Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bende hala rüyadayım ve uyanmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canimmm seni kocaman opuorum ve tebrik etmek istiyorummmm darisi bizim basimiza allahim seni besisinden ayirmasin insallah nazarlardan sakinsin ne guzellll masallahh hepiniz ben haric cok guzel samimi oldunuz boyle aksamlari gelseniz her zaman ne guzel olur ))

kristalll kimse kimseye cvp yazmadan yazıyo :)
ewet yeni hamiş hatice bağıra çağıra onu kutluyoz. denemedk formül bırakmadan herbişeyi uygulayarak topic inancı ile hamişleri çoğaltıyoz :)
Anladim esmammm o zaman hamis ben ve derya kaldi sanirim dimiii serpil nasil iyi deilmi bi sorun yok...

hala inanamasamda evet hamileyim canım.hiç bişey yapmadım canım mevlam yüzümü güldürdü sonunda rabbim hepimizi güldürsün mevlam herkese versin hepinizi çok seviyorum

Canim benim yaaaa ayyyy hala bendeki heyecan devam ediyor ) anlat hele esin ne yapti bayildimi ayildimiiii

allah razı olsun canım.rabbim bu mutluluğu verdiya bana ona emanetiz hepimiz.rabbim sanada herkesede en kısa zamanda versin inşallah.seninde hoş sohbtini arıyoruz.senide çok seviyoruz

allah razı olsun canım.rabbim bu mutluluğu verdiya bana ona emanetiz hepimiz.rabbim sanada herkesede en kısa zamanda versin inşallah.seninde hoş sohbtini arıyoruz.senide çok seviyoruz

aminnnnnnn canım çok sağolll çok güzel bir yüreğin var gerçekten sen herşey layıksın allahta sana layığını verdi:))
eee bu arada bi ara profil bilgilerine girde çocuğunuz varmı sorusuna değiştir....yolda yaz:)))

Kızlar ben çıkıyorum hepinizden allah razı olsun canlarımsınız hepiniz iyi akşamalr herkese herşey için çok teşekkür ederim
hadii görüşürüzz tatlımm bak dediğim gibi mdem girebiliosunuzz her akşam gelin yaa ee artık çalışmalarda bitti :)) bi meşgalende yok :)) tamam mı bakk gelmeyennn senin gibi hamiş olamasınn hadii artık yarın bazı arkadaşlarımızda bizler gibi koparr:)) düşünemiorum serpili falan :))

teyteyteyteyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lülülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
allahhhhhh beeeeeeeeeeeeeee haticemmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biliyordum yaaaa kırkımız karışacak dedimmmmmmmmmmmm
evde dün çıldırdımmmmmmmmmmm halayy çektimmmmmmmmmm ohhhhhhh ohhhhhhh yandan yandannnnnnnn
tutmayın beni lennnnnnnnnnnnnnn çok mutluyum çookkkkkk binlerce şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn

haticemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

çok tepinme kızz:)

sende tazecik annesin:) allahım sizleri korusun inş. hemncik geçsin 3 ay hamişliğin keyfine varın:) sıkıntısız stressiz sağlıkla inş.

günaydınnn.....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn esmammmmmmmmmm çok mutluyum dün evde halimi görecektin,
ütü yapıyordum hatice aradı , nağıyprsun dedi müsait misin evet diyorum yine soruyor musait misin evet hayırdır diyorum
durdu kaldı hamileyimmm dedi elimde ütü kaldımmm bıraktım sonra titriyorum ama kocamda bana bakıyor hatice tutulmuş zaten bende tutuldum
ne konuştuğumu bile hatılramıyorum ama kocamı görseniz o kadar komik ki suratıma bakıyor gerçi sizi biliyor da şaşırdı adamda:):)
ondan sonra beni evde görün bi elimde ütü bi elimde gömlek halay çekiyorum şarkı söylüyorum baktım eşimde tempo tutuyor halimi görcektiniz yaa
çok mutluyum çok

çok tepinme kızz:)

sende tazecik annesin:) allahım sizleri korusun inş. hemncik geçsin 3 ay hamişliğin keyfine varın:) sıkıntısız stressiz sağlıkla inş.

dün hiç durmadım ki bbeğimle hopladık durduk teyzesi , haticemle kırkımız karışak ohhh çok şükür deryamda ocakta geliyor inşallah
gebişler toplanacağız :):):)

hep böle güzel şeyler yaşatsın mevlam bize.
cmtesi gece 2ye kadr badana yaptık evde:) haşatım çıktı toparla et gece 4 gibi yattım. sabah yeni kalmıştım haticenin aradığında direk bana güzel haberi ver diye açtım telefonu :) cnm bnm sesi okadr güzel geliyoduki. sonrada testin sonucunu almış arıyo bni napcam ben esma diyo sadece o ağladı bn ağladım. eşimde suratıma bakıyo. dün akşama kadr biliyomusun bi bebiş daha geliyo dedim durdum. çok şükür bugünleride gördük.
iyiki basmamıssın ütüyü bi yerlerine bn çayı döktüm elimdeki sarsıntıdan
sonrada sırasıyla kucağımızda görmekte nasip olur inş.

Yavrumlarımmmmmmmmmmmmmm Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
serpil kıızzzzzzzzzzzzzzz tut bakim küççük parmaaağmı
çok mutluyuzz çokkkkkkkkkkkkk
rabbim nazarlardan saklasın

Canlarım benim toplantım var öf sbh sbh 11 gibi çıkmış olurum
bekleyin gelecemmmmmmmmmm fazla kaynatmayın okuması zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…