Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bnm canımda çokkk sıkılıyor.
amcam mide kanseriydi kızlar gecen sene ameliyat olmuştu erken teşhis edilmişti çok şükr buzamana kadarda kontrollerde hiçbişeyi çıkmamıştı. dün ki kontrolde bi leke gördüm demiş doktoru parça almışlar yine patolojiye gitmiş alalım o parçayıda demiş. cnm sıkıldı... yine ameliyat olacak.

canım geldim,
ben resmen uyumuşum ya
kafamı masaya koymştum doğrulamıyorum fenayım..
şaka gibi biran önce eve gidip yatmak istiyorum,
yarın da kar geliyomuş tam süper olcak yani istemiyrum yağmasın yaaaaaaa

ya bilmeden diş tedavisine fln gitmesene kızım
ne olur ne olmaz belki hastalanmıcan bgn bekle biraz

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inş tez zmnda

geçmiş olsun canım benim amca ve mide kanseri allah yardımcınız olsun benimde amcam mide kanseriydi.sıkma canını inşallah hiç bisorun çıkmaz sağlığına kavuşur biran önce

geçen hafta hani dişim sızlıyorduda gitmiştimya ilaç verdi bisürü bu akşam çağırdı dişler zaten protez yemişim bebeği

Bende uyumak istiyorum evet çok soğuk burasıda

ben geldim kızlar topiğimi satışa getirmem ama girdiğimde kimse yoktu zaten çok uykum var açmak için diğer taraflara atladım kuzularrrrrrrrrr

esmacım allah şifa versin canım benim

inş kızlar iyi olur amcam. çok sıkıntı yaa ister istemez üzerime bi ton yük atıp kaçtıklarını hissediyom

haticee bebek seni yicek ilerde peşpeşe şöle 4 velet

geçen hafta hani dişim sızlıyorduda gitmiştimya ilaç verdi bisürü bu akşam çağırdı dişler zaten protez yemişim bebeği

Bende uyumak istiyorum evet çok soğuk burasıda

aman iyi beeee ye bebeğide rahatla

bn hiç mart topiğine takılıyomuyum

aferim yavrım sana

ben geldim kızlar topiğimi satışa getirmem ama girdiğimde kimse yoktu zaten çok uykum var açmak için diğer taraflara atladım kuzularrrrrrrrrr

esmacım allah şifa versin canım benim

bugün uyumak istemeyen varmı acaba nedir bu beeeeee
ay bağırcam şimdiiiiiiiii

ajan gibi olduk kim kiminle nerede baskın yapıyozzzzzz
anam gene yokoldu herkes serpil ulee bi sen mi kaldın seninde yarın burda
bende gidip uyuyim bari ya uykumu kaçırdım sizin için
yoksa kafayı koymuş yastıgımla uyuyoodummmmmmmmmmm

geldim geldim bütünüyle burdayım canım benim uyuma sakın heyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…