- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.101
Sevincinizee ortak olmak istiorum ama hic birinizde cevap yamadinizzz
aman allahimmm bu bi ruyamiiiiiiiiii
bende hala rüyadayım ve uyanmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haticee neler yaptinda hamis kaldin anlat hele e zaman ogrendim hamis oldugunu
Anladim esmammm o zaman hamis ben ve derya kaldi sanirim dimiii serpil nasil iyi deilmi bi sorun yok...kristalll kimse kimseye cvp yazmadan yazıyo :)
ewet yeni hamiş hatice bağıra çağıra onu kutluyoz. denemedk formül bırakmadan herbişeyi uygulayarak topic inancı ile hamişleri çoğaltıyoz :)
hala inanamasamda evet hamileyim canım.hiç bişey yapmadım canım mevlam yüzümü güldürdü sonunda rabbim hepimizi güldürsün mevlam herkese versin hepinizi çok seviyorum
canimmm seni kocaman opuorum ve tebrik etmek istiyorummmm darisi bizim basimiza allahim seni besisinden ayirmasin insallah nazarlardan sakinsin ne guzellll masallahh hepiniz ben haric cok guzel samimi oldunuz boyle aksamlari gelseniz her zaman ne guzel olur))
allah razı olsun canım.rabbim bu mutluluğu verdiya bana ona emanetiz hepimiz.rabbim sanada herkesede en kısa zamanda versin inşallah.seninde hoş sohbtini arıyoruz.senide çok seviyoruz
hadii görüşürüzz tatlımm bak dediğim gibi mdem girebiliosunuzz her akşam gelin yaa ee artık çalışmalarda bitti :)) bi meşgalende yok :)) tamam mı bakk gelmeyennn senin gibi hamiş olamasınnKızlar ben çıkıyorum hepinizden allah razı olsun canlarımsınız hepiniz iyi akşamalr herkese herşey için çok teşekkür ederim
teyteyteyteyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lülülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
allahhhhhh beeeeeeeeeeeeeee haticemmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biliyordum yaaaa kırkımız karışacak dedimmmmmmmmmmmm
evde dün çıldırdımmmmmmmmmmm halayy çektimmmmmmmmmmohhhhhhh ohhhhhhh yandan yandannnnnnnn
tutmayın beni lennnnnnnnnnnnnnn çok mutluyum çookkkkkk binlerce şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn
haticemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydınnn.....
çok tepinme kızz:)
sende tazecik annesin:) allahım sizleri korusun inş. hemncik geçsin 3 ay hamişliğin keyfine varın:) sıkıntısız stressiz sağlıkla inş.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn esmammmmmmmmmm çok mutluyum dün evde halimi görecektin,
ütü yapıyordum hatice aradı , nağıyprsun dedi müsait misin evet diyorum yine soruyor musait misin evet hayırdır diyorum
durdu kaldı hamileyimmm dedi elimde ütü kaldımmm bıraktım sonra titriyorum ama kocamda bana bakıyor hatice tutulmuş zaten bende tutuldum
ne konuştuğumu bile hatılramıyorum ama kocamı görseniz o kadar komik ki suratıma bakıyor gerçi sizi biliyor da şaşırdı adamda:):)
ondan sonra beni evde görün bi elimde ütü bi elimde gömlek halay çekiyorum şarkı söylüyorum baktım eşimde tempo tutuyorhalimi görcektiniz yaa
çok mutluyum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?