Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Hala o kadar şaşkınımki anlatamam hala rüyadayım sanki uyanıcam ve her şey biticek gibi geliyor allah hepinizden razı olsun kızlar hepinizi o kadar çok seviyorumki anlatamam ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

rüya değiillll hayal değilllllllll gerçekkkkkkkkkk bitanemmm
asıl allah senden razı olsun şu sümsük halimle canlandırdın beni beeeeee pzt sendomuna fln girmiştim
kalmadı bişeyimmmmmmm anasını satayım sabah olsun yıkalım burayı
bende seni çok seviyorum canımsınnn !
hamilesinnnnnnnn haticeeeeeee hamilesin sennnnnnnnnnnnnn!

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. ne zamandır bekliyordun bu güzel haberi

hala 32 dişim meydanda saat 3 ten beri gülüyorum ağlıyorum.sıyırdım.esmayı aradım napıcam ben diyomuşum kıza sadece :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hepinizden allah razı olsun kızlar iyiki varsınız beeeeeee
deryammmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm

Canımmmmmmmmmm
sen bu mutluluğu çoktan hakettinnn, şimdi doyasıya tadını çıkar
ister gül ister ağlaaaa ama hep sevinçten ağla hiç üzmesin seni hayat bundan sonra inş.
iyiki varsınız sizi tanıdığım için öyle mutluyum ki,
Haticemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım bnm

iyiki eşime kimseye söyleme dedim duymayan kimse kalmadı :)))))))))))))))))))))

rabbim hepimizi korusun allahım.allahım bu günleride bana gösterdiya mevlam binlerce şükürler olsun

pouhahahahaaaaaaa
ama insan nasıl saklar ki böyle bişeyi içine sığmaz insanın haticem
ama yinede bi süre nazarı değeceğine inandığın kişiler varsa duymamalarına özen göster :)
rabbime şükürler olsun duydu sesimizi bak dualarımızı duydu rabbim herbirimiz için bir gün yazılıydı zaman zaman umutsuzluğa kapılsakta biliyorduk,
senin için de bugünmüş şükürler olsun.....
bundan sonra allahım seni ve miniğimizi korusun inş....

bn bunu biliyodumm yaaa okadr çok söledim ki çok şükür rabbm içime doğan şeyi doğru çıkardı
sabah daha afyonum patlamadan tel geldi direk bana güzel haberi ver dedim haticeye:) okadr mutlu oldumki....
rüyamda gördüm yaa sabah kalktığımda güzel hber alcam bugn dedm ve aldım...
haticem güzel annem bnm nazarlardan korusun allahım sizi
durup durup eşime diyorum ki bugün biliyomusun hatice hamile okadr çok söledimki hersefernde biliyorum inş herşey istedkleri gibi olur dedi çok andık sizi cnm arkadaşım.
içim hala kıpır kıpır hoplayıp zıplayasım var ama yapamıym okadr yorgunum ki... bu yorgunluğa ragmen çıyak çıyak bağırasım hoplayasm zıplayasım var...
çokkk güzel bi gündü bnm için teşekkürler haticemm başka haber verseler bukadr sevnmezdm beeee....

Selam arkadaşlar....

Uzun zamandır giremedim topike...2 haftadır yoğundum...Geçmişi okuyamadım ama sadece hatice arkadaş hamileymiş çok sevindim...Allah kucağında görmeyide nasip etsin..

Esmaaaaammm zinciri kırdıkkk be yavrumm içine doğu doğmuş gerçekten
öylee mutluyum ki şuan bende, evde şarkılar çığrnıp duruyorum kendi kendimeee
halay çekicem resmen yaaa duramıyorum :))))
rabbime şükürler olsun...

esma hala kendime gelemedim napıcam bennnnn esmaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))) ilk dediğim söz buydu galiba sana

çok şükür çok şükürr iyiki varsınız sizi çok seviyorum canlarımsınız benim

cnmmm şeytanın bacağı kırıldı sıradaki sensin....

İnşaallah canımmm arayı fazla açmayızz bizde, 2012 yeni umutlarla güzelliklerle gelsin inş,
en kısa zmnda güzel haberleri vericez yine burdan inanıyorum vakti zmnı geldiğinde rabbim nasip edecek
tüm isteyenlere tüm bekleyenlere kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim
ama iyiki sizler varsınız, hepinizi seviyorummmmmmmm

ewet cnm çok şükür rabbm dualarımızı kabul etti:) bnde haberi aldığımdan beri sürekli aynı şeyleri söylüyom sığamıyom eve...

Selam arkadaşlar....

Uzun zamandır giremedim topike...2 haftadır yoğundum...Geçmişi okuyamadım ama sadece hatice arkadaş hamileymiş çok sevindim...Allah kucağında görmeyide nasip etsin..

funda hoşgeldin. serpil ve hatce hamile çok şükür. 2 bebeiş daha geldi...

kuzum yaa ewet neyapcam bn diyip actın telefonu. başkada bişi diyemedn deli kız. bide ağlattın bni. elimdeki cayı yere zor koydum ama yinede döktüm
allah kucağında görmeyide nasip etsn herşey çok güzel olacak artık....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…