- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.061
Hala o kadar şaşkınımki anlatamam hala rüyadayım sanki uyanıcam ve her şey biticek gibi geliyor allah hepinizden razı olsun kızlar hepinizi o kadar çok seviyorumki anlatamam ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
571.82 sonucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hala o kadar şaşkınımki anlatamam hala rüyadayım sanki uyanıcam ve her şey biticek gibi geliyor allah hepinizden razı olsun kızlar hepinizi o kadar çok seviyorumki anlatamam ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rüya değiillll hayal değilllllllll gerçekkkkkkkkkk bitanemmm
asıl allah senden razı olsun şu sümsük halimle canlandırdın beni beeeeee pzt sendomuna fln girmiştim
kalmadı bişeyimmmmmmm anasını satayım sabah olsun yıkalım burayı
bende seni çok seviyorum canımsınnn !
Hamilesinnnnnnnn haticeeeeeee hamilesin sennnnnnnnnnnnnn!
rabbim nazarlardan saklasın sizi
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. Ne zamandır bekliyordun bu güzel haberi
hala 32 dişim meydanda saat 3 ten beri gülüyorum ağlıyorum.sıyırdım.esmayı aradım napıcam ben diyomuşum kıza sadece :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hepinizden allah razı olsun kızlar iyiki varsınız beeeeeee
deryammmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm
iyiki eşime kimseye söyleme dedim duymayan kimse kalmadı :)))))))))))))))))))))
rabbim hepimizi korusun allahım.allahım bu günleride bana gösterdiya mevlam binlerce şükürler olsun
çok teşekkür ederim.3 seneden fazla mevlam 4.seneye girmeme bikaç ay kala yüzümü güldürdü
hala 32 dişim meydanda saat 3 ten beri gülüyorum ağlıyorum.sıyırdım.esmayı aradım napıcam ben diyomuşum kıza sadece :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hepinizden allah razı olsun kızlar iyiki varsınız beeeeeee
deryammmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm
Esssmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bn bunu biliyodumm yaaa okadr çok söledim ki çok şükür rabbm içime doğan şeyi doğru çıkardı:d
sabah daha afyonum patlamadan tel geldi direk bana güzel haberi ver dedim haticeye:) okadr mutlu oldumki....
Rüyamda gördüm yaa sabah kalktığımda güzel hber alcam bugn dedm ve aldım...
Haticem güzel annem bnm nazarlardan korusun allahım sizi
Durup durup eşime diyorum ki bugün biliyomusun hatice hamile okadr çok söledimki hersefernde biliyorum inş herşey istedkleri gibi olur dedi çok andık sizi cnm arkadaşım.
Içim hala kıpır kıpır hoplayıp zıplayasım var:d ama yapamıym okadr yorgunum ki... Bu yorgunluğa ragmen çıyak çıyak bağırasım hoplayasm zıplayasım var...
çokkk güzel bi gündü bnm için teşekkürler haticemm başka haber verseler bukadr sevnmezdm beeee....
cnmmm şeytanın bacağı kırıldı sıradaki sensin....
Esmaaaaammm zinciri kırdıkkk be yavrumm içine doğu doğmuş gerçekten
öylee mutluyum ki şuan bende, evde şarkılar çığrnıp duruyorum kendi kendimeee
halay çekicem resmen yaaa duramıyorum :))))
rabbime şükürler olsun...
Selam arkadaşlar....
Uzun zamandır giremedim topike...2 haftadır yoğundum...Geçmişi okuyamadım ama sadece hatice arkadaş hamileymiş çok sevindim...Allah kucağında görmeyide nasip etsin..
esma hala kendime gelemedim napıcam bennnnn esmaaaaaaa:))))))))))))))))))))))))))))) ilk dediğim söz buydu galiba sana
çok şükür çok şükürr iyiki varsınız sizi çok seviyorum canlarımsınız benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?