksek
ayyy hadi inşş ellerim buz gibi oldu heyecandan
mendili elime aldımmmmmmmmmmmm bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm halay başı benimmmm
ben titriyorum şuanda , offf çok şaşkınım çalışamıyorum bağırsaklarımda bozuldu heyecandan , bayılacağım şimdi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?