- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.081
selam arkadaşlar....
Uzun zamandır giremedim topike...2 haftadır yoğundum...geçmişi okuyamadım ama sadece hatice arkadaş hamileymiş çok sevindim...allah kucağında görmeyide nasip etsin..
İnşaallah canımmm arayı fazla açmayızz bizde, 2012 yeni umutlarla güzelliklerle gelsin inş,
en kısa zmnda güzel haberleri vericez yine burdan inanıyorum vakti zmnı geldiğinde rabbim nasip edecek
tüm isteyenlere tüm bekleyenlere kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim
ama iyiki sizler varsınız, hepinizi seviyorummmmmmmm
Serpil de yazdıklarımızı okuyor fakat yazamıyor bi elinde ütü bi elinde gömlek halay çekiyormuş.bugün bu topiği yıkmak için açtım hep söylediğim gibi ama yapmıycam taki derya gelene kadar deryanın geldiği gün yıkıcam bu sayfayı.
Serpil de yazdıklarımızı okuyor fakat yazamıyor bi elinde ütü bi elinde gömlek halay çekiyormuş.bugün bu topiği yıkmak için açtım hep söylediğim gibi ama yapmıycam taki derya gelene kadar deryanın geldiği gün yıkıcam bu sayfayı.
Ayy valla çok sevindim..Darısı olmayanların başına..Kimbilir ne tarifsiz mutluluktur...
ayy valla çok sevindim..darısı olmayanların başına..kimbilir ne tarifsiz mutluluktur...
serpile bak elinde ütüyle halay çekiyo haaaaaaahahaha
lan dikkat düşürmeyesin ayaklar daha lazım halay çekçez kolbastı oynıcaz
Ay kızlar süperim yaaa harika bi uyku çekicem bu gece hatice sen çok yaşa emi
yaa evet bende haberimii burdaa bu topicte vermek istiyorummmm ondan sonra patlatalım gitsin
inş sizi çok bekletmem ulan
Ocaktaa yanınızdayım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hobbbaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarifmi asla asla bi tarifi yok bu yaşadığımın insan aynı anda hem ağlayım hem güler deseler hadi lenn derim ama ben sabahtan beri hem ağlıyorum hem deli gibi gülüyorum.o kadar çok bugünün hayalini kurmuştumki eşime nasıl söylüyeceğimi anneme nasıl söylüceğimi falan ama hiç biri hayalimdeki gibi olmadı o kadar şaşkınımki hiç beklemediğim ummadığım bi anda benim dışımda gelişti herşey ama çok güzelmiş o kadar çok bekledim ki bu anı hayatımda ilk kez 2 çizgi gördüm kanda bakana kadarda inanmadım.abartmıyorum 1 saaten fazla sadece onu seyrettim ben çok güzel
Kafammmmmmmm güzelll
dünnyaaaaaa güzelllllllllllllllllll
herşeyy güzellllllllllllllllllllll
sen güzelsinnnnnnnnnn güzelsinnnnnnnnnnnnnnnnn
sen güzelsinnnnnnnnn güzelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haydaaaaaaaaaaaa yandannnnnnnnnnnnnnnnnn
yılbaşı partisinde hepiniz kenarda pinekliceniz hahaaaaaaaaa meydan bana kaldı
hepinizin yerine içip .ıçıp zıpliiycammmmmmmmmm merak etmeyin kuşlarımmmmmmmmm
hatice lan gönder senin mezeleri ziyan olmasın orda
tarifmi asla asla bi tarifi yok bu yaşadığımın insan aynı anda hem ağlayım hem güler deseler hadi lenn derim ama ben sabahtan beri hem ağlıyorum hem deli gibi gülüyorum.o kadar çok bugünün hayalini kurmuştumki eşime nasıl söylüyeceğimi anneme nasıl söylüceğimi falan ama hiç biri hayalimdeki gibi olmadı o kadar şaşkınımki hiç beklemediğim ummadığım bi anda benim dışımda gelişti herşey ama çok güzelmiş o kadar çok bekledim ki bu anı hayatımda ilk kez 2 çizgi gördüm kanda bakana kadarda inanmadım.abartmıyorum 1 saaten fazla sadece onu seyrettim ben çok güzel
bu cümleler beni okadr mutlu ediyorki. nasıl bişi bu yaşadığımız anlam veremiyorum ama çok güzel şeyler bunlar...
hepiniz iyiki varsınız ve hepimiz iyiki varız. çok inanıyoruz birbirimize bnce herşey bundan kaynaklanıyor. bu inançla dünyayı ters döndürürüz biz bee....
kafammmmmmmm güzelll
dünnyaaaaaa güzelllllllllllllllllll
herşeyy güzellllllllllllllllllllll
sen güzelsinnnnnnnnnn güzelsinnnnnnnnnnnnnnnnn
sen güzelsinnnnnnnnn güzelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haydaaaaaaaaaaaa yandannnnnnnnnnnnnnnnnn
Yılbaşı partisinde hepiniz kenarda pinekliceniz hahaaaaaaaaa meydan bana kaldı
hepinizin yerine içip .ıçıp zıpliiycammmmmmmmmm merak etmeyin kuşlarımmmmmmmmm
hatice lan gönder senin mezeleri ziyan olmasın orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?