Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Serpil de yazdıklarımızı okuyor fakat yazamıyor bi elinde ütü bi elinde gömlek halay çekiyormuş.bugün bu topiği yıkmak için açtım hep söylediğim gibi ama yapmıycam taki derya gelene kadar deryanın geldiği gün yıkıcam bu sayfayı.

bu cümleler beni okadr mutlu ediyorki. nasıl bişi bu yaşadığımız anlam veremiyorum ama çok güzel şeyler bunlar...
hepiniz iyiki varsınız ve hepimiz iyiki varız. çok inanıyoruz birbirimize bnce herşey bundan kaynaklanıyor. bu inançla dünyayı ters döndürürüz biz bee....

serpile bak elinde ütüyle halay çekiyo haaaaaaahahaha
lan dikkat düşürmeyesin ayaklar daha lazım halay çekçez kolbastı oynıcaz
ay kızlar süperim yaaa harika bi uyku çekicem bu gece hatice sen çok yaşa emi
yaa evet bende haberimii burdaa bu topicte vermek istiyorummmm ondan sonra patlatalım gitsin
inş sizi çok bekletmem ulan
Ocaktaa yanınızdayım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hobbbaaaaaaaaaaaaaaaaaa

serpilll otur kız yerineee ne halayı çekiyon sen biz tepiniriz sen alkışla ritim tut:) hatice sende yıkma şimdik bncede otur azcık çoçum yerini bellesin sonra yıkarsın dağları topicleri o görevi bize bırak derya ile bn yaparız o işi bn bu koca göbemle zıpladığımda yer yernden oynar zati:)

Ayy valla çok sevindim..Darısı olmayanların başına..Kimbilir ne tarifsiz mutluluktur...

funda hemde nasıl bi mutluluk rabbm sanada isteyen herkesede nasip etsn. tek kişilik değil 5-10 kişilik mutluluklar yaşıyoz çokm şükr

ayy valla çok sevindim..darısı olmayanların başına..kimbilir ne tarifsiz mutluluktur...

tarifmi asla asla bi tarifi yok bu yaşadığımın insan aynı anda hem ağlayım hem güler deseler hadi lenn derim ama ben sabahtan beri hem ağlıyorum hem deli gibi gülüyorum.o kadar çok bugünün hayalini kurmuştumki eşime nasıl söylüyeceğimi anneme nasıl söylüceğimi falan ama hiç biri hayalimdeki gibi olmadı o kadar şaşkınımki hiç beklemediğim ummadığım bi anda benim dışımda gelişti herşey ama çok güzelmiş o kadar çok bekledim ki bu anı hayatımda ilk kez 2 çizgi gördüm kanda bakana kadarda inanmadım.abartmıyorum 1 saaten fazla sadece onu seyrettim ben çok güzel

Kafammmmmmmm güzelll
dünnyaaaaaa güzelllllllllllllllllll
herşeyy güzellllllllllllllllllllll
sen güzelsinnnnnnnnnn güzelsinnnnnnnnnnnnnnnnn
sen güzelsinnnnnnnnn güzelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

haydaaaaaaaaaaaa yandannnnnnnnnnnnnnnnnn

yılbaşı partisinde hepiniz kenarda pinekliceniz hahaaaaaaaaa meydan bana kaldı
hepinizin yerine içip .ıçıp zıpliiycammmmmmmmmm merak etmeyin kuşlarımmmmmmmmm
hatice lan gönder senin mezeleri ziyan olmasın orda

funda hemde nasıl bi mutluluk rabbm sanada isteyen herkesede nasip etsn. tek kişilik değil 5-10 kişilik mutluluklar yaşıyoz çokm şükr[/QUOTE]

Sağol cnm inşallah...Kızlar yaaa size bişey sorucam.Benim bu ay adetten sonraki gün başlayan garip bir bel ve kasık ağrım var..Sanki ertesi gün adet olacakmışım gibi..Hala da devam ediyor..Sizce neden olabilir.:26:

2012 yılının ilk haberini verecek olan sensin derya buna okar içten iananıyorumki anlatamam

inşallah bundan sonra hep böle güzellikler yaşıcaksınız sen eşin ve bebeğin. ayy ne güzel yaa hepimiz artık birer aile olduk en çekirdeğinden
yaşasın yeni bireylerimiz....:) iyiki varlar mutlulukların en güzelini hep yaşatırlar inş bize...
yandan oğlum yandan sana bi arakdaş daha geliyo. böle heycanlı heycanlı yazzdıkca tepiniyo kuzum:)

gün sana doğdu derya bizim yerimizide yap yapabildiğini. sennde yapamıcan günler çok yakın elbette

Yaaaa. Niyeee cevap yazmiyorsunuzzzzzzzzz yaaaa meraktan catlicam simdi serpil en son biraktigimda hamisti....yeni hamisimizde haticee dimiiiiiii birii cevap yazsinnnnn galiba yokh ile ben kaldimm

Canlarım sizi çok ama çok seviyorum,
şimdilik çıkmam gerekiyo ama sabahı iple çekiyorum biran önce sevincimizi kaldığımız yerden paylaşmak için,
çok güzel bir haftaya başlıyoruz güzel haberlerle, rabbim sevincimizi daim etsin inş
öpüyorummmmmmmmmmmmmmm

haticemmmmmmmmmmm kendine ve yiğenimeeeee dikkat etttttttttttttttttttt
yarın görüşürzzzzzzzz

Ayyy süper yaaa:64......Tadını çıkar valla..

BİZ VARYA BU İNANÇLA BU DUALARLA BU DÜŞÜNCELERLE HERŞEYİ YAPARIZ BUNA İNANIYORUM.BU SANAL ORTAMDA OLUŞTURDUĞUMUZ DOSTLUK EVET BUNUN ADI DOST ARKADAŞI ÇOKTAN GEÇTİK KIZIM BİZ BURDA HEYTTTTTTTT BEEEEEEEEE

ben cumartesi akşamı bursadayım canım mezede içkide köpeğin olsun havlasın arkandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…