Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yanlış hatırlamıyosam sen hamile oldugunu cuma günü öğrendim dedin dimi canım idrar testi kan testi ne zaman yaptırdın bide sonuc filan kac cıktı canım zahmet olmazsa söylermisin

tabi canım niye söylemeyeyim,
14 ünde adet olmadım ama müthiş karın ağrım vardı 30.günümdü ve asla adetim gecikmez
o gün test yaptım negatif çıktı, 15inde yine olmadım ve test aldımyeniden ama aşırı stresliydim
bebe tıme marka testi denedim silik çzigi çıktı gölgeli sonra nette okudum yanlış sonuç veriyor diye
o gün eşime başka marka aldırdım denedim bu sefer daha da görülmez haldeydi sabah tekrar denedim gölgeliydi ve
kan verdim iki gün gecikme ile beta 119 çıktı canım , cumartesi 186 dün tekrar baktırdım 557 çok şükür ,
bence umudunu yitirme gecikme olmadan çıkmadı benimki bide ben ateş ölçüyordum ne zaman çatladığını az çok biliyordum canım
ona göre hesapladım

geçen cuma değil önceki cuma gittiğimde net görünmüyor demişti..
2-3 haftalık sanıırm dedi..
yanii 3-4 haftalık sanıırm şu an..
net görsün diye bekliyorum zaten şu an..
bu cuma giderim belki...

canım ben ateş ölçmeyi bilmiyorum akıntımı takip ediyordum ama bu farklı 2 günde beyaz akıntım geldi o yüzden kafam karıştı.. umarım benimde geç döllenmedirde senin gibi hayrlı sonuc alırım canım... şimdi ben sabahı sabah edemem canım yaa

kan verdin mi canım değerin kaçtı , inşallah hayırlısı ile görürsün canım

inşallah canım akıntı da işarettir sonuçta hadi bakalım sabah olsun testimizi yapalım kafa karışıklığımızı giderelim topicte patlama olsun yine:)

inşallah canım akıntı da işarettir sonuçta hadi bakalım sabah olsun testimizi yapalım kafa karışıklığımızı giderelim topicte patlama olsun yine:)[/QUOTE]

inşallah bende katılırım canım aranıza bizim bu 6.denememiz.. gerçi bizden cok uzun zamandır bekleyenlerde var belki onlar biz napalım siz yolun başındasınız diyebilirler ama 6 senede olsa 6 ayda olsa insanı bu sıkıntılar yaşlandırıyo

inşallah canım akıntı da işarettir sonuçta hadi bakalım sabah olsun testimizi yapalım kafa karışıklığımızı giderelim topicte patlama olsun yine:)

inşallah bende katılırım canım aranıza bizim bu 6.denememiz.. gerçi bizden cok uzun zamandır bekleyenlerde var belki onlar biz napalım siz yolun başındasınız diyebilirler ama 6 senede olsa 6 ayda olsa insanı bu sıkıntılar yaşlandırıyo[/QUOTE]

allah daha fazla aratmasın cnm inş bu ay bebişin seninledir,
başı sonu yok bu işin bebek fikri girince akla bi kere insanı ister istemez sıkıntıya sokuyor,
elbet vakti zamanı var isyan etmemek lazım kesinlikle, inş seninde vakti gelmiştir artık

allah daha fazla aratmasın cnm inş bu ay bebişin seninledir,
başı sonu yok bu işin bebek fikri girince akla bi kere insanı ister istemez sıkıntıya sokuyor,
elbet vakti zamanı var isyan etmemek lazım kesinlikle, inş seninde vakti gelmiştir artık
[/QUOTE]

isyan hiç etmedim canım Allah ettirmesinde ama keske dediğim cok oldu... ama yinede diyorum hayırlı değil ise olmasın ben hayırlı zamanı beklemeye razıyım

yemeğimizi yedik ve geldikkk...
karnım doymuyo kızlar yaa nolcak halim böle bilmiyom:)

inş zaman çabucak geçer öğleden sonra...

nafiye neden sabahı bekliyosun yaa şimdi bile yapsan olur bnce. 3-4 saat gitme wcye tut öle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…