Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok takmıyorum canım bunlar zaten bende vardı , bebeğim iyi olsunda katlanırım yapacak bişey yok , doktora bi gideyim bakalım ne diyecek , benimde belim çok ağrıyor akşamlarıda hep uyuyorum:):)

yokh nerde yaaa niye gelmedi

Yavru kuşlarımmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu sabah sabah pzt toplantısı beni öldürecek ancak gelebildim,
naber bakalımmmmmmmm
serpilim nasılsınnnnn bakimmmmm nası geçti hamiş haftasonu geçmişi okuyamadım kocan annen vs. ne tepki verdiler :)

canımmmm hoşgeldinn,
bugün kan verdik teyzesi 3 e katlamışız doktorumla görüşeceğim bakalım ne zamana çağıracak...
kayınvalidemin yüzünde güller açıyor:)
kocam şoku atlattı , gayet yardımcı bana , sürekli karnımı seviyor
annem de çok mutlu , babam halen şokta sanırım, konuyu biliyor ama bişey demiyor sadece arıyor sesini duymak istedim diyor:)
ve ben hep uyuyorum

Son düzenleme:
kızlarr 557,59 değerim çok şükür

oyy oy oyy teyzesi yesin onu,
allah nazarlardan saklasın inşşşş, değerin süpermiş canım çok sevindimmmmmmmm
tahmin edebiliyorum herkesin sevincini :)

oyy oy oyy teyzesi yesin onu,
allah nazarlardan saklasın inşşşş, değerin süpermiş canım çok sevindimmmmmmmm
tahmin edebiliyorum herkesin sevincini :)

bide kocam ağladı çok üzüldüm kayınpederim vefat etti benim , kayınvalidemle sarıldılar ağladılar
çok kötü oldum ama çok mutluyuz teyzesi Rabbim görmeyi de nasip eder inş,
çok dua ediyorum size, en kısa sürede müjdeli haberler gelecek biliyorum dualarımdasınız emin olun

Ayy kıyamamm, dedesi göremedi diye üzüldüler...
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım benim inş kucağına almayı yüzünü görmeyi nasip etsin.
sen artık bundan sınra sıfır stres olucaksın ona göre bak herşeyden bişey çıkarmak yok
beslenmeye hareketlere dikkat vs zaten biliyosun neler yapacağını :)
inşşş bizde yiğenlerimize yetişeceğizzzzzz allah razı olsun cnm dualarımız kabul olsun inş...

hem de çok üzüldüler
amin canım inş , artık daha sakinim endişenlemiyorum toparladım kendimi zaten uyumaktan başka bişey düşnmüyorum
iştahım biraz kapalı ama zorluyorum kendmi esmada iyi taktikler verdi bana sağolsun , bu süreci birlikte geçirelim kuzummmnm
yanıma bekliyorum sizi tez zamanda inş. senin bata az kaldı dimiiiiiii:):)

Aman aman aferim toplarlan endişe yokkkkk
zorla morla yiyeceksin artıkkk bak taktik verenimiz de var çok çükür yalnz değiliz :)
İnş canım son 3 gün benimde bakalım :)

deryaaa nasılsın cnm... son 2 gün nasıl gidiyor?
haticeee yoğunmusun sen yine yaaaa???
mfalcon hayırdr cnm neden raporluydun sen? nasılsın oğluşun nasıl?

bugün bitermi kızlar yaa başım ağrıyoo uyumak istiyorumm ben dün çok yorulmuşum aşure yaptım. akşam yemeğede misafirim vardı. hala dünün etkisindeyim kurtulamadım:)

Aman aman aferim toplarlan endişe yokkkkk
zorla morla yiyeceksin artıkkk bak taktik verenimiz de var çok çükür yalnz değiliz :)
İnş canım son 3 gün benimde bakalım :)

çok heyecanlıyım hadi inşllah yaa Rabbim yüümüzü güldürsün halay başı ben olacağım bu sefer

senin de misafirin bitmiyorbe güzelim yoruyorsun kendini acısını da çekiyorsun ahh ahh

hepiniz hamiş olun kızlar önden gidenler olarak hertürlü taktik bizden :)

bu arada bornozumuz nasıl kızlar dayımız almış:)
Eki Görüntüle 309969

anammm çok güzel buu güle güle kullansın tosuncuk yirim onu ben

neden raporlu olduğumu açıklayım arkadaşlar şöyle :
su gibi akıntım vardı sonuçlar çıkana kadar raporluydum ama çok şükür ne bebeğin suyu ne mantar ne başka birşey çıktı
doktor bebek bazen fazla baskı yapabiliyor olabilir dedi böyle sonra menusküs ağrısı çektim 2 gün dizim fenaydı öyle dinlenmiş oldum bende

geçmiş olsun canım şükür bişeyin yokmuş , sana da iyi gelmiştir dinlenmek ohh ne güzel:)

Canım brz heyecanlıyım bu son bikaç gün geçmek bilmiyo sanki
ama pek umudumda yok belirtim yok hiç öylece bekliyorum bakalım :)

Canım çok geçmiş olsunn, aman dikkat edin kendinize. innş tekrarlamaz

Haticemle birlikte geliyoruz bakalım günlerimiz aynı saylır, kuzum sen ne durumdasın :)
Serpillllllllll evet halaybaşı sen olcan ama fazla depreşme bebeğimize dikkat et :)

Öncelikle tebrik ederim 577 olan kan değeriniz kaç günlük adet gecikmesi sonucu çıktı.
benimde adetim gecikti kan testi verdim öğleden sonra alacağım çok heyecanlıyımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…