Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

biz burda içimizden ne nasıl ne şekilde konuşmak geçiyorsa onu yazarız.sende ne düşünüyorsan burda yaz çok geliyor insana

inşallah olmazsın seninde güzel haberlerini alırız

inşaallah canım valla ne güzel olur şöle bi halayda benim için atılsa sabah eşim olmasaydı yazacaktım ama anca postaladım

Moralim cok bozuldu haticeeee bole anlarda buhar olup ucasim geliyoo
boşver güzelim takma kafana aynı dertler bizdede var moral bozmaya gerek yok salla gitsin sen seni biliyosun gerisi fıııııııssssssssssssss

saol canim haklisin tabiki genelde hep salliyorum zaten ben hele en son yasadgm imtihandan sonra pozitif olmaktan baska secenegim yok benim ama tam kendimi psikolojimi toparliyorum sagdan soldan bunlar gelince birden demoralize oluyorum elimde degil...
gecicek biliyorum acita acita gecicekkkk.....
seninle tanismamistik hatim okuyomussun bizler ve kendin icin Allah razi olsun senden ayrica canimmm

rose üzülme bitanem , duymamazlıktan gel boşver insanlar merak salmış evlenmezsin ne zaman kocaya varcan yaşın geçiyor yok mu biri derler evlenirsin ne zaman çocuk doğurcan derler bitmez rose bitmez çocuk yaparsın aaa ikinci ne zaman yapacaksın olur , çeneleri durmaz bunların sen hiç üzme kendini gerekirse konuşma görüşme uzak dur ya da lafı yaıştır ağzının ölçüsünü alsın

tanışmış olduk canım en son olayını bilmiyorum ama inan sabretmek çok büyük bi lütuf rabbim öle sölüyo :) ben burdaki herkesi özel dualarıma aldım secde yaptığımda namazlardan sonra muhakkak dua edicem hepimiz birbirimizr gıyaben dua edersek daha çabuk kabul olur inşaallah rabbim yüzümüzü güldürsün

amanda aman rosemıde kım uzmus bosver tatlım hepımız gectık bu yoldan sende dıyemedınmı daha yenı dusuk yaptım teyze dıe bak bıdaha bısı dıye bılırmıydı senın canının acısı o teyzeye deıl bılıyosun dımı sabır ne dedım 1 ayın kaldı korunmayı bırakıp hemencıcık bogusun dolucak

allah razı olsun burcu dualarımdasın , bekleyen , isteyen , doğum yapacak tüm arkadaşlarım için dua ediyorum Rabbim kabul eder inşallah

evet canım bu 3. Inşallah bu tutar.haftasonu belli olcak ay inşallah rabbim

Haticem gönülden dua ediyorum inş bebiş geliyordur..
çifte vayram edersiniz rabbim yüzünü güldürsün yengenin inş.

Canım allah razı olsun ağzına sağlık dualar kabul olsun inş
gebeler bi avazda doğursun gebe olmayanlar da hemencik hamile kalsın inş :)
bakarsın bebiş vardır gelmemiş kırmızılar ne güzel işteee

canım senin korunma süren bitti mi kaç ay oldu korunalı yani
bence 1 aydan sonra bırak korunmayı bak 3 ay beklemiyo kimse artık

haklisin canimmm diycek lafi bitmez insanlarin... ben sahsen karsimdakini didiklemeyi hic sevmem kimisi iyice deser yok su niye sole yok bu niye bole sunu sole yapsaydinnn bik bik biiikkkkkkk.....
hic bana gore degil hic bi zaman ole herseyi bilmeye calismam ben banane yaniii niye zihnime yuk diye onu alayim dmiii
ama herkes bir degil iste napailllmmmm ben de alirim ona gore gardimi artik...

allah razı olsun burcu dualarımdasın , bekleyen , isteyen , doğum yapacak tüm arkadaşlarım için dua ediyorum Rabbim kabul eder inşallah

rabbim ne dedi ben kabul olunmayacak duayı kulumun aklına getirtmem bundan ötesi yok sadece zaman bunu söledi ama sabrıda hatırlatıyo ben sabredenlerle birlikteyim inş hepimiz için afiyetli evlatlar dünyaya gelir ....

rabbim ne dedi ben kabul olunmayacak duayı kulumun aklına getirtmem bundan ötesi yok sadece zaman bunu söledi ama sabrıda hatırlatıyo ben sabredenlerle birlikteyim inş hepimiz için afiyetli evlatlar dünyaya gelir ....

memnun oldum burcucummm..son olayim dusuk benim kurtaj oldum 2 ay once madem sende burdasin artik benim acim iste bu yuzden taze daha..ama sabrediyorum biliyorum cunku bi gun mukafatini alacagim bebekle yada bebeksiz Rabbim nasil uygun gorduyse oyle..dualarda artik sende dilimdesin dger kizlar gbi btun kalbimle dua ediyorum hepimiz icin...
diyemedim tanselim olee bu seferde niye ole oldu doktora gttin mi ne dedi kesin soledir boledir dye iyice uzatiyolar olan bana oluyoo yineee..
bilmem mi ben canimin acisi bi kendimee benim aslinda doksun aglayacak yerde geziyorum zaten her andigimda.. herseyin hayrlisi olsun hangi zaman hayrliysa o zamanda gelsin melegim yeniden bana..
canım senin korunma süren bitti mi kaç ay oldu korunalı yani
bence 1 aydan sonra bırak korunmayı bak 3 ay beklemiyo kimse artık

o kadar kendimi aceleye sokmaya gerek yok ki derya korunma surem literature gore uc ay ama bana doktorum hic beklemeyebilirsin demisti ben istemedim zihinsel olarak toparlanmam lazimdi cunku 2 ay gecti bile bundan sonra iste anca yeni yeni isiniyorum ocaktan itibaren donucem sahalara insallahh:))

amann roseee üzüldüğün şeye bak cnm yaa...boşver sen ne dediklerini. deseydin o koca teyzeye bz topicte sıraya girdik ona göre doğurcaz bnm sıram gelmedi die
haticeeeee huhhhhuuuu az kaldıı :) amanda aman miniğini görcekmişde aman:) bnde görmek istiyom tosunumu yaa çok özledm... daha 12 gn var.
serpillll avatraın göz alıyo yaaa sürekli değişiyo böle baktıkca tuaf oluyom kız :)
deryaa sesszsin kuzum bugn?
selmaaa küçük eşeğe bayıldum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…