- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.361
kızlarr 557,59 değerim çok şükür
oy oy oy kıyamam minik anneye yumurtada en önemli şey dr bana hergün düzenli bitane mutlaka yencek demşti ama canım benm bu sıralar normal işte olması korkma yani şimdiden başlama yani kendini korkutmaya biçok aşama oluyo ay ay inş daha az sıkıntılarla atlatırsın bak mesela ben ölüyrm baş ve bel agrısından gece uyku yok baş agrısıda felaket agrı kesicide alamıyrm mahfoldum
haticecm melekçim siz nasılsınız baktıgıma göre kırmızın gelmş hakkında hayırlısı cannım yaaaaaa inş öteki aya gelir bebiş
kız var ya kendini mahvediyosun endişelerinle bizide yanında endişelendiriyosun hamdolsun hersey yolunda gitcek
çok takmıyorum canım bunlar zaten bende vardı , bebeğim iyi olsunda katlanırım yapacak bişey yok , doktora bi gideyim bakalım ne diyecek , benimde belim çok ağrıyor akşamlarıda hep uyuyorum:):)
yokh nerde yaaa niye gelmedi
Yavru kuşlarımmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu sabah sabah pzt toplantısı beni öldürecek ancak gelebildim,
naber bakalımmmmmmmm
serpilim nasılsınnnnn bakimmmmm nası geçti hamiş haftasonu geçmişi okuyamadım kocan annen vs. ne tepki verdiler :)
kızlarr 557,59 değerim çok şükür
canımmmm hoşgeldinn,
bugün kan verdik teyzesi 3 e katlamışızdoktorumla görüşeceğim bakalım ne zamana çağıracak...
kayınvalidemin yüzünde güller açıyor:)
kocam şoku atlattı , gayet yardımcı bana , sürekli karnımı seviyor
annem de çok mutlu , babam halen şokta sanırım, konuyu biliyor ama bişey demiyor sadece arıyor sesini duymak istedim diyor:)
ve ben hep uyuyorum
oyy oy oyy teyzesi yesin onu,
allah nazarlardan saklasın inşşşş, değerin süpermiş canım çok sevindimmmmmmmm
tahmin edebiliyorum herkesin sevincini :)
bide kocam ağladı çok üzüldüm kayınpederim vefat etti benim , kayınvalidemle sarıldılar ağladılar
çok kötü oldumama çok mutluyuz teyzesi Rabbim görmeyi de nasip eder inş,
çok dua ediyorum size, en kısa sürede müjdeli haberler gelecek biliyorum dualarımdasınız emin olun
Ayy kıyamamm, dedesi göremedi diye üzüldüler...
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım benim inş kucağına almayı yüzünü görmeyi nasip etsin.
sen artık bundan sınra sıfır stres olucaksın ona göre bak herşeyden bişey çıkarmak yok
beslenmeye hareketlere dikkat vs zaten biliyosun neler yapacağını :)
inşşş bizde yiğenlerimize yetişeceğizzzzzz allah razı olsun cnm dualarımız kabul olsun inş...
hem de çok üzüldüler
amin canım inş , artık daha sakinim endişenlemiyorum toparladım kendimi zaten uyumaktan başka bişey düşnmüyorum
iştahım biraz kapalı ama zorluyorum kendmi esmada iyi taktikler verdi bana sağolsun , bu süreci birlikte geçirelim kuzummmnm
yanıma bekliyorum sizi tez zamanda inş. senin bata az kaldı dimiiiiiii:):)
Aman aman aferim toplarlan endişe yokkkkk
zorla morla yiyeceksin artıkkk bak taktik verenimiz de var çok çükür yalnz değiliz :)
İnş canım son 3 gün benimde bakalım :)
deryaaa nasılsın cnm... son 2 gün nasıl gidiyor?
haticeee yoğunmusun sen yine yaaaa???
mfalcon hayırdr cnm neden raporluydun sen? nasılsın oğluşun nasıl?
bugün bitermi kızlar yaa başım ağrıyoo uyumak istiyorumm bendün çok yorulmuşum aşure yaptım. akşam yemeğede misafirim vardı. hala dünün etkisindeyim kurtulamadım:)
hepiniz hamiş olun kızlar önden gidenler olarak hertürlü taktik bizden :)
bu arada bornozumuz nasıl kızlar dayımız almış:)
Eki Görüntüle 309969
hepiniz hamiş olun kızlar önden gidenler olarak hertürlü taktik bizden :)
bu arada bornozumuz nasıl kızlar dayımız almış:)
Eki Görüntüle 309969
neden raporlu olduğumu açıklayım arkadaşlar şöyle :
su gibi akıntım vardı sonuçlar çıkana kadar raporluydum ama çok şükür ne bebeğin suyu ne mantar ne başka birşey çıktı
doktor bebek bazen fazla baskı yapabiliyor olabilir dedi böyle sonra menusküs ağrısı çektim 2 gün dizim fenaydı öyle dinlenmiş oldum bende
deryaaa nasılsın cnm... son 2 gün nasıl gidiyor?
haticeee yoğunmusun sen yine yaaaa???
mfalcon hayırdr cnm neden raporluydun sen? nasılsın oğluşun nasıl?
bugün bitermi kızlar yaa başım ağrıyoo uyumak istiyorumm bendün çok yorulmuşum aşure yaptım. akşam yemeğede misafirim vardı. hala dünün etkisindeyim kurtulamadım:)
neden raporlu olduğumu açıklayım arkadaşlar şöyle :
su gibi akıntım vardı sonuçlar çıkana kadar raporluydum ama çok şükür ne bebeğin suyu ne mantar ne başka birşey çıktı
doktor bebek bazen fazla baskı yapabiliyor olabilir dedi böyle sonra menusküs ağrısı çektim 2 gün dizim fenaydı öyle dinlenmiş oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?