- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.801
Tanselll hoşgeldin canım evet bu akşam dr gidicem feci heyacanlıyım inşallah herşey yolunda gider.
Yasin isteyen arkadaş hem sana hem ark bende okurum canım 2 de bana yaz
senn dedklernn hepsi bende var ve sanırım buna göre sana rakip gelicek tadını çıkaramadan ikinci prenses getrcem heralde bende portakal delisi oldum mandalina kivi ve ayva yedm ve yiyrm gerçi portakal geçti ama tatlı yiyyrm bende
allahın iznyle sıkıntı olmayacak canım benm stres yapma sakın hayırlısıyla görcen keseni bende alttan gördm ilk sonrada üstten gördm hiç merak etme sende görcen
inşallah karnımdan görürüz canım.biran önce cumartesi olsun yengeminde güzel haberleri gelsin dua ediyorum.kendimi söyleyemedim abime(
canım benim saol allah razı olsun ama kişi başına 1 yasin okunacak bitanem sen okumak istiyosan 1 tane okucaksın canım benim gönlün zengin Allah razı olsunkurandan arapça olarak kişi başı 1 yasin okunucak 500 kişi 500 yasin olucak yani canımsın ya valla çok saol ama istersen söyle yapalım benim için 1 tane bir kişi daha var oda niyetlendi 500 yasine 1 tanede onun için okursan çok sevinirim yani toplam 2 yasin okuyabilirsen çok sevinirim
inşallah karnımdan görürüz canım.biran önce cumartesi olsun yengeminde güzel haberleri gelsin dua ediyorum.kendimi söyleyemedim abime(
ayyy sımdı hatırladım tup bebek koydurmustu dmı yengen ayy ıns tutar cnm ve cıfte bayram yaparsınız evet soyleyememen cok normal ve ıns tutarda ıkısı bır arada kutlarsınız
slm kızlar ben geldim 2 hatim bugün itibari ile sonlanmış oldu kimler vardı sırada :d ben yeni olduğum için aklımda değil isimler siz takip edin şu hatim sıralarını yaw :d kimler daha önce anne olacaksa (inşaallah) onlar alsın hatimleri yeni hamileler sonradan gelsinhatice hariç ona zaten okudum :)
evet canım bu 3. Inşallah bu tutar.haftasonu belli olcak ay inşallah rabbim
allah senden razı olsun burcu allah tez zamanda göbeğini doldursun
Kırmızı donlarınızıııııı aldınızzz mı gacılaaaaaaaarrrrrrr
cnm dun okudugum bır yazıda annenın ılk aserdıgı eger meyva ıse kız et ıse erkek yaıyordu
bende ılk aserdıgım sey kayısı oldu eksı ve kutur kutur dedım ama malesef mevsım olmadıgı ıcın kompostosunu yemek zorunda kaldım buzluktan cıkma buldular ıyyy oda kotuydu
hamıle oldugumu bılmeden tursu asermıstım
ılk kayısı
kabak tatlısı
elma sekerı
cnm erkek cocukta anne proteın agırlıklı beslenırmıs ve ben et manyagı sut manyagı sımdı agzıma koyamıyorum 1 yada 2 olmak uzere kofte yıyorum
kızda ıse meyva ıstermıs annenın canı ben portakaldan nefret eden ınsan hatta ben asla meyva yemezdım sımdı portakal mandalına muz elma delısı oldum
senn dedklernn hepsi bende var ve sanırım buna göre sana rakip gelicek tadını çıkaramadan ikinci prenses getrcem heralde bende portakal delisi oldum mandalina kivi ve ayva yedm ve yiyrm gerçi portakal geçti ama tatlı yiyyrm bende
slm kızlar ben geldim 2 hatim bugün itibari ile sonlanmış oldu kimler vardı sıradaben yeni olduğum için aklımda değil isimler siz takip edin şu hatim sıralarını yaw kimler daha önce anne olacaksa (inşaallah) onlar alsın hatimleri yeni hamileler sonradan gelsin hatice hariç ona zaten okudum :)
slm kizlarrr ben geldimmm
sabah istima yapcaktim kapi calinca tum planim degisti yeni tasindim ya ben apartmandaki bi kac komsu kahveye gelicez dediler tanismak icin
onlari agirladim anca toparlandimm ve size isinlandim hemennn..
sinirlerim bozuldu ama ya teyzenin bitanesi bebek muhabbetiyle oturdu onla kalkti yakama yapisti resmen
yok iki yil olmus yok niye dusunmuyomusum gec bile kalmisim bide bebekli biri vardi onu gosterip gosterip durdu
sorduklarinda ben henuz dusunmuyorum diyorum yinede su insanlarin israrlarndan vazgecmiyo ya hayir yani sananeeeeeee
belki tut ki tedavi goruyorum,problem var pat diye ilk tanismada sana bunu mu anlatcam
belki canim istemiyo ne usteliyosun offfffffffffffff
daraldim kizlarrrr anlayacaginiz DARALLLDIIIIMMMMMMMM
slm kizlarrr ben geldimmm
Sabah istima yapcaktim kapi calinca tum planim degisti yeni tasindim ya ben apartmandaki bi kac komsu kahveye gelicez dediler tanismak icin
onlari agirladim anca toparlandimm ve size isinlandim hemennn..
Sinirlerim bozuldu ama ya teyzenin bitanesi bebek muhabbetiyle oturdu onla kalkti yakama yapisti resmen
yok iki yil olmus yok niye dusunmuyomusum gec bile kalmisim bide bebekli biri vardi onu gosterip gosterip durdu
Sorduklarinda ben henuz dusunmuyorum diyorum yinede su insanlarin israrlarndan vazgecmiyo ya hayir yani sananeeeeeee
belki tut ki tedavi goruyorum,problem var pat diye ilk tanismada sana bunu mu anlatcam
belki canim istemiyo ne usteliyosun offfffffffffffff
daraldim kizlarrrr anlayacaginiz darallldıııımmmmmmmm
annem böyleleri için derdiki inan ben senden daha çok istiyorum sen benim kadar istemezsin ama mevlam.
Bu lafın üzerine kimse bişey diyemezdi
patavatsız insanlar,cahiller sadece çok.üzme kendini nolur mevlama dua et en kısa zamanda seninde dualrın kabul olsun
inşaallah tutar ya ne zor bi durum bende en son 29 kasımda adet olmuştum bugün itibariyle 1 ay oldu ve adet olmadım :d inşaallah hamileyimdir ama içimde zerre kadar olacak ümidi yok :d sabahtan beri nette bişeyler okuyorum ağlamaktan bi hal oldum eşimin her dediğine ağladım adam şaşırdı zor susturdu beni neyse duygusala bağlanmayalım zira bugün haticenin en mutlu günüüüü :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?