Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Tanselll hoşgeldin canım evet bu akşam dr gidicem feci heyacanlıyım inşallah herşey yolunda gider.

Yasin isteyen arkadaş hem sana hem ark bende okurum canım 2 de bana yaz

allahın iznyle sıkıntı olmayacak canım benm stres yapma sakın hayırlısıyla görcen keseni bende alttan gördm ilk sonrada üstten gördm hiç merak etme sende görcen

ne rakıbı benım kızıma arkadas olur sadece benım kızımda yanlız kalmamıs olur kalbınden erkek gecıyor senınya oyuzden bısı demek ıstememıyorum ama topıktekı erkek egemenlıgıne son verıp artık prenseslerın sefa surmesı lazım

allahın iznyle sıkıntı olmayacak canım benm stres yapma sakın hayırlısıyla görcen keseni bende alttan gördm ilk sonrada üstten gördm hiç merak etme sende görcen

inşallah karnımdan görürüz canım.biran önce cumartesi olsun yengeminde güzel haberleri gelsin dua ediyorum.kendimi söyleyemedim abime (

inşallah karnımdan görürüz canım.biran önce cumartesi olsun yengeminde güzel haberleri gelsin dua ediyorum.kendimi söyleyemedim abime (

ayyy sımdı hatırladım tup bebek koydurmustu dmı yengen ayy ıns tutar cnm ve cıfte bayram yaparsınız evet soyleyememen cok normal ve ıns tutarda ıkısı bır arada kutlarsınız

slm canım olsun artık ne edelim 2 tane okuruz yeterki dualarımız bir olsun ve kabul olsun

slm kızlar ben geldim 2 hatim bugün itibari ile sonlanmış oldu kimler vardı sırada ben yeni olduğum için aklımda değil isimler siz takip edin şu hatim sıralarını yaw kimler daha önce anne olacaksa (inşaallah) onlar alsın hatimleri yeni hamileler sonradan gelsin hatice hariç ona zaten okudum :)

slm kizlarrr ben geldimmm
sabah istima yapcaktim kapi calinca tum planim degisti yeni tasindim ya ben apartmandaki bi kac komsu kahveye gelicez dediler tanismak icin
onlari agirladim anca toparlandimm ve size isinlandim hemennn..
sinirlerim bozuldu ama ya teyzenin bitanesi bebek muhabbetiyle oturdu onla kalkti yakama yapisti resmen
yok iki yil olmus yok niye dusunmuyomusum gec bile kalmisim bide bebekli biri vardi onu gosterip gosterip durdu
sorduklarinda ben henuz dusunmuyorum diyorum yinede su insanlarin israrlarndan vazgecmiyo ya hayir yani sananeeeeeee
belki tut ki tedavi goruyorum,problem var pat diye ilk tanismada sana bunu mu anlatcam
belki canim istemiyo ne usteliyosun offfffffffffffff
daraldim kizlarrrr anlayacaginiz DARALLLDIIIIMMMMMMMM

allah senden razı olsun burcu allah tez zamanda göbeğini doldursun

evet canım bu 3. Inşallah bu tutar.haftasonu belli olcak ay inşallah rabbim

inşaallah tutar ya ne zor bi durum bende en son 29 kasımda adet olmuştum bugün itibariyle 1 ay oldu ve adet olmadım inşaallah hamileyimdir ama içimde zerre kadar olacak ümidi yok sabahtan beri nette bişeyler okuyorum ağlamaktan bi hal oldum eşimin her dediğine ağladım adam şaşırdı zor susturdu beni neyse duygusala bağlanmayalım zira bugün haticenin en mutlu günüüüü

Kırmızı donlarınızıııııı aldınızzz mı gacılaaaaaaaarrrrrrr

bnde aldım:) koca göebeğimden görünmeyen kukuşumu örtmk için kullancam onu tabi giymeyi becerebilirsem.
artık anne donları giymeye başladım ya

selmacım bn senn bu tabunu yıkacam. bnde ilk deli gibi erik kiraz yemiştim. halada öyleyim meyve versnler gözüm bişi görmüyo valla. bnde kız mı acaba dyidum ama paşa çıktı. bunlara çok inanmamak gerek tutmuyo hiçbiri bnce
melekcim inşallah gönlündeki olur cnm. bn hiçbişi hissedemedim kız erkek diye ama 12 haftada doktorum büyük ihtimalle erkek dedi bana. hayırlısı cnm sabrt azcık kaldı.

burcu allah raazı olsun senden hatimlerden biri benim biride zuhalin olsun ozamn en önce doğuracak biziz. ağzına sağlık. allah gönlündekini versn sana çok bekletmeden.

boşver güzelim takma kafana aynı dertler bizdede var moral bozmaya gerek yok salla gitsin sen seni biliyosun gerisi fıııııııssssssssssssss

annem böyleleri için derdiki inan ben senden daha çok istiyorum sen benim kadar istemezsin ama mevlam.
Bu lafın üzerine kimse bişey diyemezdi

patavatsız insanlar,cahiller sadece çok.üzme kendini nolur mevlama dua et en kısa zamanda seninde dualrın kabul olsun

burcu allah raazı olsun senden hatimlerden biri benim biride zuhalin olsun ozamn en önce doğuracak biziz. ağzına sağlık. allah gönlündekini versn sana çok bekletmeden.[/QUOTE]

valla esma ne yalan söleyim senn adını yazacaktım ama arkadaşlar alınmasınlar diye yazmadım neyse yerini buldu dualarınıza bütün kalbimle ammmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum

okuyamadım geçmişi yaa burdayım ama yazamıyorum son gördüğüm
burcu hatim indiriyormuş allah razı olsun sıraya girmek istiyorum:)

ay annenin ağzını öpsün baban ne güzel laf etmiş dualarrımız bir olsun rabbim boş çevirmesin inşaallah ...

biz burda içimizden ne nasıl ne şekilde konuşmak geçiyorsa onu yazarız.sende ne düşünüyorsan burda yaz çok geliyor insana

inşallah olmazsın seninde güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…